logo-peti-element

Razstrupljanje limfnega sistema

Strnili smo vsa znanja o limfi v preprost a izjemno učinkovit program s 3 celostnimi samoobravnavami, kjer vas korak za korakom vodimo do spodbudo limfe celega telesa ter 3 popolni vadbeni programi za spodbudo reki našega življenja.

 

POMEMBNO: V primeru prisotnosti v 5. spletni šoli Zavladajte nad toksičnostjo, vsebino ne priporočamo, saj je podobna.

Ocena produkta: 5,0 (380 ocen)

Priporočena cena

69,00

Spletna cena

34,50

Kaj vse vas čaka ob nakupu

Paket vsebuje sedem prispevkov, dve ščetki in pisni opis s kratkim teoretičnim opisom in povzetkom vseh treh limfnih samoobravnav ter protokol z limfno uro.

Kdaj obravnavati limfo

Obravnava limfnega sistema se priporoča kadar je prisotno otekanje nog ali rok, alergije, kožni ekcemi, za odpravljanje celulita, pri povečanem stresu, za ohranjanje tonusa in elastičnosti kože, pri hematomih in edemih po operacijah, zvinih in izpahih, artrozah, bronhitisu, zaprtost in za splošno regeneracijo telesa.

Samopomoč

Stimulacija limfnega obtoka je ključna za dobro delovanje telesa in priporočljivo ga je spodbujati prav vsak dan. To pa lahko od sedaj naprej sami dosežete s pomočjo limfnih obravnav v obliki samoobravnav s ščetkami Peti element in vadbami, ki so zasnovane prav s tem namenom.

Limfa in vagusni živec

Delovanje srčno žilnega in limfnega sistema upravlja živčni sistem, predvsem avtonomni živčni sistem. Tako bodo obravnave v tem paketu vedno usmerjene k dihanju in spodbujanju aktivnosti parasimpatičnega živčnega sistema, ki deluje protivnetno in v smeri regeneracije, omogoča boljše delovanje prebave in delovanje možganov, ki navsezadnje usmerjajo cirkulacijo.

Dostop do vsebin enostaven

Ob zaključenem in uspešnem plačilu prejmete email sporočilo v katerem so podatki za dostop do vseh vsebin, ki se nahajajo znotraj uporabniške platforme petielement.si.

Za ogled vsebin ni potreben Facebook, YouTube ali Google račun in ne poteka preko Zooma, saj je program takoj dostopen preko uporabniškega vmesnika na naši spletni strani. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. Povezavo na platformo prejmete na posredovani elektronski naslov po nakupu programa.

Samoobravnavo iz tega paketa izvajajte vsak sleherni dan, saj ta predstavlja izhodišče tudi pred suhim ščetkanjem telesa, pred športno aktivnostjo in po njej, služi kot okrevanje po boleznih, poškodbah, zatekanju ali poskrbi za boljše pretakanje telesnih tekočin po dolgotrajnih sedečih položajih.

Vsebina video programov programa razstrupljanje:

2 limfni ščetki
in letak z limfno uro

1: Pripomočka

3 limfne tehnike
samoobravnave

2: Poganjanje limfe

3 vadbe
za limfni sistem

Gibanje za limfo

Poženite limfni sistem, izboljšajte počutje

Vsebina Samoobravnave

Izločite odpadne metabolite in začnite podpirati imunski sistem

Razstrupljanje limfnega sistema

69,00 €

34,50 €

Ocena

5.0

5/5

(380 ocen)

1. poglavje: Tehnike samoobravnave

PRVA
samoobravnava

Naravno poživilo

Naravno poživilo je najbolj osnova samoobravnava za limfni sistem, ki poleg šestih globokih limfnih področji spodbudi tudi bolj površinsko limfo tik v podkožju, v področju rok in nog. Poleg tega bo prva samoobravnava stimulirala tudi živčni sistem in možgane.

Tapkanje in masiranje naslednjih področij v možgane posreduje senzorne informacije iz kože, ki pomembno vplivajo na zmožnost vzpostavljanja telesne drže in prostorsko predstavo telesa, s čimer se izboljšama kinestetična zaznava, ravnotežje in koordinacija.

DRUGA
samoobravnava

Celostno spiranje

Samoobravnava Varuh možganov spodbuja in ohranjanja zdravje možganov, saj pripomore k drenaciji limfnih poti glave in vratu. Poleg tega pa ta tehnika stimulira možganske živce, tudi vagusni živec, kar pomeni, da blagodejno vpliva na zmanjševanje stresa, odpravlja občutke anksioznosti, sprošča napetosti v vratu, obrazu in ramenih ter spodbuja parasimpatični živčni sistem, kjer se telo regenerira in razstruplja.

Obravnava ima blagodejne učinke tudi v primeru vnetih sinusov, pri migrenah ali zobobolu.

TRETJA
samoobravnava

Varuh možganov

Zadnja samoobravnava je bolj obsežna in zajema celotno telo in bo stimulirala delovanje osemnajstih področji, kjer se nahajajo limfni vozlji in bezgavke. Gre za povezovao prve in druge samoobravnave. Obravanvo zato izvajamo enkrat tedensko ali mesečno, glede na potrebe telesa.

Glede na celostnost te samoobravnave, vam po tudi odličen vpogled v vaše stanje limfnega sistem, kje v telesu se nahajajo področja stagnaciji in kje ne, kljub temu pa vseeno izvajajte celoten protokol pri posamezni samoobravanavi.

Zmanjšajte vnetje, začnite bolje regenrirati

Vsebina vaj za limfo

Toksini se kopičijo skozi leta. Odplavite jih s pomočjo limfe.

Razstrupljanje limfnega sistema

69,00 €

34,50 €

Ocena

5,0

5/5

(380 ocen)

2. poglavje: Vaje za rasztrupljanje

PRVA
limfna vadba

Prisotno telo

Poudarek na somatosenzorični zaznavi telesa, zaznavanje telesa v prostoru preko dihanja, dotika, vizualizacij, nameščanja telesne drže in sprostitve.

DRUGA
limfna vadba

Pretočno telo

Poudarek na nežni aerobni aktivnosti preko tekočega gibanja celotnega telesa, za dvig energije, boljšo cirkulacijo in aktivnost mišično-vezivnega sistema.

TRETJA
limfna vadba

Prožno telo

Poudarek na fascijalni gibljivosti preko nežnih in dinamičnih raztegov, uporaba balističnih gibov v koncu skrajnih amplitud v povezavi z dihanjem.

Zmanjšajte vnetja in poženite limfo

Zagotovite si posebno
ceno zdaj

Dve ščetki in šest prispevkov 

69,00 €

34,50 €

Ocena

5,0

5/5

(380 ocen)

Izpolnite spodnje podatke

Kupili boste:

Izdelek
Quantity
Cena
Program razstrupljanje limfnega sistema (#50870)
+
0,00 

Podatki plačnika

Vaše naročilo

Izdelek Delni znesek
Program razstrupljanje limfnega sistema
  × 1
34,50  (vklj. z DDV)
Program razstrupljanje limfnega sistema
  × 1
19,50  (vklj. z DDV)
Brošura limfa
  × 1
15,00  (vklj. z DDV)
Ščetke za limfo
  × 1
Popust:

Brezplačno

0,00  (vklj. z DDV)
Delni znesek 34,50  (vklj. z DDV)
Dostava
Znesek 39,62  (vključuje 4,44  DDV 22%, 0,71  DDV 5%)
  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.