Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema

Zavladajte nad toksičnostjo

Spoznajte nove resnice

34,99 €

Posodobljen priročnik na voljo

Zakaj priročnik

Priročnik Zavladajte nad toksičnostjo na skoraj 250 straneh odgovarja na vsa vprašanja, ki se zastavljajo ob rehabilitaciji in izboljšanju zdravja. Za učinkovito vračanje homeostaze, zmanjševanje bolečine, hitrejše okrevanje in podporo imunskemu sistemu je treba pogledati v krožnik, življenjske navade in spanje. Prepoznajte toksine v vsakdanjem življenju in kako se jim izogniti. 

Manj vnetja, manj alergij

Skozi natančno razlago o imunskemu sistemu in različnih oblikah prehranjevanja prejmete navodila za zmanjševanje zagonov avtoimunih obolenj. Spoznajte adaptogene rastline, vpliv posameznih hranil na biokemijo telesa in prejmite natančne usmeritve glede prehranskih dopolnil. Preberite nasvete o varni rabi čistil in kuhinjske posode.

Play Video

Manj stresa, manj zakrčenosti

Kronični stres vpliva na slabšega delovanja imunskega sistema, kar preprečuje ustrezno drenažo toksinov in odpadnih metabolitov. Bistvo je odstranjevanje napetosti, zato priročnik vsebuje meditacije, vaje za živec vagus, vadbe za zmanjševanje zakrčenosti, nasvete za podporo limfnemu sistemu in predloge za boljši spanec.

Manj bolečine, izboljšana prebava

Bolečine v želodcu, napihnjenost, driska, zapeka, migrene, alergijske reakcije, bolečina v sklepih, ponavljajoči se prehladi, težave s kožo, kronična utrujenost, vnetje sklepov, težave s ščitnico, vaginalni herpes in glivična obolenja, vse to so znaki obolelega črevesja. Vpeljite spremembe v nakupovalni košari in kasneje na jedilniku, ki bodo vašemu črevesju koristile na dolgi rok.

Biokemičarka in fizioterapevtka raziskuje za vas

Izboljšajte navade

Strokovni priročnik na skoraj 250 straneh:

34,99 €

Posodobljen priročnik je že na voljo

Priročnik sestavljen iz znanstvenih raziskav

Strokovni Priročnik vsebuje nasvete in praktične rešitve za zmanjšanje vnetja in bolečine ter je podkrepljen z recepti in nasveti iz nešteto raziskav.

200 dobrih živil proti kroničnim vnetjem

37 kulinaričnih receptov za hranljive jedi iz lokalnih sestavin in več kot 12 ključnih prehranskih nasvetov za izboljšanje počutja.

Posodobljena prehranska piramida

Razširjen vpogled v 4 najbolj aktualne prehranjevalne diete in podroben opis več kot 14 hranil za podporo imunskemu sistemu 12 vrst hrane, po kateri nas popade nenadna neustavljiva želja in kaj pomeni.

8 alergenov, ki povzročajo alergije

Nepriljubljene resnice o čaju iz vrečk in kofeinu 12 načinov, kako omiliti težave s toksičnostjo in razkritja zmot o 4 najpogostejših prehranskih dopolnilih ter zakaj ne delujejo.

10 živil in snovi, ki zavirajo delovanje imunskega sistema

47 kulinaričnih receptov za hranljive jedi iz lokalnih sestavin z veganskimi opcijami Opis 15 adaptogenih rastlin, ki krepijo odpornost in podpirajo zdravo presnovo Blagodejni učinki ricinusovega olja in Epsom soli.

Pozitivne plati in 5 faz spanja

7 resnic o negativnih učinkih pomanjkanja spanja, 16 načinov za izboljšanje spanja, 4 vadbe za razstrupljanje in 2 meditaciji za boj proti napetosti in boljši spanec.

Iz skoraj 350 raziskav

Informacije so črpane iz aktualne strokovne literature, podprte z nutricionistom in zdravnikom. Vsebina priročnika se nahaja na 240 straneh!

Biokemičarka in fizioterapevtka raziskuje za vas

Izboljšajte navade

Privoščite si še izboljšan strokovni priročnik na 240 straneh:

34,99 €

Priročnik z recepti

Drugi o nas

O avtorici

Spela_Jaksa_PetiElement

Špela Jakša

univ. dipl. biokemičarka
dipl. fizioterapevtka

Terapevtka in raziskovalka je na lastni koži občutila nešteto zdravstvenih težav, ki so jo spodbudile k raziskovanju naravnih receptov za podporo imunskemu sistemu. Od težav s ščitnico in preobčutljivostjo do kroničnih bolečin. Priročnik je poleg izpovedi tudi znanstveni izroček raziskav, ki na skoraj 250 straneh pojasni vzroke in ponudi rešitve za krepitev imunskega sistema kot glavne obrambe pri regeneraciji, okrevanju ali vračanju izgubljenega ravnovesja.

Pomagajte si na popolnoma naraven način

Poglobite raziskovanje

Zastrupljenost ali toksičnost je beseda, ki ji posvečamo premalo pozornosti, čeprav je razlog simptomov neznan. Toksini, celo v najmanjših vrednostih, ki se kopičijo skozi leta, povzročajo vnetje, ki je glavni povzročitelj bolezni. Mnoge težave, kot so kronična utrujenost, intoleranca na določena živila, črevesne težave, razdražljivost, prezgodnje staranje, motnje koncentracije, hormonsko neravnovesje, pogosti glavoboli, alergijske reakcije, težave s kožo, ponavljajoče se okužbe, bolečine, bolezni srca, rakasta obolenja in nevro-degenerativne bolezni, so lahko posledica zastrupljenosti telesa.

Posodobljen priročnik ZATE

Facebook

4,9/5

5/5

Google

5/5

5/5

Izpolnite spodnje podatke in odkrijte skrivnosti kako zmanjšati toksičnost in živeti brez zdravstvenih težav

Podatki plačnika

Vaši izdelki

Izdelek
Quantity
Cena
Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema (#32775)
+
34,99 

Vaše naročilo

Izdelek Delni znesek
Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema
  × 1
34,99  (vklj. z DDV)
Delni znesek 34,99  (vklj. z DDV)
Dostava
Znesek 40,11  (vključuje 0,92  DDV 22%, 1,67  DDV 5%)

Nedrseče nogavičke na prste ROZA (odprti model)

13,00 

Vsak par naših nogavic je narejen na način, da vsem nožnim prstom omogoči največjo možno mero gibalne avtonomije in oprijema.

  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.