75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
post reha peti element

Post-reha

Post-reha pilates je namenjen vsem z omejitvami v gibanju in želijo vaditi v skupinskem okolju. Izhaja iz lažje različice osnovnega pilatesa, kamor se vpleta osnove fizioterapije in načela varne vadbe.

Play Video

Kaj pričakovati od post-reha skupinske vadbe

Skupinska vadba v primeru bolečin.

Post-reha skupina

Post-reha skupinski program je namenjen vsem, ki jih karkoli boli. Še vedno so rdeča nit osnovna načela in med vadbo se uporablja različne pripomočke. Poudarek je predvsem na stabilizaciji in kontrolirani mobilizaciji, kjer ne obremenjujemo sklepov in skrbimo za kvalitetni gibalni vzorec, ki ga udeleženci prenašajo v vsakdanje življenje. Post-reha je vsem, ki si želijo pravilnejše drže, večjega mišičnega ravnovesja in bistveno bolj aktivne globoke stabilizatorje telesa. Bistveni element vsake ure je visoka natančnost izvedenih gibov zato je primerna za vsakogar. Pred pričetkom skupinskega programa je obvezno uvajanje. V skupini je lahko od osem do deset ljudi.

Osnovne informacije za brezskrben začetek

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite.

Uvod v osnovne principe

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. Več o uvajanju.

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in obravnave so v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zaportnico, brezplačna pa v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

Nogavice

Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic. Priporočamo uporabo nedrsečih nogavic.

Udobna oblačila

Priporočamo pajkice ali trenirko in športno majčko.

Po vsaki vadbi ali obravnavi se lahko stuširate, izkoristite mirno sobo za sušenje las ali preoblačenje vašega dojenčka. Preko pitnika s fitrirano tekočo vodo lahko poskrbite za ustrezno hidriranost. Za vse, ki obiščete naš studio z vozilom, takoj po vadbi potrdite svojo parkirno kartico (ki ste jo prejeli ob vstopu) na validatorju naše recepcije in s tem izkoristite brezplačnih 70 minut parkiranja, ki vam jih podarimo ob vsakokratnim obiskom. Po potrditvi parkirne kartice imate na voljo 15 minut da zapustite parkirišče.

Vas zanima individualna obravnava?

Individualni program je natančen vadbeni sistem, ki ga oblikujemo za vaš telesni tip in telesne značilnosti

Vadbe od doma

Vadite z nami v udobju doma z vodenimi vadbami v živo.

Vadbe na lokacijah

Izberite lokacijo, ki vam najbolj ustreza in pričnite z vadbo

Košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo