';

RESNICE O KAVI

Obožujete kavo? Seznanite se z učinki priprave kav, kemijskih značilnosti in vplivi na telo

Vabljeni k revolucionarnemu webinarju o skrivnosti priljubljenega napitka – kave. Zbrali smo raziskave različnih pogledov in z biokemijskim znanjem izluščili resnico. Prijavite se na brezplačni spletni seminar, ki vam bo zavedno spremenil pogled na kavo!

Četrtek, 11. december 2020 ob 19h pred zasebne FB skupine ali YT povezave.

  • Neodvisni raziskovalci
  • Strokovni webinar za vsakogar
  • Znanstvene informacije in dejstva
  • Biokemija vpliva kave na telo (in misli)
Layer

Pridobite razumevanje o vplivu kave nase.

Uživate kavo? Neodvisno ali jo pijete redno ali občasno je čas, da se seznanite s skrivnosti industrije kave. V vseh letih usmerjanja vaših življenj ugotavljamo, da na izboljšanje simptomov, poleg gibanja, vplivajo tudi drobne spremembe v življenju. Zato smo se poglobili v raziskovanje te priljubljene substance in vam razkrivamo skrivnosti brezplačno v četrtek 11. decembra 2020 ob 19:00. Prijavite se in prejmite povezavo do zaprte FB skupine ali YT povezave.

Image module
SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

“Zanimiv je Kalifornijski primer, ko so leta 2018 kavo opremili z opozorilnimi nalepkami, ki svarijo pred možnimi karcinogenimi učinki kave, vendar so z letom 2019 spremenili zakonodajo in opozorilne nalepke več niso potrebne.”

Špela Jakša, univ. dipl. biokemik
UŽIVANJE KAVE IMA POSLEDICE, SEZNANITE SE KAKŠNE

redno pripravljamo strokovne prispevke

EDINSTVENI STROKOVNI PRISPEVEK

Oglejte si prispevek, ki bo v prvi vrsti odgovoril na vaša vprašanja o kavi, vas usmeril, pomagal razumeti in predvsem s preverjenimi informacijami bodril k izboljšanju počutja. Dovolite, da vam pomagamo k večjemu zdravju. Pridružite se zasebni skupini in se seznaite o kavi.

Prijavite se in prejmite povezavo do zaprte FB skupine ali YT povezavo.

Vi posredujete vprašanje, mi poiščemo odgovor.

041 352 555 ali info@petielement.si

Prenesi mobilno aplikacijo Peti element studio
 

Prijavite se na čisto drugačno potovanje, ki ga bomo pripravili za vas željo, da razumete možne vplive kave na telo. Oddajte svoje podatke in prejeli boste povabilo v zaprto Facebook skupino. V primeru, če FB profila nimate, boste webinar lahko spremljali prek Youtube povezave.

 

Delite z nami, kako sodelujete med prispevki Peti element in nas označite: @peti_element