75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
HOT trening peti element

Napredni pilates in joga

Napredni program je namenjen vsem, ki si želijo več napornih vaj brez pavz, joga pa je združevanje starodavnih tehnik z novejšim fascialnim pogledom na telo.

Play Video

Primer napredne vadbe na blazinah

Napredni programi Peti element

Napredni pilates

Dinamični napredni miofascialni trening pilatesa predstavlja napredni aerobni program vadbe, ki vaje združuje v povezano celoto. Na edinstven in inovativen način kombinira osnovne pilates principe z elementi pliometrije, klasičnega treninga za moč in pilatesa. Vadba je sestavljena tako, da spreminja intenziteto in deluje intervalno, kar omogoča dvig srčnega utripa v območje porabe maščob.

Program je namenjen vsem, ki živijo v pomanjkanju aerobnega treninga in potrebujejo intenzivnejši koncept vadbe, nimajo nobenih zdravstvenih omejitev, želijo shujšati, oblikovati svoje telo ali pridobiti na vzdržljivosti. Napredni pilates je za vse, ki želijo celovito, energično in temeljito vadbo ne glede na spol. Na napredni program je priporočljivo preiti, ko zelo dobro kontrolirate svoje telo in poznate koncepte pravilne izvedbe gibov (vsaj šest mesecev redne prakse osnovnega pilatesa).

Pri prehodu na tovrstno intenzivno vadbo iz drugih naših programov priporočamo posvet z inštruktorjem. Uporaba različnih pripomočkov pripomore k dodatnim obremenitvam in zagotavlja, da je vsak trening zanimiv in drugačen. V skupini je lahko od osem do deset ljudi.

Joga

Joga je naš najnovejši program, ki smo za začeli izvajati z željo po umiritvi. Deluje preko tradicionalnih joga položajev na naš, MFP način in vpleta v gibanje vse fascialne linije. Poudarek med vadbo je na sproščanju, vzdržljivosti in povečanju elastičnosti. Tradicionalni praksi joge smo dodali fizioterapevtsko znanje in znanstveno podlago, kar omogoča izrabiti tako starodavne principe joge kot nova dognanja o izboljšanju človekovega počutja.

Izvajali bomo hatha jogo, ki je primerna za vse, saj prilagajamo položaje prisotnim. Glavni cilj je preko giba in diha vplivati na umiritev uma ter s tem pripeljeti naše notranje življenje v večjo harmonijo. Vodi jo učiteljica joge, ki ima opravljen MFP izobraževanje. V skupini je lahko od osem do deset ljudi, prijave pa so možne preko naše aplikacije.

Osnovne informacije za brezskrben začetek

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite.

Uvod v osnovne principe

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. Več o uvajanju.

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in obravnave so v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zaportnico, brezplačna pa v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

Nogavice

Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic. Priporočamo uporabo nedrsečih nogavic.

Udobna oblačila

Priporočamo pajkice ali trenirko in športno majčko.

Po vsaki vadbi ali obravnavi se lahko stuširate, izkoristite mirno sobo za sušenje las ali preoblačenje vašega dojenčka. Preko pitnika s fitrirano tekočo vodo lahko poskrbite za ustrezno hidriranost. Za vse, ki obiščete naš studio z vozilom, takoj po vadbi potrdite svojo parkirno kartico (ki ste jo prejeli ob vstopu) na validatorju naše recepcije in s tem izkoristite brezplačnih 70 minut parkiranja, ki vam jih podarimo ob vsakokratnim obiskom. Po potrditvi parkirne kartice imate na voljo 15 minut da zapustite parkirišče.

Vas zanima individualna obravnava?

Individualni program je natančen vadbeni sistem, ki ga oblikujemo za vaš telesni tip in telesne značilnosti

Vadbe od doma

Vadite z nami v udobju doma z vodenimi vadbami v živo.

Vadbe na lokacijah

Izberite lokacijo, ki vam najbolj ustreza in pričnite z vadbo

Košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo