Elastična zanka je narejena iz vzdržljivega, koži prijaznega naravnega materiala, ne vleče lase in ne poškoduje oblačil. Spodbuja aktivnost mišic in je krasna povratna informacija fasciji ter ligamentom. S svojo dolžino je odličen pripomoček za boljše zavedanje telesa v prostoru in z ustrezno kompresijo uspešno stabilizira posamezni sklep oziroma hrbtenico. Ta udoben in trpežni vadbeni pripomoček je zasnovan z željo po dodatni spodbudi k večjemu obsegu giba in kot samopomoč pri iskanju zmožnosti telesa.

Celoten trak je dolžine 2 metra in je spet v zanko, dolžine 1 metra. Zaradi elastičnosti je primeren tako za obremenilne sile kot razbremenilne sile. Lahko predstavlja izziv ali podporo. Vaje pa so veliko bolj učinkovite z njim, zaradi upora elastične komponente.

Roza elastika Peti element

25,00 

Elastična zanka Peti element predstavlja vadbeni pripomoček, ki predstavlja zaokroženo zanko za krepitev in stimulacijo celotnega telesa. Z lahkoto se prilagaja telesu. Trak udoben in trpežen iz bombažnega materiala, koži prijazen.

F1C905E5-6F98-4E8D-8C6D-FEF271EE0C00

Več možnosti plačil

1F3C37B0-CABE-42DE-A808-14963F468A25

Varen nakup

Nakupovalna košarica