Spela_Jaksa_PetiElement-krog

Špela Jakša

Ustanoviteljica znamke Peti element
uni. dipl. biokem.
dipl. fizioterapevt

240 minut

Izročki

Presenečenje

Dokončno se znebite bolečin z zakupom celotnega programa. 

Spela_Jaksa_PetiElement-krog

Špela Jakša

Ustanoviteljica znamke Peti element
uni. dipl. biokem.
dipl. fizioterapevt

135 minut

Izročki

Presenečenje

 • 00dni
 • 00ur
 • 00minut
 • 00sekund

Če se vam ne uspe udeležiti v živo, prejmete posnetek webinarja!

rozica logo petielement

Aktivirajte glavni živec za boljše počutje in dolgoročno zdravje.

Ste se že kdaj vprašali:

Kako učinkovito skrbeti za preventivo?
Kako zmanjšati bolečino?
Na kakšen način ublažiti napetost v telesu?

Če vas zanima vsaj eno vprašanje, potem si enostavno morate ogledati spletni seminar, kjer predstavili 5 učinkovitih strategij za aktivacijo procesa samozdravljenja in obnove telesa. Predstavljajte si, da lahko pospešite regeneracijo, uravnate funkcijo notranjih organov in hkrati poskrbite za boljše miselne sposobnosti, na naraven način. Omogočite telesu, da preide v sistem obnove in samozdravljenja, z namestitvijo najdaljšega živca Vagus (ali Klatež).

Kaj z udeležbo pridobite:

 • teoretično razumevanje delovanja živca Vagus;
 • nasvete kako zmanjšati vnetja (holinergična vnetna pot);
 • načine, kako izboljšati spomin in miselne funkcije;
 • recept, kako krepiti imunski sistem na naraven način; 
 • najbolj uporabne vaje in tehnike za prižig samozdravljenja;
 • znanje o delovanju črevesja in kako blažiti stres.

Predstavljamo spletni seminar, ki bi ga moral poslušati vsak.

Morda niste seznanjeni, a živec Vagus (ali Klatež), vodi naše zdravje, če nismo v stresu. Če smo, je najpogostejši krivec za bolezen. Neodvisno od mikronutrientov, neodvisno od dodatkov k prehrani ali neodvisno od življenjskega stila, kronični stres utesnjuje živec Vagus in onemogoča vzpostavljanje ravnovesja v telesu, kar je potrebno za ustrezno delovanje črevesja, notranjih organov, zadovoljive spolnosti in regeneracije. Ostajanje v kronični napetosti vodi v nemir, nespečnost, pomanjkanje energije, porušeno ravnovesje in nenazadnje bolečine. Ker želimo odkleniti skrivnosti samozdravljenja, vam bomo predstavili strategije, vaje in tehnike, za obuditev in aktivacijo najdaljšega živca v telesu.

Vsebina webinarja

 1. 240-minutna seminarja (dva)
 2. odgovori na vprašanja
 3. izroček

Organizacija seminarja

Pridružite se 1. webinarju. Spletni seminar bo na voljo v zaprti Facebook skupini in prek zasebne povezave na kanalu YouTube (pri slednjem potrebujete Gmail elektronski račun).

Prispevek bo na voljo za ogled tudi po javljanju v živo

1. webinar bo na voljo za ogled neomejeno, tudi po javljanju v živo, neglede na to, kolikokrat si ga boste želeli ogledati. Zaprte skupine in YouTube posnetka ne bomo brisali – vsebina vam bo na voljo za vedno.

ZAČETEK 1. WEBINARJA

POSNETEK JE NA VOLJO

Vsebinski vpogled webinarja

1 Klateški živec je najdaljši izmed dvanajstih parov živcev, ki izvirajo pretežno iz možganskega debla, vidni in olfaktorni živec pa iz velikih možganov. Večji je edino živčni sistem hrbtenice. Okoli osemdeset odstotkov njegovih živčnih vlaken – ali štiri od njegovih petih poti – prenašajo informacije iz telesa v možgane.

2 Klateški živec je zasidran v možganskem deblu in potuje skozi vrat ter v prsni koš, kjer se razdeli v desnega in levega. Vsaka od teh poti je sestavljena iz več deset tisoč živčnih vlaken, ki se razvejajo v srce, pljuča, želodec, trebušno slinavko in skoraj vsak drug organ v trebušnem predelu.

3 Klateški živec uporablja živčni prenašalec imenovan acetilholin, ki spodbuja krčenje mišic v parasimpatičnem živčnem sistemu. Živčni prenašalec je kot kemijski oddajnik, ki se sprošča na koncu živčnih vlaken in omogoča, da se signali premikajo od točke do točke in stimulirajo različne organe.

Redno predavamo za vas:

Za lažjo predstavo kako predavamo in kaj lahko pričakujete:

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
rozica logo petielement
Odgovornost za zdravje je v celoti v naših rokah. Vsaka bolezen ima namreč nekaj Vagusne utesnitve.

240 minut

Dva predavanja

Praktična vsebina

V življenju se moramo soočiti s sprejemanjem simptomov ali se raje podati za lov po rešitvah glede na izvor. Lokacija živca Vagus igra vitalno vlogo pri osnovnih funkcijah telesa. Pridružite se webinarju in jih spoznajte.

Ustvarjalka webinarja Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus preko vaj

Spela_Jaksa_PetiElement
Špela Jakša

univ. dipl. biokem.
dipl. fizioterapevt

Špela Jakša verjame v moč telesa celostno obravnavo. Napetosti, stres in travme neopazno puščajo posledice celotnemu telesu, zato je treba pristopiti k obravnavi kompleksno. Deficit vitamina B12, kronično vnetje, otežen kašelj, prekomerna telesna teža, nastanek gastrointestinalnih bolezni in ostalo niso kompromis. Vsak si zasluži življenje brez bolečin.

»Vsaka bolezen ima nekaj Vagusne utesnitve.«

Brez živca klatež ne bi bilo mogoče ohraniti ključnih funkcij, ki nas ohranjajo pri življenju. Omenjeni živec je bistvenega pomena za vsesplošno zdravje posameznika in je intimno povezan s številnimi organi in sistemi telesa. Poseduje vlakna, ki z živci oskrbujejo vse naše notranje organe. Upravljanje in obdelovanje čustev se godi skozi klateški živec med srcem, možgani in črevom, kar botruje temu, da imamo močan odziv v tem predelu kadar pride do izrazitih duševnih in čustvenih stanj.

Trudimo se za vas

Webinar o živcu Vagus nudi možnost druženja z nami.

1. spletni seminar je priložnost za življenje brez bolečine. Poskusite z nameščanjem živčevja.

Živec vagus ali klatež je najbolj pomemben živec za katerega najverjetneje sploh niste vedeli, da ga imate. Za razliko od drugih, vse to kar se zgodi znotraj tega živca, ne ostane tam. 10. možganski živec je dolg, vijugast snop motoričnih in čutnih vlaken, ki povezujejo možgansko deblo s srcem, pljuči in črevom. Razveja se tudi do te stopnje, da se dotika in vzajemno deluje z jetri, vranico, žolčnikom, uretrom, ženskimi razmnoževalnimi organi, vratom, ušesi, jezikom in ledvicami. Napaja naš avtonomni živčni sistem – parasimpatičen živčni sistem – in nadzira nezavedne telesne funkcije, kot tudi vse ostalo npr. od ohranjanja nenehnega bitja srca in prebave do dihanja in znojenja. Pomaga uravnati tudi krvni tlak in raven krvnega sladkorja, spodbuja splošno delovanje ledvic, pripomore k sproščanju žolča in testosterona. Stimulira tudi izločanje sline, sodeluje pri nadzorovanju okusa in sproščanju solz ter igra pomembno vlogo pri vprašanjih plodnosti in orgazmov pri ženskah.

Cena webinarja Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus preko vaj

Vsebino webinarja delimo na 135 minutni teoretični in praktični spletni seminar.

1. webinar o samozdravljenju z živcem Vagus

240 minut + izročki + presenečenje

Edinstveni webinar, ki vam bo spremenil življenje.

Možnosti plačil:
ENKRATNO PLAČILO
57,99 €
47,99 €
Že leta 1921 je nemški fiziolog Otto Loewi odkril, da je stimulacija klateškega živca znižala srčni utrip s tem, da se je v telesu sprostila snov, ki jo je poimenoval Vagusstoff (v prevodu: snov vagusa). Kasneje so snov identificirali kot acetilholin, šlo pa je za prvi nevrotransmiter, ki so ga odkrili znanstveniki.

Prispevek bo na voljo za ogled tudi po javljanju v živo

1. webinar bo na voljo za ogled neomejeno, tudi po javljanju v živo, neglede na to, kolikokrat si ga boste želeli ogledati. Zaprte skupine in YouTube posnetka ne bomo brisali – vsebina vam bo na voljo za vedno.

rozica logo petielement

Predstavljene tehnike uporabljamo že vrsto let in so izjemno uspešne pri vračanju izgubljenega ravnovesja v telo.

Prijava na 1. webinar - Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus preko vaj

Izbira paketa
 • 1. webinar Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus  —  48,00 

Podatki plačnika

Dodatne informacije

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
1. webinar Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus
48,00  (vklj. z DDV)
Skupaj 48,00  (vklj. z DDV)
Skupaj za plačilo 48,00  (vključuje 8,66  DDV 22%)
 • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Pridružite se ekipi strokovnjakov, ki vas bo usmerjala, vodila in učila, da boste lažje našli rešitve in lastne skrivnosti, katere bodo vrnile ravnovesje, zaupanje v sebe in boljše počutje. Ne prepuščajte svoje telo naključju, pridružite se Peti element skupnosti in poskrbite zase na varen in preverjeni način. Naj gibanje postane vaše zdravilo in najboljše cepivo.

DODATNA VPRAŠANJA? Kontaktirajte nas: [email protected] ali 041 352 555.

POPUST ZA VAS

48€

38€

 • 00dni
 • 00ur
 • 00minut
 • 00sekund

POPUST ZA VAS

57,99€

47,99€