75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
kako postati ekipa peti element_1

Postani del ekipe

Če si želite postati del naše ekipe naj vam zaupamo, da je vedno dovolj prostora za ambiciozne in predane posameznike, ki uživajo ob pomoči sočloveku. Imamo pa zelo specialen način dela, saj mora bodoči kandidat (neodvisno od preteklih izkušenj), najprej opraviti MFP izobraževanje v okviru Petega elementa, ki naredi ustrezno podlago za razumevanje našega dela znotraj ekipe. 

Peti element standard

Peti element ni klasični pilates studio ampak smo programe zastavili širše, saj jih prilagajamo strankam glede na njihove zmožnosti oziroma pričakovanja. Vsaka stranka se pred pričetkom udeleži uvajalnega procesa, kjer analiziramo telesno držo, podajamo informacije vezane na gibalne značilnosti in opredelimo kje ima oseba možnost napredka (v primerih, kjer pride k nam pacient z zdravniškimi izvidi, uvajanje prevzame naš fizioterapevt ali kineziolog). Vsebino naših ur ne prepuščamo naključju ampak samo dovolj strokovnemu kadru, ki zastopa znamko Peti element s kvaliteto, suverenostjo in izkušnjami potrebnimi za najvišjo možno varnost. To pa seveda terja predanost, pripravljenost učenja, rasti in veliko časa za implementacijo teh surovin v zmes, da nastane naš inštruktor v celotnem pomenu besede.

Kaj ponujamo:

 • stimulirajoče plačilo in delni ali polni delovnik;
 • predvsem popoldansko delo;
 • neprestano usmerjanje, učenje in pomoč;
 • individualno mentorstvo in stalna podpora;
 • visok nivo najsodobnejšega znanja;
 • pisna in video literatura;
 • neprestana podpora pri programiranju;
 • delo na lokacijah in v studiu;
 • vrhunski prostor z raznovrstnimi pripomočki in napravami;
 • sproščeno vzdušje v ambiciozni ekipi;
 • brezplačno neprestano obiskovanje vadb znotraj urnika podjetja itd.
decor-leaf-3
MFP izobraževanje

Kako se vse skupaj začne

Nadomeščanja in prevzemanja skupin pri nas pridejo v poštev šele po ustreznem internem usposabljanju, ki zajema poleg MFP tečaja še pridobivanje potrebnih znanj s tedenskimi observacijami obstoječih ur, spoznavanje uporabe najprej vseh pripomočkov, nato naprav, sledi redno mentorstvo z inštruktoricami odgovornimi za kader, kar služi kot priprava za razumevanje samostojnega programiranja vadbenih programov. Vzporedno poteka samostojno učenje iz pisne in video literature, ki jo postopoma predajamo, medtem ko kandidat napreduje.

Evolucija posameznika

Postopek za samostojnost pri delu v studiu Peti element terja evolucijo posameznika, da razume protokol, se nauči zadovoljivega anatomskega in biomehanskega ozadja, saj je naše izhodišče nivo fizioterapije in kinezioterapije. Zato popolnim začetnikom svetujemo, da najprej začnejo čim prej voditi, opravijo MFP tečaj in se potem prijavijo za delo pri nas, saj je zaželen izoblikovani odnos nastopanja, ki je pomembna vez prvega vtisa. Predno pa posameznik začne z usposabljanjem, opisanim zgoraj, je potrebno redno obiskovati naše vadbe kot stranka. Po vsaj dvomesečnem rednem obiskovanju vadb, za kandidata organiziramo avdicijo, kjer le-ta odvodi 15 minut vadbene ure in pridobi povratno informacijo od prisotnih. Na podlagi predstavitve ocenimo kako naprej

Avdicija

Avdicija ja namenjena vsem, ki želijo pomagati ljudem raznolikim zdravstvenim problematikam in telesnim omejitvam, z razumevanjem mišičnih skrajšav in imajo že usposobljenost na področju dela v športu v Sloveniji. Prednost imajo osebe v stroki (fizioterapevti, kineziologi in športni pedagogi) in vsi z dobrim znanjem anatomije človeškega telesa. Ob prihodu se boste imeli priložnost predstaviti, pojasniti namen prijave in lastna pričakovanja. Nato pripravite kratko serijo vaj v kateremkoli položaju, kar bo najbolj predstavilo vaše veščine. Predlagamo, da se ne koncentrirate na koncepte pilatesa, če nimate izkušnje z njim, ampak poskušate izpostaviti svoje prednosti, vrline in pokazati sebe v vlogi inštruktorja ali terapevta. Pripravite se, kot da boste odvodili skupinsko vadbo. Po odvodeni seriji se pogovorimo. Veselimo se vaših prošenj in brez strahu - veseli bomo vašega prihoda, nove energije in morda ste ravno vi tisti, ki manjkate pri dopolnitvi našega kolektiva.

Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo