Ekipa-Peti-element

Ekipa Peti element

Skrbno izbrano ekipo, ki poučuje in vodi programe studia Peti element, sestavljajo mednarodno izobraženi strokovnjaki, ki se neprestano izpopolnjujejo ter pri svojem delu upoštevajo različne tehnike, pristope in znanja. Ekipa ima certifikat oziroma je usposobljena za delo po mednarodni licenci STOTT PILATES® iz Kanade in mednarodni tehniki GYROTONIC® .

Posebnost ekipe Peti element

Posebnost ekipe Peti element je, da nenehno sledi najnovejšim raziskavam in dognanjem na fizioterapevtskem in športnem področju. Člani ekipe drug drugega opazujejo, dopolnjujejo in usmerjajo. Vse pridobljeno znanje uvajajo v delo s strankami, tudi pri manualni obravnavi. Sodobni pilates so nadgradili z razvojno fizioterapijo in fascialnimi zakonitostmi ter pri svojem delu s pomočjo anatomije telo obravnavajo celostno, kar omogoča zdravljenje različnih patologij, bolečin in težav, povezanih z dihanjem, lokomotornim sistemom, limfo in ostalimi podsistemi.

decor-leaf-3

Visok standard in nenehna izobraževanja

Skupinske vadbe potekajo sedem dni v tednu in na posamezni uri imamo omejitev od osem do deset oseb na uro (na napravah gyrotonic do tri in reformer do pet oseb). Vsi pripomočki vključno s talnimi blazinami Airex so na voljo. Edini v Sloveniji imamo vse podporne elemente (arc barrel, spine supporter, nedrseče blazinice, blazinice za podporo vratne hrbtenice in drugo) ter vertikalne okvirje, ki jih lahko uporabljate za prilagajanje vaj in večjo varnost. Pripomočki, ki jih uporabljamo, so najvišjega kakovostnega razreda, ker verjamemo, da kakovost v vseh pogledih šteje. Pravilno uporabo vam pojasnimo na uvajalni uri. Zaradi higiene je na vseh vadbah obvezna uporaba nogavic.

Nakupovalna košarica

Prijava na uvajanje

"*" indicates required fields

Ime in priimek
Zanimam se za:*
Število ur uvajanja:*
Časovno mi ustreza*
Označite lahko več možnosti
Hidden
Časovno mi ustreza:
Označite lahko več možnosti
This field is for validation purposes and should be left unchanged.