Edit

Želite biti obveščeni o prihodnjih webinarjih?

Za koga so webinarji primerni?

Naši webinarji so primerni za vse, ki jih zanima zdrav življenjski slog, preventiva ali želijo obvladovati svoje bolečine. Vsak webinar je poljudno strokoven, s praktičnimi usmeritvami in podprt s študijami in znanstvenimi dognanji.

Kako izgleda webinar?

Gre za webinarje s ppt prezentacijo, kjer poglobljeno raziskujemo posamezno tematiko iz teoretičnega ozadja, podamo strokovne in učinkovite rešitve, demonstrirane in posnete iz treh različnih zornih kotov, saj za posamezni spletni seminar uporabljamo tri kamere.

Viri in vsebina

Naši webinarji so primerni za vse, ki jih zanima zdrav življenjski slog, preventiva ali želijo obvladovati svoje bolečine. Pripravljamo teoretične in praktične podprte preverjene vsebine za vaše boljše počutje.

Spletni seminarji z dodano vrednostjo

Poglobljene tematike

Spletni seminarji poglobljenih tematik, pomembnih tako za boljše zdravje z manj bolečin kot za razumevanje sodobnih dilem in vprašanj. Kot fizioterapevti, kineziologi, športni pedagogi in manualni terapevti, v sodelovanju z zdravniki, poglabljamo znanja, potrebna za kvalitetnejše življenje. Posamezni webinar organiziramo šestkrat na leto, z željo po informiranju o novitetah glede vzpostavljanja ravnovesja v telesu, obvladovanja bolečin, preventivi in zdravem življenjskem slogu, ki nam omogoča izpopolnjevati vse potenciale.

Raznolika znanja

Webinarje vedno opremimo z visoko mero strokovnosti. Za boljše razumevanje posamezne teme še poglobimo v teoretično ozadje, hkrati, pa ponudimo rešitve v obliki praktičnih izhodišč. Verjamemo, da je za celostno obravnavo potrebno kombinirati širino pogledov, tako da za kontrast včasih sežemo tudi v alternativne vode, kar med rešitvami jasno izpostavimo.

Verodostojne informacije

Vse predstavljene informacije so podprte z raznolikimi študijami primerov. Zato naše webinarje nikoli ne prepuščamo naključju ampak jih pripravimo na znanstvenih temeljih. Vsa pridobljena znanja posameznega webinarja so prenosljiva, izjemno uporabna in preverjena iz naše tehnične strani. Vse, kar pridobite v sklopu naših predavanj, je zaupanja vredno, preverljivo in podprto iz strani zdravstvene stroke.

Webinarje za vas pripravlja

Spela_Jaksa_PetiElement
Špela Jakša

univ. dipl. biokem
dipl.fizioterapevt

Špela Jakša verjame v ravnovesje in celostno obravnavo. Telo je kompleksno, vsak posameznik edinstven, zato je prilagojena obravnava in individualnost najpomembnejši element uspešnosti. Neodvisno zakaj ima telo težave nekaj je zagotovo – ravnovesje je potrebno vzpostaviti na vseh nivojih.

“Gibanje je zdravilo.”

rozica logo petielement

Življenje občasno potrebuje spremembo, da se uravnovesi.

Naslednji webinar čez:

  • 00dni
  • 00ur
  • 00minut
  • 00sekund
Košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo