';

IZBOLJŠAJTE POČUTJE

Brezplačni prispevki odgovarjajo na vprašanja in podajajo anatomske rešitve

Verjamemo v skupnost, ki jo soustvarjamo z vami, zato ustvarjamo spletne prispevke skrivnosti zdravega telesa Peti element z vprašanji in odgovori. Gre za izhodišče druženja za vse, ki skrbite za svoje zdravje, ravnovesje, dobro počutje in verjamete, da je gibanje najboljše zdravilo.

Brezplačne prispevke ustvarjajo fizioterapevti, kineziologi in športni pedagogi, znanje črpajo iz neštetih izkušenj, verodostojnih znanstveno potrjenih resnic, ki temeljijo na anatomiji in fiziologiji, predvsem pa funkcionalnem pogledu na telo. Pod posameznimi prispevki boste lahko zastavljali vprašanja in sodelovali pri ustvarjanju, saj spletno šolo ustvarjamo preko vaših vprašanj. 

TERMINI BREZPLAČNIH PRISPEVKOV
8. september 2020 – 15. junij 2021 vsak drugi torek ob 20:00

Pogrešate poglobljene vsebine in redno druženje z medsebojno interakcijo? Pridružite se nam v ZASEBNI SPLETNI ŠOLI, kjer organiziramo javljanja dvakrat tedensko v živo, predavanja in vadbe. Več informacij <tukaj>.

  • Odgovarjamo na vaša vprašanja.
  • Rešitve iščemo v anatomiji in gibanju.
  • Analiziramo telo, podajamo rešitve.
  • Želimo vas opolnomočiti z znanjem o sebi.
Layer
Layer
Layer

Poskrbite za ravnovesje in optimizirajte zdravje.

Spremljajte poglobljene prispevke, ki bodo izboljšali vsakdanje navade, optimizirali pogled na telo in vas zares naučili poslušati sebe.

PROGRAM 2× NA MESEC (30 min): torek 20:00

Spletni prispevki Skrivnosti dobrega počutja so sestavljeni z željo spodbujati zdrav, aktiven življenjski slog in s pomočjo anatomije, biomehanike, sodobnih navad, življenjskega stila, naših izkušenj od leta 2004 in različnih sodobnih patologij, v interaktivnih in zanimivih uporabnih vsebinah, prek nasvetov, podirajo mite in pravilno interpretirajo funkcijo telesa. Glede na vaša vprašanja odgovarjamo preko klinično preverjenih anatomskih resnic in za rešitve podajamo varne in učinkovite vaje.

Si želite vpisati v zasebno spletno šolo z nami, kjer se na tedenskem nivoju družimo in vsebine predvsem praktično poglabljamo? Več informacij najdete <tu>.

Image module
SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

” Ljudje potrebujemo podporo, strokovno vodstvo in varnost, zato ustvarjamo spletno šolo vredno zaupanja. Strokovni kadri na enem mestu, kjer se lahko obrnete po nasvet in raziskujete telo. Znanje je namreč največja vrednota. Pridružite se spletnim prispevkom, odgovarjajo na vaša vprašanja.”  Špela Jakša

Špela Jakša, ustanoviteljica Peti element
Layer
Layer
Layer

Definirajte občutke, bolečino in omejitve. Poiščimo možne rešitve.

Za spremljanje prispevkov oddajte svoje podatke in vsakič vas bomo pravočasno obvestili o izbrani temi. S prispevki poglabljamo vaša vprašanja, rešujemo dileme in svetujemo. Javljanja bodo izkustvena in predvsem usmerjena k direktni pomoči vaših telesnih značilnosti in rešitev.

Za ogled prispevkov bomo uporabljali Peti element Facebook in Instagram profil kot tudi YouTube kanal.

TERMINI JAVLJANJA: vsak drugi torek 20:00
Skupno: 23 javljanj
Začetek: 8.9.2020
Cena: brezplačno

ŽELITE POGLOBLJENE IN BOLJ INTERAKTIVNE VSEBINE? Pridružite se nam v ZASEBNI SPLETNI ŠOLI – več informacij prejmete <tukaj>.

  • Prispevki, ki skrbijo za vaše razumevanje telesa.
  • Iščemo odgovore na vaša vprašanja.
  • Vzemite si čas za sebe, poskrbite za lastno zdravje.
  • Prepoznajte svoje simptome in si pomagajte.
Image
Špela Jakša
univ. dipl. biokemičarka & fizioterapije
Vir moči, zdravja, zadovoljstva in dobrega počutja, se skriva v informacijah in uporabnosti le-teh.
Špela Jakša
univ. dipl. biokemičarka & fizioterapije
Vir moči, zdravja, zadovoljstva in dobrega počutja, se skriva v informacijah in uporabnosti le-teh.
Image
Vedrana Filipić
prof. športne vzgoje
Potencial telesa se meri v zmogljivosti telesa in misli. Najdite svojega.
Vedrana Filipić
prof. športne vzgoje
Potencial telesa se meri v zmogljivosti telesa in misli. Najdite svojega.
Image
Tina Zdešar
magistrica kineziologije
Vse v telesu je povezano. Tako lahko stimulacija na eni strani, zmanjša težave na drugi strani. Vir zdravja je torej celotna obravnava.
Tina Zdešar
magistrica kineziologije
Vse v telesu je povezano. Tako lahko stimulacija na eni strani, zmanjša težave na drugi strani. Vir zdravja je torej celotna obravnava.
Image
Hana Huč
diplomirana kineziologinja
Gibljivost in moč sta komponenti zdravja. Pretočnost in stabilnost kreirata telo brez bolečin. Poiščite svojo možnost napredka.
Hana Huč
diplomirana kineziologinja
Gibljivost in moč sta komponenti zdravja. Pretočnost in stabilnost kreirata telo brez bolečin. Poiščite svojo možnost napredka.
TELO JE CELOTA, ZAČNIMO GA TAKO OBRAVNAVATI

vprašanja in odgovori

Image
Od srca hvala za vse, kar delate v času korone! Vaša odločitev, da svojo dejavnost v času korone prestavite na splet, dela tektonske premike, dobesedno. Naj vam na kratko obrazložim: moja mama ima 78 in moj oče 84 let. Mojega očeta nikoli v življenju nisem videla, da bi telovadil. Edina aktivnost, ki se je spomnim, je bila njegova vožnja s kolesom v službo, to pa je bilo 30 let nazaj. Ko ste zaprli svoja vrata in se preselili preko ekrana v naše domove, sem našla vašo vadbo za starejše. Moja mama je hodila na telovadbo za starejše k upokojencem, zato sem ji ponudila alternativo in z zavzetostjo je sledila vašim vajam in jih delala doma. Koronska zamrznitev družabnega življenja - pri nas je to za mojega očeta odsotnost soseda, ki pride vsak dan na kavo - je povzročila dolgočasje in zato sem tudi očeta povabila k vašim vajam. Prvič je odklonil, drugič je prišel pogledat in zdaj dela vaše vaje za starejše vsak dan. Zame je to čudež! Eno uro ne more biti zbran, zato zdaj delata oba skupaj en dan vaje za noge in naslednji dan za roke. Jaz sem se prijavila v vašo šolo, ki je top. Z malo truda do veliko učinka. Pozna se, da Špela resnično s srcem dela in deli to, kar zna in kar je njena strast. Z zelo prijetnim načinom ljudi spodbudi k sodelovanju. Celo pri mojem očetu je bila uspešna!

Image
Pozdravljeni. Včeraj sem spremljala vaše predavanje o samomasaži in moram reči, da je bilo vrhunsko. Neverjetno poznavanje stroke in še vsega drugega, da kar ne morem opisat. Se sprašujem od kod jemljete toliko znanja s toliko področij, toliko razumevanja tematike. Neverjetno, res. Sem navdušena in sem posredovala vašo spletno stran tudi svoji hčerki in sinu. Zagotovo se lahko kaj naučita in vmeseta v svoje delo. Mi je pa za vas povedala moja sosoeda in tudi moja 91 letna mama hodi k vam v Trnovo, kamor jo večkrat peljem. Šele sčasoma sem ugotovila, da je to ta Peti element in zato sem vas tudi iskala na spletu. Lepo vas pozdravljam in izražam hvaležnost za to, kar delite z nami.

EDINSTVENI STROKOVNI PRISPEVKI

Sledite prispevkom, ki vas bodo v prvi vrsti odgovorili na vaša vprašanja, učila, usmerjala, pomagala, podpirala in predvsem s preverjenimi informacijami bodrila k izboljšanju počutja, k rešitvam, raziskovanju, za lažjo samopomoč. Pridružite se strokovni ekipi, ki skrbi za več kot 500 ljudi/teden. Dovolite, da vam pomagamo k večjemu zdravju. Pridružite se zasebni spletni šoli <tu>.

Imate vprašanje na katerega nimate odgovora? Pišite nam. Morda bomo ravno vaše vprašanje vzeli pod drobnogled in ponudili anatomsko razlago in fiziološko rešitev.

Vi posredujete vprašanje, mi poiščemo odgovor.

041 352 555 ali info@petielement.si

Prenesi mobilno aplikacijo Peti element studio
 

Prijavite se v spletno šolo dobrega počutja Peti element, prejmite pošto dobrodošlice in brezplačno knjigo z več kot 28. zbranimi prispevki in vajami. Opremite se z znanjem, ki vam bo celo življenje koristilo pri razumevanju telesa. Dovolite, da vam preverjene rešitve vrnejo energijo, ravnovesje, spanec, simetrijo, dobro voljo, spomin, moč, stabilnost, privabijo pozitivne misli in spodbudijo delovanje celotnega telesa. Poskrbite zase z nami. Mi vam stojimo ob strani že od 2004.

 

Delite z nami, kako sodelujete v šoli Peti element in nas označite: @peti_element