Terapije z Michelle Nesin

Letošnjo spomlad v studiu Peti element gostimo našo mentorico iz Amerike, ki je sodelovala tudi v spletni šoli Vagus. Fizioterapevtka z več kot 30 let izkušenj, usmerjena v zdravje medeničnega dna, bo pri nas opravila serijo terapij in celodnevno izobraževanje.

Od 15.5.2023 do 19.5.2023 bo na voljo 26 terminov za terapijo. Če se prijavljate na obravnavo k Michelle zaradi težav predlagamo vsaj 2 terapiji.

MOŽNI TERMINI: 15.5 – 19.5.2023 od 10:00 – 18:00

JEZIK OBRAVNAVE: v angleščini, z možnostjo prevoda

TRAJANJE ENE TERAPIJE: 55 minut (na vsaki terapiji bosta prisotni Michelle Nesin in Špela Jakša)

JE TERAPIJA ZA VAS? Oglejte si <tukaj>.

PRIJAVE potekajo preko [email protected] ali kontaktnega obrazca <tu>.

CENA ENE TERAPIJE: 155€ (plačilo obvezno vnaprej, rezervacija je možna le 3 dni)

VEČ O MICHELLE NESIN
Michelle je leta 1989 diplomirala iz fizioterapije na Univerzi Južne Alabame. Ima več kot 30 let izkušenj z zdravljenjem ortopedskih in medeničnih zdravstvenih težav. Njena strast do poučevanja je vplivala na fizioterapevte po vsem svetu in med obiskom pri nas bo pomagala vsem z raznovrstnimi zdravstvenimi težavami, sploh z mišicami medeničnega dna.

Je članica oddelka za zdravje žensk in ortopedijo Ameriškega združenja za fizikalno terapijo, članica Mednarodnega združenja za bolečine v medenici in del Ameriške akademije ortopedskih manualnih terapevtov.

Od leta 1993 do 2018 je poučevala na Inštitutu za fizično umetnost in je inštruktorica PNF, FM1, funkcionalne hoje in visceralne manipulacije. Michelle je predavala na srečanju združenih oddelkov Ameriškega združenja za fizikalno terapijo, Ameriški akademiji ortopedskih manualnih terapevtov, Združenju fizikalne terapije Alabame, Združenju fizikalne terapije Montane, Združenju fizikalne terapije Arizone, Konferenci medeničnega dna in spolne medicine v Južni Kaliforniji, v Univerzi v Južni Alabami, Univerzi v Alabami v Birminghamu, Wallace State College in North Georgia College.

Leta 2017 je prejela največjo čast, saj je bila povabljena k delu z zdravniško ekipo kitajskega olimpijskega komiteja.

LOKACIJA OBRAVNAV: studio Peti element se nahaja <tukaj>

Med obiskom pri nas bo izvedla 26 terapij in celodnevno strokovno izobraževanje za strokovne kadre: fizioterapevte, zdravnike, medicinske sestre, babice, delovne terapevte, kiropraktike in manualne terapevte (vse iz zdravstvenih smeri). O izobraževanju kmalu več.

Ne zamudite te posebne priložnosti, navdušenje po končanem izobraževanju poleti 2022 pa si lahko ogledate na spodnjem posnetku. Naj navduši tudi vas.

Javljanje o "ameriški terapiji"

Oglejte si skoraj 60 minutno javljanje o vtisih po izobraževanju iz Amerike.

Play Video

Prijavite se na prejemanje novic

Novice, akcije in priložnosti, ki jim je vredno slediti.

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nakupovalna košarica