Cenik

Spletne karte

Ni potrebno zapustiti dom, da ostanete povezani z nami. Naše vadbe so se preselile na splet. Spremljate nas lahko preko svojega telefona, računalnika, prenosnega računalnika ali tablice, skratka preko kateregakoli medija. Veljavnost cenika od 23.03.2020. Več si preberite tukaj.

Spletne karte lahko kupite preko aplikacije Peti element preko kreditne kartice ali po predračunu. Pri slednjem sredstva nakažite na naš TRR - Peti element studio d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.).

Vse cene so v evrih in se nanašajo na eno osebo in veljajo le za spletne vadbe. Vse pakete je mogoče preko naše aplikacije plačevati s kreditno kartico preko aplikacije ali po predračunu in vse cene vsebujejo DDV. V primeru želje po predračunu nam pišite, posredovali vam bomo račun, ki ga lahko poravnate preko TRR. Takoj, ko bo plačilo vidno, bo karta na vašem profilu, ki si ga ustvarite sami. Kako do profila, kjer spletno karto kupite, ustvarite rezervacijo in prisostvujete na spletni vadbi, si preberite tukaj.

Skupinske spletne karte

Individualni uvajalni paket (izključno za začetnike, ki prejmejo posnetek in pdf dokument s polnim opisom osnovnih principov za varno vadbo v skupinah preko spleta, izjemoma v času corone virusa ta opcija ni obvezna, je pa zaželena)

15 €

Skupinske spletne karte (brez omejitve veljavnosti)

Cena na uro Cena paketa

1 spletna vadba

12,0 €

12 €

4 spletne vadbe

10,0 €

40 €

8 spletnih vadb

8 €

64 €

Individualne spletne karte

Individualne spletne vadbe (55min)

kot individualni paketi v studiu

VPISNINA (NE VELJA ZA SPLETNE KARTE)

Vpisnina se poravna enkrat letno. Ob plačilu prve vpisnine prejmete kartico Peti element, darilo in bon za enkratno brezplačno pozno odjavo za obdobje veljavnosti vpisnine. Ob plačilu vseh nadaljnjih vpisnin prejmete darilo in bon za enkratno pozno odjavo za obdobje, ko velja vpisnina.

KARTICA (NE VELJA ZA SPLETNE KARTE)

Kartica je za stranke studia obvezna. Je neprenosljiva na druge osebe, namenjena za vašo varnost, odpiranje vrat, samodejno beleženje prihoda in odštevanje obiskov in skratka za bolj enostavno uporabniško izkušnjo. V primeru izgube nova kartica stane 5€.

POPUSTI (NE VELJAJO ZA SPLETNE KARTE)

Popusti ali akcije ne veljajo za pravne osebe (podjetja). Popusti se med seboj ne seštevajo. Pri enkratnem obisku, uvajanju ali pri vpisnini se popusti ali akcije v nobenem primeru ne upoštevajo.

- družinski popust: 5 % na vsako osebo
Če vadbo obiskuje družina (vsaj dve osebi iz razmerja starši, otroci ali zakonski partnerji), imata pri nakupu obiskov obe osebi (in vsaka naslednja) pravico do 5 % popusta (popust koristijo tiste osebe iz družinskega razmerja). Pogoj je, da sta obe stranki aktivni, kar pomeni, da med nakupom obeh kart ni minilo več kot 30 dni. Prenos obiskov med posameznim družinskim članom ni mogoče.​

- popust za upokojence in dijake/študente: 10 % na osebo
Upokojenski popust za mesečne pakete lahko uveljavlja vsak upokojenec ali oseba, starejša od 67. let. Popust za dijake/študente velja le ob predložitvi veljavne dijaške ali študentske izkaznice in ne velja za enkratni obisk.​

- kombinirani paketi: 5 % na cenejši paket
Cene za kombinirane pakete veljajo samo za kombinacije med (semi)individualnimi paketi, skupinskimi paketi (blazine/vadbe na vertikalnem okvirju, reformer in gyrotonic vadbe) v studiu, masažami/manualnimi obravnavami in skupinskimi paketi na lokacijah. Popusti za kombinirane pakete se med seboj ne seštevajo ter ne veljajo za vpisnino ali uvajanje. Kombinirani popust vedno velja za cenejši paket.

Vse dodatne informacije v zvezi s skupinskimi in (semi)individualnimi vadbami, uvajanjem, pravilih, odpovedih rezerviranih terminov, čakalnih vrstah ter ostalim lahko preberete pod rubriko pogoji poslovanja.

VELJAVNOST PAKETOV (NE VELJA ZA SPLETNE KARTE)

Vsak paket v studiu ima omejeno časovno obdobje veljavnosti zato lahko kupujete 30 dnevne, 90 dnevne ali 180 dnevne karte, na lokacijah je veljavnost kart pogojena s tekočim mesecem. Po preteku veljavnosti neporabljene ure propadejo. Individualni paketi in paket manualna obravnava so veljavni tri mesece od nakupa. Kombinirani paketi so veljavni en mesec od nakupa. Veljavnost ostalih paketov je opredeljena v ceniku. Veljavnost darilnih bonov je leto dni od nakupa. Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite po preteku veljavnosti izključno z zdravniškim opravičilom. Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej, s čimer karto zamrznemo za dogovorjeno obdobje (največ štiri tedne od preteka veljavnosti karte, ne glede na razlog). Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

KDAJ KUPITI NOVO KARTO​​
Nakup nove karte v studiu priporočamo dva tedna pred potekom karte. Rezervacije bodo tako delovale nemoteno in kartica Peti element bo samodejno odpirala vrata ob vsakem vašem obisku (ob veljavni letni vpisnini). Veljav­nost karte začne teči ob prvem obisku in ne od dneva nakupa. Ob zadostitvi pogojev naštetih pod kontrolo pristopa, kartico enostavno prislonite na domofon, vrata se samodejno odprejo in obisk je odštet. Vse pakete v studiu je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje za stopnjo provizije. Nakup nove karte na lokacijah je obvezen ob prvem obisku tekočega meseca.

KAKO KUPITI NOVO KARTO​

- na recepciji: plačila v studiu Peti element so na recepciji možna z gotovino in s plačilnimi karticami (Maestro, Ba, Mastercard, Visa, Karanta) in vse cene vsebujejo DDV (razen če ni opredeljeno drugače).​

- preko aplikacije in spletne strani: vse pakete iz studia je mogoče plačevati s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za slednji način plačila so vse cene višje zaradi provizije. Pri nakupu preko naše spletne strani ali mobilne aplikacije s karticami Visa Credit/Debit ali Mastercard Credit/Debit dobite e-mail v katerem je informativni račun. Originalni račun osebno prevzamete, ko pridete na prvo vadbo. Račun vas čaka na recepciji.​

- na lokacijah: plačila na lokacijah je možno opraviti izključno z gotovino in ne vsebujejo DDV.​

Za ostale informacije več v rubriki pogoji poslovanja.
Urnik v studiu
Urnik na lokacijah

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana