mentorstvo peti element

Mentorstvo

Vedno v življenju potrebujemo mentorja, da nam pomaga poiskati odgovore na vprašanja in razširiti pogled na dilemo ali nerazumevanje, ki nas usmeri, s konkretno povratno informacijo realno ovrednoti stanje in nenazadnje z nadaljnjimi nasveti spodbudi k lastnemu, samokritičnemu premisleku.

Mentoriramo že 17 let

Pri nas se ukvarjamo z mentoriranjem že od leta 2006, ko smo pričeli z organizacijo vadb v širšem smislu. Od takrat pa vse do danes razumemo, kako pomembno je imeti realen, jasen cilj. Zato, da vam pomagamo izoblikovati vaš cilj potrebujemo vnemo, pripadnost ideji in vizijo, da je za napredek potrebno trdo delo. Postati vrhunski je bila od nekdaj naša vizija in če tudi vi, ne želite stvari prepuščati naključju, je čas da premislite, kako vam lahko pomagamo.

Mentoriramo inštruktorje in terapevte različnih interesov:

  • fizioterapvte;
  • inštruktorje vadb;
  • specialiste, manualne terapevte;
  • kineziologe in športne pedagoge in
  • maserje.
decor-leaf-3

Je mentorstvo zame?

Mentoriramo vsem, ki želite v svetu vadb, telesne analize, programiranja vadbenih programov, inštruktroskih veščin, specifičnih znanj, anatomije in biomehanike kot tudi vseh ostalih strokovnih vsebin, postati boljši. Ki želite razmišljati s svojo glavo, iskati kritične odgovore in postati bolj suvereni pri svojem delu.

Vsak začetek je težak, razumemo

Vedno je potrebna želja, da dosežemo tisto, kar si res želimo. Sledi ji motivacija, ki nas drži usmerjenega k cilju. In ko se združita želja in motivacija s trudom, smo lahko prepričani, da sta pred vami napredek in rast. Če želite dodatno pomoč, se lahko obrnete na nas, saj pomagamo različnim profilom na tedenskem novoju, da znova in znova odkrivajo svoj potencial, izzivajo svoje ideje in posledično postajajo boljši, usmerjeni v dosego lastnega cilja. Ravno to, kar nam dalje motivacijo, da smo vedno boljši in uspešnejši.