Pilates Poljane

Peti element vam omogoča skupinski pilates na Poljanah - do 12 oseb na uro.
Na tej lokaciji nudimo osnovni pilates.

Lokacija

065E0FA6-12E2-4917-8EFF-75810BED335D

Joga inštitut

Mesarska 18

Dodatna navodila
Vadbeni prostor se nahaja v pritličju.

Osnovni pilates na Poljanah

Osnovni pilates na lokaciji Šiška je primeren za vsakogar, saj poleg krepitve utrjuje pet principov pilatesa in pridobivamo boljšo ozaveščenost telesa, pravilen vzorec dihanja, lepši mišični tonus in držo, večjo kontrolo gibanja ter stabilnost. Gre za vadbeni sistem, ki razvija telesno simetrijo, oblikuje telo ter povečuje moč in gibljivost. Primeren je za ženske in moške ne glede na kondicijsko pripravljenost, predvsem pa za tiste, ki želijo celovit in varen trening. Vadba je po uvajalni uri primerna za vsakogar. Zaradi higiene uporabljamo nogavice.

Termini vadb

Nedelja: 19:30

Rezervacija termina: 041 352 555

Osnovne informacije za brezskrben začetek

V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite ali nam pišite.

Obvezno uvajanje

Uvod v osnovne principe

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. Več o uvajanju.

Dobrodošli v studio

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in obravnave so v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zaportnico, brezplačna pa v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

Za vadbo potrebujete

Talno blazino

Del vadbe se izvaja na tleh, za kar je nujna uporaba blazin. Priporočamo nakup kvalitetne blazine.

Udobna oblačila

Priporočamo pajkice ali trenirko in športno majčko.

Nogavice

Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic. Priporočamo uporabo nedrsečih nogavic.

Brisača

Vsi prinesemo svoje brisače.

Voda

Da je hidracija pomembna, čivkajo že ptički.

Po vadbi

Po vsaki vadbi ali obravnavi se lahko stuširate, izkoristite mirno sobo za sušenje las ali preoblačenje vašega dojenčka. Preko pitnika s fitrirano tekočo vodo lahko poskrbite za ustrezno hidriranost. Za vse, ki obiščete naš studio z vozilom, takoj po vadbi potrdite svojo parkirno kartico (ki ste jo prejeli ob vstopu) na validatorju naše recepcije in s tem izkoristite brezplačnih 70 minut parkiranja, ki vam jih podarimo ob vsakokratnim obiskom. Po potrditvi parkirne kartice imate na voljo 15 minut da zapustite parkirišče.

petielement-spletna-sola-prikaz-4
PRILAGOJENO POSAMEZNIKU

Uvajanje za vadbe na lokacijah

Uvod v osnovne principe varne vadbe je obvezen za vse nove stranke in tiste, ki niste vadili z nami eno leto ali več. V septembru se uvajanje izvaja na lokacijah, sicer pa v studiu.