O nas

Kontakt

Peti element je sinonim za varne vadbe, kjer s prvo individualno uvajalno uro analiziramo telo. Pri vsaki sledeči uri upoštevamo telesne značilnosti na način prilagajanja, popravljanja in usmerjanja med gibanjem. Ko smo leta 2004 pričeli s tovrstnim sistemom dela, smo vedno znova ugotavljali prednosti individualnega pristopa, saj smo telesu hitreje vračali funkcijo in uspešneje zmanjševali posledice sodobnega življenjskega stila. Z idejo, da je vsako telo drugačno, danes ponujamo celostno obravnavo v svetu terapevtskih vadb, korekcijskih treningov in osebnega trenerstva, saj naši mednarodno usposobljeni strokovnjaki že vrsto let uspešno pomagajo pri gibalnih težavah, bolečinskih stanjih (poškodbe ali bolezni), vračajo zaupanje in pomagajo pri doseganju želenih ciljev. Poleg vadb je tako mogoče, da vas napotimo k manualnemu terapevtu, saj je pogosto za učinkovitejšo nadaljevanje potrebno sprostiti brazgotine, mišične skrajšave in zmanjšati zakrčenost ali na prehrambeno svetovanje za zmanjšanje vnetnih procesov v telesu. Naše osnovno načelo je skrbeti za telo v celoti. Ne glede na potrebe telesa na poti k življenju brez bolečin, vedno lahko pričakujete skrb, pozornost in strokoven nasvet. Pri nas raziskujemo s tehnikami pilates in gyrotonic, a gremo tudi širše, v funkcionalne in varne gibalne izzive, hkrati pa izboljšujemo zdravstvene težave s post-rehabilitacijskimi in terapevtskimi programi.

Peti element studio
Barjanska cesta 62
1000 Ljubljana
041 352 555
info@petielement.si
petielement.si

Kontakt je namenjen uporabnikom studia kot tudi tistim, ki obiskujejo vadbe na lokacijah.

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in masaže so na elitni lokaciji Trnovska vrata v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Plačljiva parkirišča so na voljo pred objektom za zaportnico, brezplačna pa v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element. Vsem strankam, ki koristijo storitve Peti element je v ceni karte vštetih prvih 70 minut parkiranja pred studijem.

DELOVNI ČAS

med delavniki od 6.00 - 22.00
sobote od 8.00 do 12.00
nedelje od 16.00 do 22.00
prazniki po dogovoru

Delovni čas je neposredno odvisen od obratovanja studia. Prosimo, da za kakršnekoli informacije, pokličete na kontaktni telefon.

ZEMLJEVID PARKIRANJA

Za lažje parkiranje na brezplačnih parkiriščih v okolici studia smo pripravili zemljevid parkiranja.

VIZITKA

PETI ELEMENT STUDIO
Peti element studio d.o.o.
TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.)
direktorica Špela Jakša, univ. dipl. biokem
spela.jaksa@petielement.si

PETI ELEMENT LOKACIJE
Peti element studio, Sašo Doblšek s.p.
Sašo Doblšek, univ. dipl. inž. str. ​
saso.doblsek@petielement.si

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana