logo-peti-element

PILATES PROGRAM: Elastična zanka

Revolucionarni program z elastično zanko vsebuje kar 14 različnih vodenih vadb, ki bodo poskrbele za: preoblikovanje telesa, lepšo držo, dvig energije, zmanjšanje bolečine in pridobivanje mišične mase na preprost način. Vaje so primerne za začetnike in izkušene športnike saj se stopnjujejo iz osnovnih v napredne elemente.

Ocena: 5,0 (več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov)

Priporočena cena

59,98

Spletna cena

29,99

Do izoblikovanega telesa in večje samozavesti

Vaje z elastično zanko bodo ob rednem izvajanju poskrebele za preoblikovanje, učvrstitev in boljšo telesno držo.

Vaje so zasnovane tako, da so varne, brez tveganja za poškodbe, zato pripomoček izkoriščamo tudi za podporo in razbremenitev. Program telo odpira in krepi hkrati, notranja moč pa bo trajala in trajala.

Popolno nasprotje (pre)dragega fitnesa

Preveč ljudi se odloči za obisk dragih fitnesov, ki tudi ob nenehnem nadzoru strokovnega vaditelja niso primerni za vse.

Problem fitnes programov je predvsem osredotočenost izključno na pridobivanje mišične mase, pri čemer velikokrat prihaja do poškodb.

V kolikor vadimo brez nadzora strokovnjaka pa velikokrat prihaja do nepravilne izvedbe.

Preoblikovanje postave za odlično ceno

Zaradi tega smo pripravili program, ki nadomesti obisk fitnesa.

Visoko usposobljeni strokovnjaki vas usmerjajo korak za korakom do končnega rezultata – izoblikovanega, zdravega telesa.

Vadbo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli – tudi kadar niste doma.

Vadbe so ustvarjene tako, da boste na eni strani izoblikovali lepo in privlačno telo, na drugi strani pa preprečili poškodbe in bolečine, saj boste s točno določenimi vadbami ustvarili popolno ravnovesje mišic v telesu.

400% večja obremenitev in 4x hitrejši rezultati

Ob zaključenem in uspešnem plačilu prejmete email sporočilo v katerem so podatki za dostop do vseh vsebin, ki se nahajajo znotraj portal petielement.si.

Za ogled vsebin ni potreben Facebook, YouTube ali Google račun in ne poteka preko Zooma, saj je program takoj dostopen preko uporabniškega vmesnika na naši spletni strani. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. Povezavo na platformo prejmete na posredovani elektronski naslov po nakupu programa.

Elastična zanka je sestavljena iz organskega bombaža, mehka in prijetna za uporabo. Morda se na prvi pogled ne zdi, ampak dosežemo za 400% večjo obremenitev in s tem 4x hitrejše rezultate, kot če bi vaje delali z lastno težo. Vaje so primerne za vsakogar. Uporaba programa je zelo enostavna, saj ob zakupu pridobite dostop do vseh vsebin – elastično zanko pa vam pošljemo na dom.

Vsebina video programov, ki jih dobite ob nakupu elastike

Osnovni programi

Napredni programi

Bonus program s Špelo

Prvi izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

Vsebina Osnovnega programa

Razbremenitev potrebna za ustrezno adaptacijo pri razvijanju moči, brez tveganja za poškodbe, je bistvena. Zato je osnovni program namenjen večji ozaveščenosti telesa.

14 VODENIH VADB + ELASTIČNA ZANKA

59,98 €

29,99 €

Ocena programa

4.9

5/5

več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov

Vsebina Osnovega programa

HANA
1. Osnovni

Vaje za lepšo držo

Za uravnavanje optimalne drže in lahkotnega ter sproščenega gibanja skozi dan, moramo imeti dobro ozaveščeno telo. To zaznavo lahko poimenujemo kot nekakšen šesti čut, kjer telo preko uporabe čutnic v koži, fasciji in mišicah, dobi informacije o svoji postavitvi in gibanju v prostoru.

Kadar so te čutnice odzivne in ustrezno stimulirane, lahko vplivamo na boljše počutje in kljubujemo tegobam, ki nas pestijo med vsakodnevnimi opravili

ANJA
2. Osnovni

Vaje za boljši imunski sistem

Vodilo vadbenega programa je nežna razbremenitev telesa in postopna aktivacija vseh mišičnih skupin s pomočjo elastike, seveda med vadbo ne pozabimo niti na raztezne vaje.

Ker je za naše celostno zdravje zelo pomembna dobra aerobna pripravljenost, bomo v vadbeni enoti izvajali vaje za povečevanje srčnega utripa, s katerimi bomo povečali moč srčne mišice. S tem bomo vplivali na boljšo perfuzijo tkiv.

NEJA
3. Osnovni

Proti bolečinam v hrbtu

Zaradi vse pogostejšega sedenja, prisilne drže in statičnih stoječih položajev se vse pogosteje srečujemo z bolečinami v predelu hrbta.

Kot posledica neustrezne drže in pomanjkanja mišične podpore prihaja do utesnitev in napetosti, ki vodijo do slabše hidracije tkiv in posledično slabega telesnega ravnovesja ter počutja.

Osnova za ustrezno mišično podporo je iskanje optimalne namestitve oziroma drže v raznovrstnih položajih

EMA
4. Osnovni

Vaje za močne kolke

V vadbeni enoti bomo poskrbeli za aktivacijo in sproščanje mišic okrog in okrog kolka, ki bodo le-tega podprle iz vseh strani.

Močni in gibljivi kolki lahko v veliki meri vplivajo na razbremenitev hrbtenice in ostalih sklepov v telesu, poleg tega z njihovo močjo in prožnostjo povečujemo odločnost našega koraka.
Vsakodnevne dejavnosti bodo na ta račun veliko manj naporne, poleg tega se bo naše telo gibalo bolj ekonomično

EMA
5. Osnovni

Vaje za ravnotežje

Z dobrim ravnotežjem lahko vplivamo na zmanjšanje možnosti poškodb, ki so posledica padcev. Do padcev lahko pride zaradi več razlogov, pogosto je lahko razlog utrujenost mišic po daljši aktivnosti. Mišice so v tem primeru utrujene in ne nudijo zadostne podpore med hojo, zaradi česar se lahko s stopalom zataknemo ob podlago, klecnemo ali izgubimo nadzor nad gibanjem nog. Želja vadbene enote je iskanje vzdržljivosti moči mišic nog, ki nas bodo podpirale tudi v tovrstnih situacijah in iskanje stabilnosti preko trupa.

Drugi izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

Vsebina Naprednega programa

Moč, vzdržljivost in gibljivost. Tri komponente, ki jih razvijamo v naprednem programu in skrbimo za preoblikovanje.

14 VODENIH VADB + ELASTIČNA ZANKA

59,98 €

29,99 €

Ocena programa

4.9

5/5

več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov

Vsebina Naprednega programa

HANA
1. Napredni

Vaje za oblikovanje telesa

Poskrbimo, da bo naše telo odražalo notranjo samozavest in moč tudi navzven.

Vaje, ki izkoriščajo upor elastične zanke, so idealne za vzpostavljanje čvrstega mišičnega tonusa, s katerim bo naša postava enostavno še bolj zažarela.

Ker vemo, da se dobro počutje začne od znotraj, bo tokratni prispevek poskrbel tako za pozitivno miselno naravnanost kot gibalni izziv za telo.

ANJA
2. Napredni

Čvrsta zadnjica

Vodilo vadbenega programa je nežna razbremenitev telesa in postopna aktivacija vseh mišičnih skupin s pomočjo elastike, seveda med vadbo ne pozabimo niti na raztezne vaje. Ker je za naše celostno zdravje zelo pomembna dobra aerobna pripravljenost, bomo v vadbeni enoti izvajali vaje za povečevanje srčnega utripa, s katerimi bomo povečali moč srčne mišice. S tem bomo vplivali na boljšo perfuzijo tkiv.

NEJA
3. Napredni

Jeklene trebušne mišice

Namen prispevka, ki je pred vami, je celostna obremenitev trebušnih mišic za čvrst in izoblikovan trebuh. Uporabili bomo elastično zanko, ki nam bo omogočala aktivacijo trebušnih mišic v raznovrstnih oblikah mišične kontrakcije.

Pri nekaterih vajah bo elastična zanka nudila podporo, v drugih pa povečevala obremenitev.

NEJA
4. Napredni

Vaje za stopala

Naša stopala predstavljajo edini stik s podlago in so zato odgovorna za prenos informacij naprej po telesu. Njihova osnovna funkcija je prilagajanje podlagi in odziv na prenose težišča – vendar se ta funkcija močno zmanjšuje zaradi neustrezne obutve. Neustrezna obutev je nemalokrat odgovorna za težave s koleni, kolki in križem. Osnovni gibi stopala in vračanje gibljivosti stopalu bo vodilo tokratnega prispevka.

HANA
5. Napredni

Elegantne roke

Ramenski obroč je v primerjavi s spodnjimi okončinami in hrbtenico, sklep, ki je pod konstantno trakcijsko silo. Ravno s tem namenom ga bomo tokrat izzvali s kompresijskimi silami in elastično zanko.

Te sile bomo spoznali preko raznolikih opor in tako poiskali moč in stabilnost ramen kot rok ter poiskali razbremenitev v predelu vratne in prsne hrbtenic.

ANJA
6. Napredni

Vaje za večjo samozavest

Kako se v svojem telesu počutimo igra ogromno vlogo na našo samozavest. Raziskave so potrdile, da se posameznik, ki skrbi za svoje telo in telovadi, bolje počuti ter ima boljšo samopodobo. Uporaba elastičnega traku nam bo pomagala pri zaznavi telesa, pripomogla k večji aktivaciji stabilizatorjev trupa in nudila dodatno obremenitev pri večjih mišičnih skupinah zgornje ter spodnje ekstremitete.

EMA
7. Napredni

Aerobni izziv

Za celovito zdravje je zelo pomembna moč srčne mišice, ki jo bomo v vadbeni enoti krepili preko aerobnih vaj.

Z vajami bomo vplivali na srčno-žilni sistem in s tem povečali prekrvavljenost tkiva, zmanjšali možnost nastanka srčno-žilnih bolezni in izboljšali delovanje srčne mišice v mirovanju, ko bo le-ta potrebovala manj energije za isto opravljeno delo.

Tretji izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

Vsebina Bonus programa

Kadarkoli zaboli, pride do neprijetnih občutkov, tudi tesnobe in zmanjšane gibljivosti, je tukaj za vas bonus program. Uporabljate ga lahko vas dan.

14 VODENIH VADB + ELASTIČNA ZANKA

59,98 €

29,99 €

Ocena programa

4.9

5/5

več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov

Vsebina Bonus programa

ŠPELA
1. BONUS

Z dihanjem do sprostitve

Optimalno dihanje je izhodišče zdravja. Ustrezni dihalni vzorec in enakomerno gibljiva diafragma je pogoj zadovoljivega izkoristka dihalnega procesa.

Elastična zanka igra vitalno vlogo pri učenju in optimizaciji boljše dihalne izkušnje, kar pomaga pri razbremenitvi hrbtenice in ustreznemu prenosu sil po spodnji ekstremiteti.

ŠPELA
2. BONUS

Antistres vaje

Sprostitev telesa je osnova za dolgoročno zdravje. Napetosti, kontrakture, omejitve in zmanjšan obseg gibanja igrajo glavne vzroke težav, poškodb in bolečin.

Sprostitev mehkega tkiva, razbremenitev limfnih, žilnih in živčnih poti, in hkrati razbremenitev posameznega sklepa, deluje blagodejno in pomaga pri stimulaciji centralnega živčnega sistema, natančneje parasimpatikusa.

Oblikujte postavo in izboljšajte počutje

Zagotovite si posebno
ceno zdaj

14 VODENIH VADB + ELASTIČNA ZANKA

59,98 €

29,99 €

Ocena programa

4.9

5/5

več kot 10.000 zadovoljnih uporabnikov

Elastična zanka je razprodana, a nič zato.
Zate imamo še dva boljša predloga: osnovni pilates ali vadbo z žogo.