Najbolj obiskan program Petega Elementa

Ocena produkta: 4.9 (1281 ocen)

ZLATA JAVLJANJA S ŠPELO JAKŠA

Ustvarite popolno ravnovesje med pozabljenim predelom telesa in uma. 

Zlata javljanja so namenjena vsem, ki želijo doseči popolno razstrupitev telesa in omogočiti naravni proces zdravljenja.  Gre za posebnih 6 javljanj preko katerih bomo v naših telesih prebudili posebno življenjsko energijo. 

Priporočena cena

104,00

Spletna cena

-30%

80,00

Najbolj obiskan program Petega Elementa

Ocena produkta: 4.9 (631 ocen)

ZLATA JAVLJANJA S ŠPELO JAKŠA

Ustvarite popolno ravnovesje med pozabljenim predelom telesa in uma. 

Zlata javljanja so namenjena vsem, ki želite doseči popolno raztrupitev telesa in omogočiti naravni proces zdravljenja. Gre za posebnih 6 javljanj preko katerih bomo v naših telesih prebudili posebno življenjsko energijo. 

Priporočena cena

104,00

Spletna cena

-30%

80,00

NADGRADNJA ZDRAVJA IN POČUTJA

Zaradi ogromnega zanimanja do vsebin, ki spadajo v Zlati Paket, smo se pri Petem Elementu odločili ponuditi možnost naknadnega vpisa za nekaj dodatnih mest.

Gre za poseben paket znotraj katerega vas vodimo korak po koraku do popolnega ravnovesja med telesom in umom.

Prikazane vsebine so namenjene predvsem tistim, ki želite aktivirati proces samozdravljenja in izboljšati svoje počutje.

Vsebino javljanj si lahko pogledate spodaj.

ŠOLA RAZTRUPLJANJA IMA ŽE VEČ KOT 1000 ČLANOV

Vi in tisoč ostalih se bo kmalu odločilo narediti največji korak do zdravja, samozavesti in boljšega počutja.

Ena izmed posebnosti tega edinstvenega programa je vsekakor ogromna skupnost istomislečih posameznikov, ki želijo izboljšati zdravje, uravnati vnetja, nadzorovati intolerance in alergije.

Vsa javljanja pa potekajo v živo in energija, ki je prisotna nam zagotavlja še dodaten zagon.

Dostop do javljanj je zelo enostaven. Po uspešnem plačilu programa na svoj e-mail prejemete podatke za dostop.  

PLAČILO JAVLJANJ MOŽNO TUDI Z BONI 2021

Velika novost zlatih paketov Skrivnosti razstrupljanja etošnje je možnost koriščenja državnih bonov 2021, ki jih enostavno zabeležite pri nakupu in oddate EMŠO.

Zlati paket smo želeli narediti dostopen vsem – kar je tudi razlog za tako nizko in znižano ceno.

Plačilo zlatih javljanj možno tudi z boni 2021.

Razstrupljanje je prvi korak k samozdravljenju.


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

VSEBINA ZLATIH JAVLJANJ

Balon nad glavo ali kako čutiti telesno držo

Odkrijmo skrivnosti telesne drže in govorice telesa, ki ima izjemen vpliv na telesno in sploh čustveno plat. Kako se držimo spreminja zaznavo sebe in vpliva na samozavest. Naučite se strategij za optimalno telesno držo, zmanjšajte ustesnitve in namestite živec Vagus brez kompenzacij.

Obvezen ritual za vsa avtoimuna obolenja

Vsi z avtoimunimi obolenji imajo točko v črevesju, kjer se pojavljajo zastoji, morebitne bolečine, nelagodja in tipične stagnacije. Gre za ileocekalno zaklopko, ki jo bomo spodbudili h gibanju in preprečili črevesne adhezije, zlepljenja in napetosti. Ko ni problem slepič, niti jajčnik ali prostata ampak gre za področje na sredini med popkom in desno stranjo medenice.

Samogovor šteje ali kako doseči več

Poskusimo v vaje vpeljati afirmacije, ki nas prepričajo v dosego nedosegljivega. Dosežimo lasten placebo učinek. Pozornost usmerimo v pozabljene, zakrnele in zaprte predele telesa, ki igrajo čustveno omejitev. Dotikajmo se, sprožimo pozitivne spremembe in bodimo sami svoj terapevt.

Očiščevalna terapija ali kako zamere in jeza omejujejo telo

Kdaj ste nazadnje sprostili ujete frustracije? Privoščite si popolni odklop s pomočjo vokalizacije. Naučite se reagirati takrat, ko je to najbolj primerno. Ne postanite smetnjak za okolico. Sprostite ujeto energijo in se začnite zavedati mogočnosti svojega glasu.

.

Samoanaliza ali vpogled v izboljšave odnosa do sebe

Kako si predstavljate sebe? Popeljali vas bomo skozi zanimivo praktično izhodišče, kjer boste spoznali samozaznavo na popolnoma drugačen način – prek vizualizacije. Šele z ustrezno samoobravnavo lahko pričnete delo na odnosu do sebe. Ste najpomembnejša oseba svojega življenja in prav je, da se spoštujete.

Težave s spanjem ali vpliv EM sevanja na telo

Kako poskrbeti za svoj boljši spanec je vprašanje, ki za mnogo ljudi ostaja uganka. Opremite se z orodji, vajami in tehnikami za boljše spanje. Stimulirajte živec Vagus in povzročite fiziološke spremembe za lastno samozdravljenje. V sklopu zadnjega zlatega javljanja se pripravite na uro polno regeneracije in sprostitve.

Plačilo zlatih javljanj možno tudi z boni 2021.

Izboljšajte počutje in prebudite življenjsko energijo.


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

PREBERITE MNENJA NAŠIH UPORABNIKOV

Pomagali smo že več kot 7.000 ljudem.

Plačilo zlatih javljanj možno tudi z boni 2021.

Zagotovite si znižano ceno zdaj!


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

O PREDAVATELJICI

Spela_Jaksa_PetiElement
Špela Jakša

univ. dipl. biokemije
dipl. fizioterapevt

Deluje na področju boljšega počutja že od leta 2004. Leta prakse in lastnih zdravstvenih težav so jo privedle do spoznanj, ki jih želi deliti z vami v okviru svoje znamke Peti element. V remisijo je spravila bolezen ščitnice, znebila se je hudih alergij, preobčutljivostnih reakcij, bolečin v trebušni votlini, križu, srbečic, vnetega grla, prebavnih motenj in še in šš. Raziskovanje iz stroke je prenesla na sebe in opremljena z informacijami želi deliti vero v telo, naravo in naravni proces samozdravljenje tudi z vami. Pridružite se ji na potovanju, ki vam bo spremenilo pogled na telo.

Izpolnite spodnje podatke

  • Zlata javljanja s Špelo Jakša  —  80,00 

Podatki plačnika

Dodatne informacije

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
Zlata javljanja s Špelo Jakša
80,00  (vklj. z DDV)
Skupaj 80,00  (vklj. z DDV)
Skupaj za plačilo 80,00  (vključuje 14,43  DDV 22%)
  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.