Strokovni priročnik Zavladajte nad toksičnostjo

Razvoj znanosti, ki smo mu priča, nas bogati s številnimi spoznanji in premika mejnike možnega v doslej povsem nova področja. Komaj doumemo pomen ene informacije, že je pred nami druga, nič manj pomembna. In tako gre iz leta v leto – ko se naenkrat znajdemo v množici podatkov, osredotočenih v prvi vrsti na vprašanje, kako zdravo živeti.

In prav tukaj pričenja zadrega: kaj izbrati, kako upoštevati navodila in priporočila, če in zakaj slediti ukrepom, ki se ponujajo? Če gremo še korak dalje: ali naj svoj vsakdan podredimo tistim, ki s profilov in plakatov ponujajo produkte, brez katerih se ne da živeti? Prav v takih okoliščinah nastopa ta priročnik. Kriteriji, ki jih upošteva, so visoko postavljeni – in tako je edino prav, če želi biti vaš spremljevalec skozi življenje in prijatelj, ki z nasvetom stoji ob strani.  

Popeljal vas bo v svet, ki temelji na celostnem pogledu na telo, obogatenem s spoznanji o zmanjšanju toksičnosti. Hkrati vam bo podal roko in varno vodil, kadar ne bo šlo vse po predvidevanjih. Pokazal bo pasti,  katerim se morate izogniti in razložil, zakaj nekatere navade ne sodijo v skrb za zdravo življenje.

Prednaročila izbiramo s klikom na to povezavo tukaj.

Hvala vsem za spodbudo za nastanek in obilico podpore za realizacijo. Naj vam služi!

rozica logo petielement

Investicija v sebe je naložba, ki nikoli nima izgube.

Nakupovalna košarica