75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
pilates-za-podjetja-peti-element

Pilates za podjetja

Predstavljamo ponudbo namenjeno zaprtim skupinam kot odličen način povezovanja ljudi znotraj delovnega okolja, kot možnost izboljšanja zdravja zaposlenih.

Play Video

Primer dobre prakse

Predavamo za različna podjetja, za različne tematike in različno publiko.

PRILAGODIMO SE VAM

Vi izberete lokacijo

Naš pester izbor programov skupinskih vadb poteka po dogovoru na lokaciji studia ali podjetja. V Sloveniji je vadb za zaposlene vse več, ker se vedno pogosteje podjetja zavedajo prednosti zdravja svojih zaposlenih. Zaključena skupina iz podjetja je obravnavana kot samostojna enota, ki ima vnaprej določene termine z izbranim inštruktorjem. Taka vadba je zaprtega tipa, kar pomeni, da nihče, ki ni zaposlen v podjetju, ne more biti del skupine. Vadbe za zaprte skupine so organizirane tudi izven delovnega časa studia.

Predstavitev

Dovolite, da se dogovorimo za promocijsko predstavitveno uro.

SKRB ZA ZAPOSLENE

Manj bolečin

Strokovna javnost že dlje časa obvešča, da dolgotrajno sedeče in stoječe delo oziroma pripogibanje in hoja z bremenom, vplivajo na pojav deformacije hrbtenice, ramenskega obroča in medenice. Okvara medvretenčne ploščice v ledvenem predelu je najpogostejše obolenje lokomotornega aparata kot posledica neprimernih obremenitev. Stalno upognjeno zapestje zaradi dela na tipkovnici povzroča tudi utesnitev medialnega živca na roki – sindrom krpalnega kanala. Vsako podjetje bi zato moralo uvesti preventivne ukrepe, da kostno-mišična obolenja na delovnem mestu zaposlenih pri delu ne bi omejevala.

rozica logo petielement

Investicija v svoje zaposlene je največja dodana vrednost podjetja ali ustanove.

MANJ STRESA IN BOLEČIN

Večja učinkovitost

Organiziramo skupinske vadbe za zaprte skupine in podjetja, ki želijo svojim zaposlenim omogočiti boljše počutje z manj bolečin in stresa ali brez njih. Skupinska vadba krepi tudi medsebojne vezi, tehnika pilatesa pa preprečuje akutne ali kronične bolečine v hrbtenici in vratnem predelu. Skupek vsega je učinkovito delovno okolje z manj odsotnosti z dela.

Brezplačna predstavitev ponudbe

Za lažjo odločitev, ponujamo brezplačno predstavitev ponudbe.

Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo