logo-peti-element

Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema

Zavladajte nad toksičnostjo

Play Video

Priročnik v prednaročilu

29,99 €

v vrednosti 

150,00 €

Zakaj priročnik

Priročnik Zavladajte nad toksičnostjo na skoraj 200 straneh odgovarja na vsa vprašanja, ki se zastavljajo ob rehabilitaciji in izboljšanju zdravja. Za učinkovito vračanje homeostaze, zmanjševanje bolečine, hitrejše okrevanje in podporo imunskemu sistemu je treba pogledati v krožnik, življenjske navade in spanje.

Manj vnetja, manj alergij

Skozi natančno razlago o imunskemu sistemu in različnih oblikah prehranjevanja prejmete navodila za zmanjševanje zagonov avtoimunih obolenj. Spoznajte adaptogene rastline, vpliv posameznih hranil na biokemijo telesa in prejmite natančne usmeritve glede prehranskih dodatkov.

Play Video
Imunski sistem

Manj stresa, manj zakrčenosti

Kronični stres vpliva na slabšega delovanja imunskega sistema, kar preprečuje ustrezno drenažo toksinov in odpadnih metabolitov. Bistvo je odstranjevanje napetosti, zato priročnik vsebuje meditacije, vaje za živec Vagus, vadbe za zmanjševanje zakrčenosti in predloge za boljši spanec.

Manj bolečine, izboljšana prebava

Bolečine v želodcu, napihnjenost, driska, zapeka, migrene, alergijske reakcije, bolečina v sklepih, ponavljajoči se prehladi, težave s kožo, kronična utrujenost, vnetje sklepov, težave s ščitnico, vaginalni herpes in glivična obolenja, vse to so znaki obolelega črevesja. Pozdravite ga.

Biokemičarka in fizioterapevtka raziskuje za vas

Izboljšajte navade

Privoščite si strokovni priročnik na 200 straneh:

29,99 €

v vrednosti 

150,00 €

Biokemičarka in fizioterapevtka raziskuje za vas

Izboljšajte navade

Privoščite si strokovni priročnik na 200 straneh:

29,99 €

v vrednosti 

150,00 €

Drugi o nas

O avtorici

Spela_Jaksa_PetiElement

Špela Jakša

univ. dipl. biokemičarka
dipl. fizioterapevtka

Terapevtka in raziskovalka je na lastni koži občutila nešteto zdravstvenih težav, ki so jo spodbudile k raziskovanju naravnih receptov za podporo imunskemu sistemu. Od težav s ščitnico in preobčutljivostjo do kroničnih bolečin. Priročnik je poleg izpovedi tudi znanstveni izroček raziskav, ki na več kot 100 straneh pojasni vzroke in ponudi rešitve za krepitev imunskega sistema kot glavne obrambe pri regeneraciji, okrevanju ali vračanju izgubljenega ravnovesja.

Pomagajte si na popolnoma naraven način

Poglobite raziskovanje

Zastrupljenost ali toksičnost je beseda, ki ji posvečamo premalo pozornosti, čeprav je razlog simptomov neznanega vzroka. Toksini povzročajo vnetje, ki je glavni povzročitelj bolezni. Ljudje z veliko toksini so odprti za mnoge težave, kot so kronična utrujenost, neprijeten zadah, intoleranca na določena živila, izčrpanost, črevesne težave, razdražljivost, prezgodnje staranje, motnje koncentracije, hormonsko neravnovesje, pogosti glavoboli, alergijske reakcije, težave s kožo, ponavljajoče se okužbe, bolečine v sklepih in mišicah, avtoimune bolezni, bolezni srca, rakasta obolenja in celo depresija.

OPOZORILO. Priročnik pošiljamo po 16.9.2022!

Facebook

4,9/5

5/5

Google

5/5

5/5

Izpolnite spodnje podatke in odkrijte skrivnosti kako zmanjšati toksičnost in živeti brez zdravstvenih težav

Podatki plačnika

Vaši izdelki

Izdelek
Quantity
Cena
Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema (#32775)
+
29,99 

Vaše naročilo

Izdelek Delni znesek
Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema
  × 1
29,99  (vklj. z DDV)
Delni znesek 29,99  (vklj. z DDV)
Dostava
Znesek 33,89  (vključuje 0,70  DDV 22%, 1,43  DDV 5%)


16,00  12,80 


16,00  12,80 

  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Košarica
-
+
Skupaj z DDV
29,99  (vklj. z DDV)
Za plačilo
33,89 
Nadaljujte na plačilo