Vadbe Peti element

Protokol skupinskih vadb Peti element v studiu

Vpisnina

Vpisnina se plača vsako leto in sicer, prvo leto, je cena za 5eur višja kot za vsako naslednjo. Vpisnina omogoča kupovanje paketov z več obiski hkrati. Brez vpisnine lahko oseba kupuje samo enkratne obiske ter si tudi te obiske ne more sama rezervirati preko mobilne aplikacije oz spletnega vmesnika. Ob plačilu vpisnine oseba dobi tudi darilo, Kupon pozne odjave ter za tiste, ki kupijo vpisnino prvič tudi magnetno kartico s katero si lahko sami odpirajo vhodna vrata. Kupon pozne odjave omogoča, da se ga izkoristi v primeru, če rezervacija ni bila odpovedana v predhodno določenem časovnem obdobju pred začetkom rezerviranega obiska. V tem primeru se kupljen obisk na karti vrne nazaj na to karto in izkoristi obisk, ki je vezan na Kupon pozne odjave. Ob pogrešitvi magnetne kartice se kartico brezplačno naredi na recepciji.

Uvajanje

Če še nikoli niste preizkusili vadbe pri nas in niste v bazi podatkov, je obvezno uvajanje. Organiziramo tri individualne uvajalne programe:

  1. osnovni principi za pristop na vadbo na blazinah,
  2. osnovni principi za »reformer« napravo in
  3. osnovni principi za tehniko GYROTONIC.

Tako pridobite informacije potrebne za razumevanje STOTT PILATESa na blazini, za razumevanje uporabe naprave »reformer« ali za spoznavanje z GYROTONIC tehniko vključno z rehabilitacijo. Prosimo, da prihod obvezno najavite s telefonskim klicem, osebno na recepciji ali preko e-pošte. Ob rezervaciji je potrebno navesti svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko.

POMEMBNO: vse obiske za skupinske vadbe, individualne termine in masaže plačujete vnaprej (v studiu in na lokacijah). Koriščenje vadb in plačevanje za nazaj, ni mogoče.

Prve rezervacije (za uvajanje)

Uvajalni individualni termin (na blazini, za napravo »reformer« ali za GYROTONIC) se organizira neodvisno od našega skupinskega urnika in se terminsko uskladimo glede na vaše želje. Uvajanje je ob vpisu možno koristiti največ enkrat (po preteku enega leta, je uvajanje možno ponovno koristiti). Pred uvajalno uro izpolnite obojestranski vpisni list z zdravstvenim vprašalnikom in poravnate uvajalno uro. Po končanem uvajanju prejmete skripto osnovnih načel (teoretično in praktično razlago pridobljenih znanj z izbranimi vajami za prakticiranje vaj doma) in dopolnite vpisni list do konca. Po posvetu z inštruktorjem in recepcijo, skupaj najdemo optimalni naslednji termin želene skupinske ali individualne vadbe (točen dan in uro) in tako potrdimo rezervacijo. Nato z recepcijo na svoj pametni telefon naložite aplikacijo Peti element studio in prejmete uporabniško ime ter geslo za dostop do aplikacije, kjer si po demonstraciji o uporabi, iz strani recepcije, sami urejate svoje rezervacije in skrbite za pravočasne odjave.

Več o sami aplikaciji najdete v poglavju »Mobilna aplikacija Peti element studio in prijava preko spletne strani«.

Rezervacije skupinskih vadb v studiu

Obiskovanje vseh naših vadb deluje po principu treh možnih načinov rezervacij:

  1. preko aplikacije Peti element studio na svojem pametnem telefonu (v slovenščini),
  2. preko naše spletne strani (v angleščini) ali
  3. s klicem na našo recepcijo (na telefonsko številko 041-352-555).

Vse vadbe lahko rezervirate tolikokrat, kolikor obiskov imate zakupljenih. V primeru, da nimate zakupljenih obiskov (nimate karte), nimate možnosti opravljanja rezervacij. Kupljena karta in veljavna letna vpisnina sta pogoja za opravljanje rezervacij.

Odjave od skupinskih vadb v studiu

Od vseh skupinskih rezervacij se brezplačno odjavljate do 12 ur pred vadbo ali več. Odjava od vadbe v manj kot 12 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost.

Čakalna vrsta na skupinskih vadbah v studiu

Kadar so mesta za posamezno uro skupinske vadbe v celoti zasedena, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Prijava v čakalno vrsto je možna najkasneje 7 ur pred vadbo ali več. V primeru sprostitve mesta ste samodejno prijavljeni na izbrani termin, potrditev prijave pa prejmete na e-mail. Od samodejne prijave se je možno brezplačno odjaviti do 6 ur pred vadbo. Prijava v čakalno vrsto, v enakem časovnem terminu, v katerem imate že narejeno rezervacijo na drugi vadbi, ni mogoča.

Za lažje razumevanje kako narediti rezervacije in odjave si poglejte video prezentacijo.

Veljavnost kart za skupinske vadbe v studiu

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti, zato lahko kupujete 30-dnevne, 90-dnevne ali 180-dnevne karte. Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo. Neizkoriščene ure v studiu lahko porabite po preteku veljavnosti izključno z zdravniškim opravičilom. Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej, s čimer karto zamrznemo za dogovorjeno obdobje (največ štiri tedne od preteka veljavnosti karte, ne glede na razlog). Kupljena karta ni prenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja za kupljene karte v nobenem primeru ni mogoče.

Kdaj kupiti novo karto

Nakup nove karte priporočamo dva tedna pred potekom stare karte. Rezervacije bodo tako delovale nemoteno in kartica Peti element bo samodejno odpirala vrata ob vsakem vašem obisku (ob veljavni letni vpisnini).

POMEMBNO: veljavnost karte začne teči ob prvem obisku in ne od dneva nakupa. Ob zadostitvi pogojev naštetih pod kontrolo pristopa, kartico enostavno prislonite na domofon, vrata se samodejno odprejo in obisk je odštet. Vse pakete v studiu je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje za stopnjo provizije.

Kako kupiti novo karto

  • na recepciji: plačila v studiu Peti element so na recepciji možna z gotovino in s plačilnimi karticami (Maestro, BA, Mastercard, Visa, Karanta) in vse cene vsebujejo DDV (razen če ni opredeljeno drugače);
  • preko aplikacije in spletne strani: vse pakete iz studia je mogoče plačevati s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za slednji način plačila so vse cene višje zaradi provizije. Pri nakupu preko naše spletne strani ali mobilne aplikacije s karticami Visa Credit/Debit ali Mastercard Credit/Debit dobite e-mail sporočilo v katerem je informativni račun. Originalni račun osebno prevzamete, ko pridete na prvo vadbo. Račun vas čaka na naši recepciji;
  • na lokacijah: plačila na lokacijah je možno opraviti izključno z gotovino in ne vsebujejo DDV.

Vsakoletno darilo

Zavedamo se, da so v življenju nepredvidljivi dogodki, zato ob vsakem vplačilu letne vpisnine, prejmete darilo. Program bo na vaš račun naložil enkratni letni bonus brezplačne nepravočasne odjave. Zamudo pri odjavi lahko unovčite enkrat v letu veljavne vpisnine. Ko se ob najbolj neprijetni situaciji zgodi, da se ne odjavite minimalno 6 ur pred pričetkom vadbe, vam tako program tega obiska ne bo obračunal.

Vzdrževanje in izposoja opreme v studiu Peti element

Vsi pripomočki, blazine, okvirji in naprave so v studiu na voljo za skupno uporabo, za najem v času vadbe. Po vsaki uporabi vas prosimo, da naprave, blazine, pripomočke, vertikalne okvirje in podporne elemente očistite z zato pripravljenimi sredstvi in jih pospravite. Raztopino pršimo na brisačke, ki jih po vsaki uporabi operemo, zato prosimo, da jih po uporabi odložite v koš na hodniku. Z vsemi izposojenimi elementi v času vadbe se je potrebno rokovati kot vesten gospodar.

Skupinski programi na lokacijah

Prva rezervacija

Uvajanje na izbrani lokaciji ni mogoče. Uvajanje je možno le v studiu Peti element in predpogoj za pristop k rednim skupinskim programom. Če se na vadbo prijavljate na začetku sezone (do 4 tednov po začetku nove sezone na posamezni lokaciji), uvajanje ni potrebno, saj je v sklopu skupinskih vadb. Po opravljenem uvajanju stranka nadaljuje vadbo na izbrani lokaciji. Ko se udeležite prve skupinske ure na lokaciji, izpolnite vpisni list z zdravstvenim vprašalnikom, se vpišete, poravnate vpisnino in izbrano karto, pridobite darilo podjetja in točno opredelite želeni termin vadbe (točen dan in uro). Na lokacijah je možno plačilo le z gotovino, rezervacije terminov opravite pri izbrani inštruktorici (stranke na lokacijah ne koristijo aplikacije).

Veljavnost mesečne, trimesečne in šest mesečne skupinske karte

Mesečna karta velja koledarski mesec. Trimesečna karta je veljavna tri koledarske mesece. Karte na lokacijah torej vedno veljajo izključno do konca meseca.

Veljavnost karte iz lokacij za koriščenje storitev na drugih lokacijah ali v studiu

Ne glede na to na kateri lokaciji ste kupili karto, je prehod med njimi možen z vnaprejšnjim obvestilom recepcije brez doplačila. Stranke, ki so kupile karte za vadbo na lokacijah, razen z doplačilom, ne morejo koristiti vadbe v studiu. Stranke lahko prehod med lokacijo in studiem koristijo le v času veljavnosti karte, ki so jo kupile na lokaciji. V primeru, če želite koristiti obisk iz katerekoli lokacije v studiu Peti element, je prej potrebna rezervacija na telefonsko številko 041 352 555 in doplačilo.

Neizkoriščene ure

Če stranka ni v celoti izkoristila vseh obiskov kupljene karte lahko izključno v mesecu, ko karta še velja, koristi neizrabljene ure na katerikoli drugi lokaciji ali v studiu (z doplačilom), vendar izključno v skupinah, ki imajo dovolj prostih mest (obvezen kontakt z recepcijo, da se prijavite na nadomeščanje). Po preteku veljavnosti karte (naslednji mesec) neporabljene ure propadejo. Stranke lahko koristijo neizkoriščene ure v naslednjem mesecu izključno z zdravniškim opravičilom, vendar največ štiri tedne od preteka veljavnosti karte, ne glede na razlog.

Prenosljivost in vplačila

Kupljena karta je neprenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

Individualni in semi-individualni programi

Začetek in prva rezervacija

Po uvajanju in posvetovanju z inštruktorjem rezervirate individualni termin ali določite plan rehabilitacije. Lahko izberete želenega inštruktorja vendar če le-ta ni na voljo predlagamo drugega. Pred pričetkom prvega individualnega termina stranka izpolni obojestranski vpisni list z zdravstvenim vprašalnikom, poravna vpisnino in opredeli izbrano količino individualnih ur, prejme darilo in uskladi termine glede na zasedenost urnika. Prejme tudi uporabniško ime in geslo s pomočjo katerega dostopa do aplikacije Peti element in lahko spremlja svoje rezervacije. Rezervacije ureja izbrani inštruktor, stranka pa sama skrbi za pravočasne odjave. Od vseh rezervacij se brezplačno odjavljate do 24 ur pred vadbo. Odjava od vadbe in termina v manj kot 24 urah pred začetkom, brezplačno ni mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost.

Odpoved individualnih terminov

Odpoved rezerviranih individualnih terminov ali rehabilitacijske obravnave je treba sporočiti vsaj 24 ur pred izvedbo (zaradi organizacije delovnega urnika inštruktorja, je zaželeno več). Če odpoved sporočite prepozno, se ura obračuna po veljavnem ceniku. V primeru, da zamudite, se vam naročeni termin zaračuna v celoti ne glede na zamudo. Hvaležni vam bomo za vašo informacijo in z veseljem bomo za vas našli nov termin.

Veljavnost individualne karte

Individualna karta velja 90 dni od datuma nakupa. Po preteku karte neizkoriščenih ur ni mogoče koristiti. Z zdravniškim opravičilom je neizkoriščene individualne ure možno podaljšati do šest tednov od preteka veljavnosti karte.

Prenosljivost in vračila

Kupljene karte za individualne ali semi-individualne termine so neprenosljive na druge osebe in vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče. Vse individualne ali semi-individualne pakete je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje za višino provizije.

Vsakoletno darilo

Zavedamo se, da so v življenju nepredvidljivi dogodki, zato ob vsakem vplačilu letne vpisnine, prejmete darilo. Program bo na vaš račun naložil enkratni bonus brezplačne nepravočasne odjave. Zamudo pri odjavi lahko unovčite enkrat v letu veljavne vpisnine. Ko se ob najbolj neprijetni situaciji zgodi, da se ne odjavite minimalno 6 ur pred pričetkom vadbe, vam tako program tega obiska ne bo obračunal.

Manualne obravnave in masaže

Za masaže, obravnave tkiv, mišic in termine manualnih tehnik priporočamo rezervacijo termina vsaj dva dni pred želenim tretmajem. Ob rezervaciji navedete svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko. Stranka ob prvem prihodu izpolni vpisni list in prejme uporabniško ime ter geslo s pomočjo katerega dostopa do aplikacije Peti element in lahko spremlja svoje rezervacije. Rezervacije ureja maser/terapevt, stranka pa sama skrbi za pravočasne odjave. V primeru odpovedi rezervacije tako sporočite vsaj 12 ur pred dogovorjenim terminom, zaželeno je več. Če odpoved sporočite prepozno (manj kot 12 ur pred začetkom termina) se ura obračuna po veljavnem ceniku. S pozno odjavo se torej obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost. Hvaležni vam bomo za vašo informacijo in z veseljem bomo za vas našli nov termin. V primeru, da zamudite, se vam naročeni tretma zaračuna v celoti in se terapije ne podaljšuje.

Veljavnost manualnih obravnav in masaž

Paket manualne obravnave velja 90 dni od datuma nakupa. Po preteku karte neizkoriščenih ur ni mogoče koristiti. Z zdravniškim opravičilom je neizkoriščene individualne ure možno podaljšati do šest tednov od preteka veljavnosti karte.

Kontrola pristopa do studia Peti element

V studio Peti element lahko dostopate s samodejnim odpiranjem vrat s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Pri vstopu s kartico vas program zazna in samodejno odšteje obisk na uri, kjer imate opredeljeno rezervacijo. Do prostora lahko dostopate 30 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure. Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat potrebujete obvezno poleg kartice tudi rezervacijo na ustrezno uro, poravnano letno vpisnino in veljavno karto. Kartica je kodirana na vaše ime zaradi manjše verjetnosti zlorab in hitrejše prijave, zato je le-ta obvezna.

Rezervacija vadb z uporabo mobilne aplikacije Peti element studio in preko spletne strani

Rezervacije

Rezervacije vadb, opravljene preko mobilne aplikacije Peti element studio (priporočljivo) in preko naše spletne strani, uporabljate sami. V teh dveh primerih je mogoče dostopati do aktualnega urnika 24 ur na dan. S potrditvijo izbrane vadbe lahko opravite enkratno ali večkratno rezervacijo (kolikor obiskov imate zakupljenih). V primeru odsotnosti z rezervirane vadbe, je za brezplačno odjavo potrebna pravočasna odjava (do 6 ur pred pričetkom vadbe). S tem preprečite obračunan obisk. V nasprotnem primeru bo obisk zaračunan v višini polne cene.

Spodbujamo vas, da si naložite aplikacijo Peti element studio, saj po potrditvi rezervacije preko mobilne aplikacije, le-to enostavno vnesete v svoj koledar, kjer nastavite poljubne opomnike. V primeru strinjanja s prejemanjem naših e-mailov (priporočljivo), boste dan prej obveščeni o vsaki rezervaciji.

Ti podatki so bili nazadnje posodobljeni dne 20.05.2023.

Nakupovalna košarica