75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E

Avdicija za širjenje ekipe

Iščemo nove obraze v naši ekipi. Vabljeni k prijavam.

Iščemo novo osebo, ki bi z nami sodelovala:

 • 1 – 4 ure na teden ali
 • 15 – 18 ur na teden ali
 • 24 – 28 ur na teden.

Razpisujemo avidicijo za vse, ki vas katerekoli vrsta sodelovanja zanima. Za razumevanje našega koncepta pa opisujemo kako posamezna stranka začne z vadbami pri nas.

Peti element ni klasični studio ampak smo programe zastavili širše, saj jih prilagajamo strankam glede na njihove zmožnosti oziroma pričakovanja. Vsaka stranka mora pred pričetkom vadb preko uvajalnega procesa, kjer analiziramo stopalni lok in telo, podajamo informacije vezane na držo in opredelimo kje ima oseba možnost napredka (v primerih, kjer pride k nam pacient z zdravniškimi izvidi, uvajanje prevzame inštruktor fizioterapevt in takrat svetujemo individualno obravnavo z napravami).

Za naše prvo srečanje vedno organiziramo avdicijo, kjer kandidat odvodi 15 minut vadbene ure in pridobi povratno informacijo od prisotnih. Na podlagi predstavitve ocenimo kako naprej. Za kvalitetno avdicijo predlagamo, da upoštevate nasvete iz naslednje povezave.

Za polno delo je potrebno intenzivno uvajanje, da razumete vse naše prijeme in pridobite ustrezne verbalne in ročne spretnosti. Za zgolj sodelovanje in prevzemanje nekaj ur, je intenzivnost uvajanja v naše delo lahko krajša.

Je pa res, da vsebino naših ur ne prepuščamo naključju ampak usposobljenemu kadru, ki zastopa znamko Peti element s kvaliteto, suverenostjo in izkušnjami potrebnimi za najvišjo možno varnost. To pa seveda terja predanost, pripravljenost učenja, rasti in nekaj časa za implementacijo teh surovin v zmes, da nastane naš inštruktor v celotnem pomenu besede, sploh če si želite službo za polni delovnik. Med tem procesom vam stojimo ob strani in spodbujamo, pomagamo in usmerjamo.

KAJ PONUJAMO

 • stimulirajoče plačilo;
 • delni ali polni delovnik;
 • neprestano usmerjanje in možnost opazovanja med vodenjem;
 • individualno mentorstvo in podpora;
 • visok nivo najsodobnejšega znanja;
 • pisna in video literatura;
 • neprestana podpora pri programiranju;
 • delo na lokacijah in v studiu;
 • vrhunski prostor za delo z raznovrstnimi pripomočki in napravami;
 • sproščeno vzdušje v mladi ambiciozni ekipi;
 • predvsem popoldansko delo;
 • brezplačno neprestano obiskovanje vadb znotraj urnika podjetja in še več.

Za vse, ki vas zanima polni delovnik, je potrebno pred začetkom samostojnega dela pri nas, neodvisno od preteklih izkušenj, opraviti MFP izobraževanje s čimer pridobite širok spekter dodatnega znanja in nujnih veščin za prilagajanje in hitro odzivnost. Sicer pa se na avdicijo se lahko prijavijo vsi kandidati, še pred udeležbe na MFP izobraževanju.

Verjetno se sprašujete zakaj je treba na MFP izobraževanje, če že znam voditi? MFP naredi ustrezno podlago za razumevanje našega dela znotraj ekipe, pridpravi vas na samostojno programiranje in nauči vas skrivnosti fascije in 3D gibanja. Inštruktorji si nato medsebojno neprestano izmenjujete mnenja, delite povratne informacije, se med seboj opazujete in na urah trenirate, zato potrebujete enotno bazo znanja. To vam omogoča MFP.

So pa v nadaljevanju izjemno priporočljive tedenske observacije obstoječih ur, spoznavanje uporabe vseh pripomočkov in naprav, čemur sledi redno mentorstvo z inštruktoricami odgovornimi za kader, kar služi kot priprava za razumevanje samostojnega programiranja vadbenih programov in terapij. Vzporedno poteka samostojno učenje iz pisne in video literature, ki jo postopoma predajamo, medtem ko kandidat napreduje. Skratka vse imamo, le vašo pripravljenost k dolgoročnemu sodelovanju iščemo.

Opisani postopek za samostojnost pri delu v studiu Peti element terja evolucijo posameznika, da razume protokol, se nauči zadovoljivega anatomskega in biomehanskega ozadja, saj je naše izhodišče nivo fizioterapije z napravami in kinezioterapije z gibanjem. Vendar se izplača, saj postanete samostojni. Zato se k sodelovanju za polni delovnik zavežemo samo z osebo, ki se vidi v našem kolektivu na dolgi rok. Za sodelovanje nekaj skupinskih ur na teden, zahteve niso tako intenzivne.

Popolnim začetnikom svetujemo, da najprej začnejo čim prej voditi skupinske programe in začnejo izvajati terapije in šele potem prijavijo za delo pri nas, saj je zaželen izoblikovani odnos nastopanja, ki je pomembna vez prvega vtisa.

ZAKAJ AVDICIJA
Avdicija ja namenjena vsem, ki želijo pomagati ljudem raznolikim zdravstvenim problematikam in telesnim omejitvam, z razumevanjem mišičnih skrajšav in podobno in imajo že usposobljenost na področju dela v športu v Sloveniji. 

Če nimate ne izkušenj, ne usposobljenosti, potem nas kontaktirajte in posredovali vam bomo informacije, kako se organizirati, da le-to pridobite.

Prednost za sodelovanje imajo osebe v stroki (sploh fizioterapevti in kineziologi) vendar to ni pogoj.

Iščemo posameznika z veliko ljubezni do dela in ljudi. Predno pa začnete z usposabljanjem je priporočljivo tudi obiskovati naše vadbe kot stranka.

Na avdicijo povabimo vse, ki razumete kakšen privilegij je poklic terapevta in ste pripravljeni postati vrhunski mojster gibanja ali terapiranja, ki bo znal vsakemu telesnemu tipu prilagoditi in ustvariti individualni vadbeni program ali obravnavo ne glede na to ali je stranka rekreativec, vrhunski športnik ali pacient, ki ga je v naš studio napotil zdravnik. Brez skrbi – lahko pa boste postali bolj fizioterapevt (in ne toliko gibalni mojster). Pri nas ni omejitev, edina vzajemnost je sodelovanje z nami na dolgi rok.

Svoje delo opisujemo kot kinezioterapijo, za katero je potrebno pridobiti znanje, veščine in imeti neomejeno voljo do inštruktorskega dela in seveda izobraževanj.

Trenutno se naši inštruktorji rokujejo z miofascialnimi nožki, kineziotapingom, fizioterapevti pa za obravnave uporabljajo še medicinski laser, tecar, globinske udarne valove in manualno terapijo.

PRIPRAVA NA AVDICIJO

Ob prihodu na avdicijo se boste imeli priložnost predstaviti, pojasniti namen prijave in lastna pričakovanja. Nato pripravite kratko serijo vaj v kateremkoli položaju in karkoli najbolj predstavlja vaš način delovanja. Lahko predstavite terapijo.

Predlagamo, da se ne koncentrirate na koncepte pilatesa, če nimate izkušnje z njim, ampak poskušate izpostaviti svoje prednosti, vrline in pokazati sebe v vlogi inštruktorja kolikor se da celostno. Pripravite se, kot da boste odvodili skupinsko vadbo, če boste nastopili kot fizioterapevt kot terapijo. Po predstavljeni obravnavi bomo s povratno informacijo komentirali predstavitev in pojasnili naš način dela in kaj pričakujemo od izbrane osebe.

Življenjepis s prošnjo pošljite na: [email protected]

Se veselimo vaših prošenj in brez obotavljanja – veseli bomo vašega prihoda, nove energije in morda ste ravno vi tisti, ki manjkate pri dopolnitvi našega kolektiva.

rozica logo petielement

Investicija v sebe je naložba, ki nikoli nima izgube.

Pridobite več informacij

Izkoristite potencial telesa in začnite med vadbenim procesom ustvarjati prilagojene vaje in hkrati stimulirati, kreirati in opogumljati.

Prijavite se na prejemanje novic

Novice, akcije in priložnosti, ki jim je vredno slediti.

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Košarica
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo