';

BREZPLAČNI PRISPEVKI

Projekt Skrivnosti zdravega telesa za preventivo in obvladovanje bolečine.

Pripravljamo revolucionarni webinar o skrivnosti priljubljenega napitka – kave in brezplačno vadbo. Prijavite se na brezplačni spletni seminar, ki vam bo za vedno spremenil pogled na kavo in udeležite se decembrskega vadbenega presenečenja.

Pred zasebne FB skupine ali YT povezave: PRIDRUŽITE SE <FACEBOOK> ali <YOUTUBE>

  • Neodvisni raziskovalci
  • Strokovni webinar za vsakogar
  • Znanstvene informacije in dejstva
  • Biokemija vpliva kave na telo (in misli)
Layer

Pridobite razumevanje o vplivu kave nase.

Brezplačni prispevki “Skrivnosti zdravega telesa” ozaveščajo. Tokrat vas sprašujemo – uživate kavo? Neodvisno ali jo pijete redno ali občasno je čas, da se seznanite s skrivnosti industrije kave. V vseh letih usmerjanja vaših življenj ugotavljamo, da na izboljšanje simptomov, poleg gibanja, vplivajo tudi drobne spremembe v življenju. Zato smo se poglobili v raziskovanje te priljubljene substance in vam razkrivamo skrivnosti brezplačno v četrtek 17. decembra 2020 ob 19:00. Prijavite se in prejmite povezavo do zaprte FB skupine ali YT povezave.

Image module
SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

“Zanimiv je Kalifornijski primer, ko so leta 2018 kavo opremili z opozorilnimi nalepkami, ki svarijo pred možnimi karcinogenimi učinki kave, vendar so z letom 2019 spremenili zakonodajo in opozorilne nalepke več niso potrebne.”

Špela Jakša, univ. dipl. biokemik
UŽIVANJE KAVE IMA POSLEDICE, SEZNANITE SE KAKŠNE

redno pripravljamo strokovne prispevke

EDINSTVENI STROKOVNI PRISPEVEK

Oglejte si prispevek, ki bo v prvi vrsti odgovoril na vaša vprašanja o kavi, vas usmeril, pomagal razumeti in predvsem s preverjenimi informacijami bodril k izboljšanju počutja. Dovolite, da vam pomagamo k večjemu zdravju. Pridružite se zasebni skupini in se seznaite o kavi.

Prijavite se in prejmite povezavo do zaprte FB skupine ali YT povezavo.

Vi posredujete vprašanje, mi poiščemo odgovor.

041 352 555 ali info@petielement.si

Prenesi mobilno aplikacijo Peti element studio
 

Prijavite se na čisto drugačno potovanje, ki ga bomo pripravili za vas željo, da razumete možne vplive kave na telo in hkrati pridružite se brezplačni vadbi. Oddajte svoje podatke in prejeli boste povabilo v zaprto Facebook skupino <tukaj>. V primeru, če FB profila nimate, boste prispevke lahko spremljali prek Youtube povezave <tukaj>.

Se vidimo 17.12.2020 ob 19:00.

POMEMBNO: če ste že vpisani v brezplačne prispevke Skrivnosti zdravega telesa ste že v sistemu.

 

Delite z nami, kako sodelujete med prispevki Peti element in nas označite: @peti_element