Politika zasebnosti

Splošno

PETI ELEMENT STUDIO, storitve in trgovina, d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 6971172000, Davčna številka: SI 89165918 (»Peti element«) kot upravljavec obdeluje osebne podatke strank, potencialnih strank, obiskovalcev spletnih strani in drugih posameznikov, ki so družbi Peti element morda zaupali svoje osebne podatke.

Namen te Politike zasebnosti je obvestiti vas, kako obdelujemo vaše osebne podatke, kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavljate, ter vam zagotoviti vse ostale potrebne informacije v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Zavezani smo k spoštovanju zaupanja, ki ste nam ga izkazali s posredovanjem svojih osebnih podatkov, in izvajamo ukrepe za ohranjanje zaupnosti vaših osebnih podatkov ter njihovo obdelavo v skladu z vašimi željami in veljavno zakonodajo v zvezi z osebnimi podatki.

Pridržujemo si pravico, da to Politiko zasebnosti redno posodabljamo in spreminjamo, da bi upoštevali vse spremembe v načinu obdelave vaših osebnih podatkov ali vse spremembe zakonskih zahtev. V primeru takšne spremembe bomo na našem spletnem mestu prikazali spremenjeno različico Politike zasebnosti, zato vas prosimo, da redno preverjate vsebino tega obvestila o zasebnosti.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov (DPO)

Znotraj podjetja je imenovana pooblaščena oseba za varstvo podatkov, na katero se lahko kadar koli obrnete z vprašanjem o obdelavi vaših osebnih podatkov ali o uveljavljanju katere koli od vaših spodaj navedenih pravic ali če so nekateri podatki o vas napačni:

  • e-poštni naslov: info@petielement.si
  • Uradni naslov: Pooblaščena oseba za varstvo podatkov, Peti element studio, storitve in trgovina d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana

Opis obdelave osebnih podatkov

V tem razdelku boste našli pojasnila o:

  • kategorijah vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujemo;
  • namenih, za katere se vaši osebni podatki obdelujejo;
  • pravnih podlagah za obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • trajanje obdelave osebnih podatkov za določen namen.

Naročila & dostava

Ko oddate naročilo prek spletne strani www.petielement.si, moramo za namen dostave naročila in morebitne komunikacije z vami v zvezi z naročilom zbrati določene osebne podatke. Posamezne aktivnosti znotraj navedenega namena obdelave osebnih podatkov vključujejo:

  • notranjo obdelavo naročila
  • obdelavo plačila (ki jo zagotavljajo tretji ponudniki, odvisno od izbranega načina plačila)
  • prevzem in pakiranje, ki vključuje izdelavo in tiskanje računa
  • pošiljanje potrditve naročila (po elektronski pošti) in elektronskega informativnega računa (po potrebi)
  • dogovarjanje o dostavi pri ponudnikih storitev dostave
  • komunikacija z vami v zvezi z naročilom (npr. informacije o dostavi, razpoložljivosti zalog, končna potrditev naročila)
  • Komunikacija z vami po dostavi naročila (npr. potrditev dostave, manjkajoča dokumentacija)

Za potrebe poslovanja spletne trgovine in dostave naročenih izdelkov, podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime),
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletni trgovini petielement.si.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi pogodbe (kupoprodajna pogodba) med podjetjem Peti element in kupcem, katere del predstavljajo tudi Pogoji poslovanja.

Osebni podatki se bodo obdelovali do uspešne dostave izdelkov kupcu.

Shranjevanje računov

Podjetje Peti element račune hrani za obdobje, ki ga določa veljavna zakonodaja, in tako v tem obdobju obdeluje vaše osebne podatke.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na zakona.

Osebni podatki se bodo obdelovali 10 let po koncu obračunskega leta, v katerem je bil relevanten račun izdan.

Vrnjeni izdelki (neuspešna dostava)

Nekatera naročila na daljavo niso uspešno dostavljena in jih dostavijo nazaj v Peti element. V ta namen obdelujemo osebne podatke, da:

  • bi raziskali, zakaj naročilo ni bilo dostavljeno (morda zaradi napake v naslovu),
  • bi vzpostavili komunikacijo z vami, z namenom, da se odkrije razlog za neuspešno dostavo ter povrne morebitne že plačane zneske ali se dogovori za drug poskus dostave.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • telefonska številka,
  • elektronski naslov,
  • zgodovina nakupa.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi pogodbe (kupoprodajna pogodba) med podjetjem Peti element in kupcem, katere del predstavljajo tudi Pogoji poslovanja.

Osebni podatki se obdelujejo dokler naročilo ni prekinjeno/odpovedano (in so vsi že plačani zneski povrnjeni) ali dokler naročilo ni uspešno dostavljeno.

Postopki vračil izdelkov s strani kupcev

Peti element je odgovoren za upravljanje vračil izdelkov zaradi napak ali zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe v določenem roku. V ta namen Peti element obdeluje vaše osebne podatke, da:

  • z vami komunicira po telefonu, elektronski pošti ali po pošti o vračilu,
  • uredi prevzem izdelkov, ki jih želite vrniti, če je to potrebno,
  • reši vašo zahtevo za vračilo (npr. z zamenjavo izdelkov ali povračilom plačanega zneska).

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • telefonska številka,
  • elektronski naslov,
  • zgodovina nakupa.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi pogodbe (kupoprodajna pogodba) med podjetjem Peti element in kupcem, katere del predstavljajo tudi Pogoji poslovanja.

Osebni podatki se obdelujejo dokler postopek vračila izdelka ni dokončno zaključen.

Komunikacija s strankami

Peti element lahko za namene komuniciranja s strankami uporablja osebne podatke, ki so jih kupci in/ali uporabniki spletne stranki prostovoljno posredovali podjetju Peti element. Slednje je strankam na voljo preko kontaktnega obrazca na https://petielement.si/kontakt ali pa tudi prek spletne prijave na uvajanje.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • telefonska številka,
  • elektronski naslov.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi zakonitega interesa podjetja Peti element, z namenom podaje odgovora na vprašanja/poizvedbe  s strani kupcev in/ali uporabnikov.

Takšni obdelavi lahko kadar koli ugovarjate tako, da nam pošljete e-pošto na naslov: info@petielement.si.

Pošiljanje e-novic in ostalih obvestil (prilagojena tržna komunikacija)

Spodaj opredeljene osebne podatke obdelujemo za namen prilagojene tržne komunikacije, da vas obvestimo o vseh novih izdelkih, ponudbah in ugodnostih, promocijah in nagradnih igrah ali drugih informacijah o naših izdelkih ali storitvah. Obdelava osebnih podatkov v ta namen vključuje:

  • pripravo zbirke podatkov z uporabo spodaj opredeljenih osebnih podatkov
  • prilagojeno tržno komuniciranje po telefonu, e-pošti, SMS-sporočilih (vključno s sporočili Viber, WhatsApp in podobnimi)

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • telefonska številka,
  • elektronski naslov.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi vaše privolitve.

Osebni podatki se obdelujejo dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Pošiljanje strokovnih člankov

Spodaj opredeljene osebne podatke obdelujemo za namen pošiljanja strokovnih člankov. Obdelava osebnih podatkov v ta namen vključuje:

  • pripravo zbirke podatkov z uporabo spodaj opredeljenih osebnih podatkov
  • pošiljanje strokovnih člankov.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi vaše privolitve, ki ga podate s prijavo na prejemanje strokovnih člankov.

Osebni podatki se obdelujejo dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Spletne registracije

Osebni podatki, ki se obdelujejo v ta namen, se uporabljajo za omogočanje dostopa registriranim uporabnikom, kar omogoča upravljanje naročil, osebnih podatkov in soglasij. Poleg tega se osebni podatki uporabljajo za ponastavitev gesla.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • uporabniško ime,
  • geslo,
  • elektronski naslov,
  • podatki o soglasju.

Navedeni osebni podatki se obdelujejo na podlagi vaše privolitve.

Osebni podatki se obdelujejo dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Spletno oglaševanje

Določene osebne podatke obdelujemo z namenom prikazovanja spletnih oglasov prek različnih oglaševalskih kanalov (npr. Google, Youtube, Meta itd.).

Naše oglase prikazujemo na naslednje načine:

  • z izbiro demografskih značilnosti posameznikov (npr. podrobnih demografskih podatkov, segmentov naklonjenosti, življenjskih dogodkov, segmentov na trgu, segmentov po meri),
  • z usmerjanjem na tiste, ki so obiskovalci spletne strani petielement.si (podatki se zbirajo s piškotki in se prenesejo npr. v Google),
  • podatki (e-pošta) se posredujejo tretjim osebam (npr. Google ali Meta),
  • z odločitvijo, da želimo ciljati na posameznike, ki so podobni našim obstoječim uporabnikom. Te posameznike izbere Google in/ali Meta, mi pa neposredno ne prejmemo nobenih osebnih podatkov o ciljnih posameznikih.

Osebni podatki, ki jih v ta namen posredujemo tretjim osebam, se uporabljajo za oglaševanje tudi na podlagi njihovega obvestila o zasebnosti, ki ga lahko najdete na njihovih spletni straneh – Google : www.policies.google.com/privacy?hl=sl, Meta: www.facebook.com/privacy/policy/?entry_point=data_policy_redirect&entry=0

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • elektronski naslov,
  • piškotki,
  • demografski podatki.

Osebni podatki se obdelujejo na podlagi zakonitega interesa podjetja Peti element.

Takšni obdelavi lahko kadar koli ugovarjate tako, da nam pošljete e-pošto na naslov: info@petielement.si.

Osebni podatki se v ta namen obdelujejo za vsako oglaševalsko akcijo posebej.

Upravljanje družbenih medijev, oglaševanje in analitika

Peti element ima strani na Facebook-u, Instagram-u, YouTube-u, Twitter-ju in TikTok-u. Z všečkanjem/sledenjem strani ali interakcijo z objavami obdelujemo določene osebne podatke, ki jih javno delite na navedenih družbenih medijih, in te osebne podatke obdelujemo za namene interakcije v družbenih medijih in analitike, povezane z uporabo spletnih strani družbenih medijev.

Meta (Facebook in Instagram), YouTube, Twitter in TikTok obdelujejo osebne podatke na podlagi svojih pravilnikov o zasebnosti.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • elektronski naslov,
  • demografski podatki,
  • javno dostopne informacije, ki jih delite s ponudniki družbenih medijev.

Osebni podatki se obdelujejo na podlagi soglasja, ki ga podate z všečkanjem/sledenjem strani in ki jo lahko kadar koli “odvšečkate” ali “odsledite”.

Osebni podatki se obdelujejo dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Objava mnenj na naši spletni strani

Peti element lahko na svoji spletni strani objavi mnenja uporabnikov storitev Peti element:

  • ki so na voljo pod lokacijo »Peti element studio« v storitvi Google Maps,
  • ki so na voljo na Facebook profilu »Peti Element – preventiva in obvladovanje bolečine«.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek oz. uporabniško ime.

Osebe, ki na storitvah Google Maps ali Facebook oddajo svoje mnenje, to storijo v skladu z njunimi politikami zasebnosti. Peti element uporablja samo mnenja oseb, ki imajo pod nastavitvami določeno, da so njihovi podatki javni oz. imajo javne profile.

Osebni podatki se obdelujejo na podlagi zakonitega interesa podjetja Peti element, saj želi obiskovalcem predstaviti mnenja uporabnikov o svojih storitvah.

Takšni obdelavi lahko kadar koli ugovarjate tako, da nam pošljete e-pošto na naslov: info@petielement.si.

Prijava na vadbe in prilagoditev vadb posamezniku

Pred uvajalno uro posameznik izpolni obojestranski vpisni list z zdravstvenim vprašalnikom. Tako zbrani podatki se uporabijo tako za samo registracijo in prijavo v programe, ki jih izvaja Peti element, kot tudi za identifikacijo morebitnih zdravstvenih težav posameznika, ki je potrebna, da se posameznika usmeri na vaje in/ali terapije, ki so zanj primerne oz. se posamezniku posamezne vaje odsvetuje v kolikor na podlagi odgovorov strokovnjaki podjetja Peti element menijo, da bi lahko te vaje za posameznike imele negativne posledice na njegovo zdravje.

Za ta namen podjetje Peti element lahko obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • datum rojstva,
  • naslov in kraj bivanja,
  • telefonska številka,
  • elektronski naslov,
  • poklic,
  • zdravstveni podatki.

Določene osebne podatke bo Peti element obdeloval le v kolikor se prostovoljno odločite, da jih posredujete.

Osebni podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja in le dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Diagnoza posameznika za namene prilagojenih storitev

Peti element omogoča tudi vadbe in terapije, ki so prilagojene posamezniku (celostna individualna obravnava). V ta namen Peti element izvede diagnostično uro, ki predstavlja celostno analiza mišično-skeletnega sistema, ki služi za pravilno izbiro nadaljnjih obravnav in programiranje vadbenih programov. Na podlagi testov in terapije se nato prilagodi tako terapija kot vaje.

Za ta namen podjetje Peti element obdeluje naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • zdravstveni podatki.

Osebni podatki se obdelujejo na podlagi vašega soglasja in le dokler imamo vašo veljavno soglasje.

Prejemniki osebnih podatkov in prenos v tretje države

Peti element vaših osebnih podatkov ne bo delil ali prodajal. V določenih primerih (ki so med drugim tudi opisano zgoraj) pa bo Peti element vaše osebne podatke razkril:

  • Obdelovalcem: to so podjetja, ki za Peti element opravljajo določene storitve kot obdelovalci osebnih podatkov (delujejo v našem imenu in po naših dokumentiranih navodilih), ki lahko vključujejo:
    • ponudnike IT storitev in IT vzdrževanja (npr. Mindbody Inc. – https://company.mindbodyonline.com/legal/privacy-policy)
    • ponudnike storitev v oblaku, spletnih platform in drugih IT sistemov (npr. za pošiljanje e-pošte, SMS-sporočil itd.),
    • ponudnike računovodskega, pravnega, davčnega ali drugega svetovanja,
    • podjetja, ki zagotavljajo spletno oglaševanje (npr. Google, Meta),
    • ponudnike plačilnih storitev: če izberete določenega ponudnika plačilnih storitev, lahko svoje osebne podatke posredujete neposredno temu ponudniku in osebne podatke bo obdelovalo to podjetje kot upravljavec vaših osebnih podatkov (npr. Stripe – https://stripe.com/en-si/privacy, PayPal – https://www.paypal.com/myaccount/privacy/privacyhub.
    • pristojne organe: V primeru sodnih, upravnih ali drugih postopkov bo Peti element vaše osebne podatke posredoval pristojnemu organu (če to zahteva pristojni organ ali pa smo do dolžni storiti v skladu z zahtevami veljavne zakonodaje).
  • Dostavnim službam (prevoznikom): slednji zagotavljajo storitve kot neodvisni upravljavec osebnih podatkov. Peti element bo za namen dostave naročenih izdelkov osebne podatke posredoval prevozniku, ki vam bo dostavil naročene izdelke.

V primeru, da se bo katera koli obdelava vaših osebnih podatkov izvajala zunaj Evropske unije ali se bodo vaši osebni podatki prenesli iz Evropske unije ali v mednarodno organizacijo, bo Peti element sprejel ustrezne zaščitne ukrepe, ki so potrebni za zaščito vaših osebnih podatkov, in sicer:

  • prenos ali obdelava vaših osebnih podatkov samo v državah, ki zagotavljajo ustrezno varstvo osebnih podatkov,
  • sklenitev standardnih pogodbenih klavzul (SCC), kot jih je sprejela Evropska komisija.

Varnost vaših osebnih podatkov

Peti element skrbi, da so vaši podatki ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, nepooblaščenim spreminjanjem in neavtoriziranim dostopom. Za zagotovitev ustrezne varnosti uporabljamo različne tehnične in organizacijske ukrepe, ki vključujejo:

  • omejen dostop do osebnih podatkov,
  • varovanje strojne in programske opreme, kjer so shranjeni osebni podatki,
  • varovanje poslovnih prostorov, kjer se shranjujejo osebni podatki in
  • izobraževanje zaposlenih na temo varstva osebnih podatkov.

Skrb za vaše osebne podatke nam je pomembna, zato varnostne ukrepe izvajamo skladno z zmožnosti tehnologije, kot tudi našimi zmožnostmi.

Obdelava osebnih podatkov mladoletnih oseb

Peti element ne obdeluje ali zbira osebnih podatkov mladoletnih oseb. Mladoletne osebe ne smejo kupovati izdelkov ali storitve na spletnih straneh Peti element ali sodelovati v natečajih ali nagradnih igrah, ki jih organizira Peti element, razen če to v njihovem imenu stori zakoniti zastopnik ali skrbnik zadevne mladoletne osebe v skladu z zakonodajo.

Peti element ne izvaja promocijskih tržnih dejavnosti neposredno za mladoletne osebe.

Vaše pravice

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali obdelavo vaših osebnih podatkov, se lahko kadarkoli obrnete na nas. Pišite nam na info@petielement.si. Na podlagi vaše zahteve vam bomo posredovali zahtevane podatke ali skladno z zakonsko ureditvijo poskrbeli za uresničitev vaših pravic. Odgovorili vam bomo čim prej, vendar najpozneje v 30 dneh po prejemu vaše zahteve. Če zahtevka v tem roku ne bo mogoče obdelati, vas bomo o tem obvestili in vam posredovali dodatne informacije.

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate določene pravice, ki jih podrobneje opredeljujemo spodaj.

Pravica do dostopa in izpisa osebnih podatkov

Pravico imate zahtevati informacijo o tem ali obdelujemo vaše osebne podatke ter informacijo o obdelavi (vrste osebnih podatkov, namen obdelave, pravna podlaga, obdobje hrambe, vir informacij). Prav tako lahko od nas zahtevate, da vam te podatke posredujemo v strukturirani, strojno berljivi obliki.

Pravica do popravka osebnih podatkov

V kolikor so osebni podatki, ki jih obdelujemo o vas, napačni oz. nepopolni, imate pravico zahtevati popravek osebnih podatkov.

Pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov

Zahtevate lahko, da omejimo obdelavo osebnih podatkov; omejitev osebnih podatkov je mogoča le v določenih primerih:

  • a) če oporekate točnosti podatkov za obdobje, ki podjetju Peti element omogoča preveriti točnost osebnih podatkov;
  • b) obdelava je nezakonita, vi pa nasprotujete izbrisu podatkov in namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;
  • c) Peti element podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, vendar pa jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje in obrambo pravnih zahtevkov;
  • d) ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi podjetja Peti element prevladajo nad vašimi razlogi;

Pravica do ugovora obdelavi osebnih podatkov

Kadar vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi zakonitega interesa, imate na podlagi razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarjate obdelavi svojih osebnih podatkov. V takem primeru bomo nadaljevali z obdelavo vaših osebnih podatkov le v primeru, če bomo dokazali nujne legitimne razloge za obdelavo, ki bodo prevladali nad vašimi interesi, pravicami, in svoboščinami, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Pravica do izbrisa osebnih podatkov

Od podjetja Peti element lahko zahtevate, da brez nepotrebnega odlašanja izbriše vaše osebne podatke, Peti element pa mora podatke izbrisati, kadar obstaja eden od naslednjih razlogov:

  1. a) podatki niso več potrebni v namene, za katere so bili zbrani oz. drugače obdelani,
  2. b) če prekličete privolitev, za obdelavo pa ne obstaja druga pravna podlaga,
  3. c) če ugovarjate obdelavi, za obdelavo pa ne obstajajo prevladujoči zakoniti razlogi,
  4. d) podatki so bili obdelani nezakonito,
  5. e) podatke je treba izbrisati za izpolnitev pravnih obveznosti v skladu s pravom EU ali pravom države članice, ki velja za Peti element,
  6. f) podatki so bili zbrani v zvezi s ponudbo storitev informacijske družbe.

V določenih primerih, opisanih v 3. odstavku 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (v kolikor to zahtevajo  pravne obveznosti na podlagi prava Evropske unije ali veljavne nacionalne zakonodaje ali v kolikor je to potrebno za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov) pa nimate pravice do izbrisa podatkov.

Pravica do preklica privolitve

Pravico imate preklicati privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jo podali. Privolitev lahko prekličete kadarkoli, brez kakršnihkoli negativnih posledic za vas, možno pa je, da vam zaradi preklica privolitve določenih storitev ne bomo mogli nuditi. Privolitev prekličete tako, da nas kontaktirate na: info@petielement.si.

Pravica do prenosljivosti podatkov

Pravico imate zahtevati prejem izpisa osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani in strojno berljivi obliki in zahtevati, da jih posredujemo drugemu upravljavcu po vaši izbiri, in sicer kadar obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in če se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.

Svoje pravice lahko uveljavljate tako, da nas kontaktirate na: info@petielement.si

Pri obravnavi zahtevka za uveljavitev katere od zgoraj naštetih pravic, vas lahko prosimo za dodatne osebne podatke, v kolikor vas na podlagi vašega zahtevka ne moremo zanesljivo identificirati. V primeru, da nam dodatnih podatkov ne boste posredovali, bomo vašo zahtevo zavrgli.

Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

V kolikor ste mnenja, da je prišlo do kršitve obdelave osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, gp.ip@ip-rs.si.

Veljavnost Politike zasebnosti

Ta Politika zasebnosti velja od datuma objave. Vse spremembe Politike zasebnosti bodo objavljene na tem spletnem mestu.

Veljavno od dne 20.05.2023

Nakupovalna košarica