75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
gyrokinesis_zgoraj desno

GYROKINESIS®

Gibanje hrbtenice v vseh različne smeri in krožno, tekoče razgibavanje celotnega telesa v vseh treh ravninah gibanja na blazini in stolu.

Play Video

Kaj je gyrokinesis?

Vaje za povečanje gibljivosti.

DETAJLI TEHNIKE

Učinki vadbe

Bistvena sestavina vadbe je koncept neprestanega dihanja, vaje pa se izvaja na stolu in blazini. Na vsaki vadbi odpravljamo slabe telesne vzorce ter dosegamo boljšo gibljivost hrbtenice. GYROKINESIS® preko lastne teže zmanjšuje napetosti v posameznih sklepih. Skozi ritmične ponovitve vaj telo navajamo na optimalnejšo držo in aktivacijo globokih mišičnih struktur v posameznih sklepih, kar na dolgi rok omogoča doseganje optimalnejši obseg gibljivosti za vsak sklep.

KAKO SE ODLOČITI

Primernost tehnike

GYROKINESIS® je primeren za vse posameznike, ne glede na fizično kondicijo. Še posebej blagodejno odpravlja posledice prekomernega sedenja, saj postavlja na prvo mesto zdravo in gibljivo hrbtenico. Privoščite si visoko intenzivno vadbo na stolu, svoji hrbtenici pa naravno, neskončno gibanje v stoječem, sedečem in ležečem položaju ter predihajte telo v celoti. Telo vsakič obravnavamo celostno in kombiniramo upogibe, iztege, zasuke in odklone hrbtenice.

Osnovne informacije za brezskrben začetek

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite.

Obvezno uvajanje

Uvod v osnovne principe

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. Več o uvajanju.

Uvod v tehniko GYROKINESIS®

Seznanitev z osnovnimi načeli tehnike je obvezna za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več.

Več o uvajanju

Dobrodošli v studio

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in obravnave so v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zaportnico, brezplačna pa v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

Za vadbo potrebujete

Nogavice

Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic. Priporočamo uporabo nedrsečih nogavic.

Udobna oblačila

Priporočamo pajkice ali trenirko in športno majčko.

Po vadbi

Po vsaki vadbi ali obravnavi se lahko stuširate, izkoristite mirno sobo za sušenje las ali preoblačenje vašega dojenčka. Preko pitnika s fitrirano tekočo vodo lahko poskrbite za ustrezno hidriranost. Za vse, ki obiščete naš studio z vozilom, takoj po vadbi potrdite svojo parkirno kartico (ki ste jo prejeli ob vstopu) na validatorju naše recepcije in s tem izkoristite brezplačnih 70 minut parkiranja, ki vam jih podarimo ob vsakokratnim obiskom. Po potrditvi parkirne kartice imate na voljo 15 minut da zapustite parkirišče.

Vas zanima individualna obravnava?

Individualni program je natančen vadbeni sistem, ki ga oblikujemo za vaš telesni tip in telesne značilnosti

Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo