75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E

Za koga so webinarji primerni?

Naši webinarji so primerni za ljubitelje dobrega počutja in vse, ki jih zanima zdrav življenjski slog, preventiva ali obvladovanje različnih zdravstvenih stanj, celo bolečin. Vsak webinar je poljudno strokoven, s praktičnimi usmeritvami in podprt s študijami in znanstvenimi dognanji. Vsa predavanja imajo strokovno podporo zdravniške stroke.

Kako izgleda webinar?

Vsak spletni seminar spremlja power point prezentacija, ki je vpeta med predavateljico v sklopu teoretičnega dela. Posamezno tematiko poglobljeno raziščemo in podamo strokovne rešitve. Praktični del demonstriramo iz treh različnih zornih kotov, saj za posamezni spletni seminar uporabljamo tri kamere (4K). Pripada vam tudi pisni izroček posamezne teme.

Viri in vsebina

Vsebinski del za vsak webinar črpamo iz strokovnih člankov in znanstvene literature, naša posebnost pa je posodabljanje informacij z najnovejšimi raziskavami in trditvami, ki so prenosljiva, verodostojna in preverjena. Lotevamo se izključno tematik, ki jih obvladamo, se z njimi vsakodnevno srečujemo in zagovarjamo.

Spletni seminarji z dodano vrednostjo

Poglobljene tematike

Spletni seminarji poglobljenih tematik, pomembnih tako za boljše zdravje z manj bolečin kot za razumevanje sodobnih dilem in vprašanj. Kot fizioterapevti, kineziologi, športni pedagogi in manualni terapevti, v sodelovanju z zdravniki, poglabljamo znanja, potrebna za kvalitetnejše življenje. Nove webinarje organiziramo trikrat na leto, z željo po informiranju o novitetah glede vzpostavljanja ravnovesja v telesu, obvladovanja bolečin, preventivi in zdravem življenjskem slogu, ki omogoča izpopolnjevati vse vaše potenciale.

Raznolika znanja

Webinarje vedno opremimo z visoko mero strokovnosti. Za boljše razumevanje posamezne teme se poglobimo v teoretično ozadje, hkrati, pa ponudimo rešitve v obliki praktičnih izhodišč. Verjamemo, da je za celostno obravnavo potrebno kombinirati raznolike poglede, zato za kontrast včasih sežemo tudi v alternativne vode, kar med rešitvami jasno izpostavimo.

Verodostojne informacije

Vse predstavljene informacije so podprte z različnimi študijami primerov. Zato naše webinarje nikoli ne prepuščamo naključju ampak jih pripravimo na znanstvenih temeljih. Vsa pridobljena znanja posameznega webinarja so prenosljiva, izjemno uporabna in preverjena iz naše tehnične strani. Vse, kar pridobite v sklopu naših predavanj, je zaupanja vredno, preverljivo in podprto iz strani zdravnikov.

Webinarje za vas pripravlja

Spela_Jaksa_PetiElement
Špela Jakša

univ. dipl. biokem.
dipl.fizioterapevt

Špela Jakša verjame v ravnovesje in celostno obravnavo. Telo je kompleksno, vsak posameznik edinstven, zato je prilagojena obravnava in individualnost najpomembnejši element uspešnosti. Neodvisno zakaj ima telo težave nekaj je zagotovo – ravnovesje je potrebno vzpostaviti na vseh nivojih. S svojimi izkušnjami vsako predavanje obarva na inovativen način, kar pušča osebno noto in posledično veliko mero razumevanja.

“Gibanje je zdravilo, če ga pravilno doziramo.”

rozica logo petielement

Življenje občasno potrebuje spremembo, da se uravnovesi.

Naslednji webinar čez:

  • 00dni
  • 00ur
  • 00minut
  • 00sekund
Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo