75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
individualni-pilates-peti-element

Individualni program

Individualni program je natančen vadbeni sistem, ki ga oblikujemo za vaš telesni tip, glede na vaše potrebe in telesne značilnosti.

Play Video

Potek individualnega programa

Primer analize ene vaje med individualnim procesom.

Program prilagojen vam

Ne glede na to, ali želite osvojiti osnove pilatesa oziroma gyrotonica, želite namestiti živec Vagus, ali vas pestijo težave z bolečinami v hrbtenici, ramenih, kolkih ali kolenih, ste negibljivi, ali si kot vrhunski športnik želite dosegati boljše rezultate, imate slabo telesno držo, ali si želite preoblikovati svoje telo,  oziroma iščete pred in po operativno terapijo, je individualni način obravnave sistem dolgoročnega uspeha.

Brez omejitev

Za programiranje individualnih programov se uporabljajo vse štiri pilates naprave, gyrotonic naprava, vsi razpoložljivi pripomočki v studiu in tudi različni dodatki: spine corrector (pripomoček za korekcijo hrbtenice), spine supporter (pripomoček za podporo hrbtenice), arc barrel (polkrožni podporni element) in jumping board (deska za skakanje), kot tudi fizioterapevtske naprave (tecar), manualno delo in obravnava trigger točk vključno z manualno obravnavo.

Osnovne informacije za začetek

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite.

Obvezno uvajanje

Vse se prične z uvajanjem

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. Gre za prvo uro na podlagi katere nadaljujejo z individualno obravnavo. Več o uvajanju.

Dobrodošli v studio

Individualne programe izvajamo v studiu Peti element (v redkih primerih tudi na domu). Sodobno zasnovani prostori za vadbe in obravnave so v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zapornico, ki so za naše stranke brezplačna. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

Za vadbo potrebujete

Nogavice

Zaradi higiene je na vseh obravnavah obvezna uporaba nogavic. Priporočamo uporabo nedrsečih nogavic Peti element.

Udobna oblačila

Priporočamo pajkice ali trenirko in športno majčko, v primeru potrebe fizioterapevtske obravnave med individualno uro pa bomo tehnike izvajali na kožo.

Po vadbi

Po vsaki individualni obravnavi se lahko stuširate in izkoristite mirno sobo za sušenje las. Preko pitnika s filtrirano tekočo vodo lahko poskrbite za ustrezno hidriranost. Za vse, ki obiščete naš studio z vozilom, takoj po končani individualni vadbi potrdite svojo parkirno kartico (ki ste jo prejeli ob vstopu) na validatorju recepcije in s tem izkoristite brezplačnih 70 minut parkiranja, ki vam jih podarimo ob vsakokratnim obiskom. Po potrditvi parkirne kartice imate na voljo 15 minut da zapustite parkirišče.

PRILAGOJENO POSAMEZNIKU

Uvajanje in diagnostika

Pred pričetkom individualne obravnave je potrebno uvajanje, ki predstavlja uvod v osnovne principe varne vadbe. Na uvajanju analiziramo vašo telesno držo, določimo izhodišča za napredek in opredelimo želene cilje ter možne terapije, pristope in uskladimo pričakovanja.

Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo

Prijava na uvajanje

"*" indicates required fields

Ime in priimek
Zanimam se za:*
Število ur uvajanja:*
Časovno mi ustreza*
Označite lahko več možnosti
Hidden
Časovno mi ustreza:
Označite lahko več možnosti
This field is for validation purposes and should be left unchanged.