Avdicija za recepcijo, administracijo in organizacijo

Iščemo novi obraz na recepciji studia Peti element in predvsem pomoč v administraciji, tajništvu in organizaciji. Vabljeni k prijavam.

Si želite sodelovati v ambicioznem in mladem kolektivu? Peti element je odprt za sodelovanja z osebami, ki jih interesira delo na recepciji in iščejo delo na dolgi rok.

Iščemo osebo za pomoč v administraciji in asistenco na recepciji pri čemer so zaželene izkušnje pri delu z blagajno in ljudmi, samostojnost, brez težav pri slovničnem izražanju, razvita skrb za čistočo in velika mera organiziranosti. Prednost imajo kandidati iz Ljubljane z izkušnjami in razvitim občutkom za komunikacijo. Želja je imeti osebo za organizacijo dela, pomoč pri socialnih omrežjih in podpora recepcijski ekipi.

V sredo 7.2.2024 popoldan organiziramo avdicijo. Pogoj so izkušnje in znanje angleščine.

Vsakogar, ki si želi stimulirajoče delovno okolje, ima veliko strast do dela z ljudmi, ima rad čistočo, razume načelo pripadnosti in ima vizijo pri delu, vabimo, da se s prošnjo in posredovanim življenjepisom prijavite na [email protected].

Izkušnje so pri delu z ljudmi in računalnikom obvezne. Nudimo razgiban delovnik med tednom. Za urnik se dogovarjamo sproti.

Če se vidite v zagnanem timu, zelo aktivnem okolju in želite svoje sposobnosti in kompetence nadgraditi v obliki dolgoročnega sodelovanju, nas kontaktirajte.

Iščemo osebo, ki nam bo pomagala in podpirala obstoječo osebo na recepciji ter skrbela za računalniško podporo v administraciji. Začetek dela predvidoma februar 2024. Veselimo se novih obrazov in nove energije ter oseb z razvitim čutom za natančno delo.

Se veselimo vaših prošenj in brez obotavljanja – veseli bomo vašega prihoda, nove energije in morda ste ravno vi tisti, ki manjkate pri dopolnitvi našega kolektiva.

Vaš Peti element

rozica logo petielement

Verjemi in si že pol poti tam. Pridruži se razširjeni družini, ki raste in se razvija skupaj.

Pridobi več informacij

Spoznaj nas in se opogumi. 

Prijavite se na prejemanje novic

Novice, akcije in priložnosti, ki jim je vredno slediti.

"*" indicates required fields

Ime in Priimek*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nakupovalna košarica