Ponudba

PO PORODU

Pilates vadba za mamice po porodu je prilagojen program namenjen vsaki novi mamici. Vadbe pilates po porodu se lahko udeležite od štiri do šest tednov po porodu, ki je potekal brez zapletov, z ali brez dojenčka. Po carskem rezu se lahko na vadbo pilates po porodu odpravite šele po osmih tednih, po pregledu pri ginekologu.

Program pilatesa za mamice po porodu je usmerjen v krepitev posameznih delov telesa, ki so bili med nosečnostjo in pri porodu najbolj obremenjeni. Prednost take postnatalne pilates vadbe je v tem, da lahko na svojo vadbo pridete s svojim malčkom. Priporočljivo je, da ga pred začetkom vadbe previjete in podojite. Pilates po porodu obravnava mišične skupine, ki jih potrebujete, da še vedno ostanete v formi in uspešno prenašate obremenitve, ki jih zahteva nov način življenja z dojenčkom. Posebni poudarek je na mišicah trupa, ki jih s podpornimi elementi, kot sta Arc barrel in Spine supporter, spodbujamo k pravilni aktivaciji.

Priporočljivo je, da za dojenčka prinesete odejo ali rjuho, na kateri bo med vašo vadbo nameščen. Pred vključitvijo v program pilates za mamico po porodu je obvezno uvajanje. V skupini je lahko do deset mamic po porodu z dojenčki.

TERMINA SKOZI VSO LETO

  • torek in četrtek 10:15​

Cenik
Urnik

Program po porodu kreiramo že od leta 2006, ko smo aktivno začeli ustvarjati programe za nosečnice in analizirali potrebe, ki jih ima telo po porodu ter jih sezono kasneje začeli organizirati z namenom, da mamici pomagamo vzpostaviti ravnovesje in funkcijo. Danes po več kot desetletju izkušenj ustvarjamo okolje primerno za vsako mamico na porodniški, z dojenčkom ali brez in učvrsti predele, ki jih potrebuje za skrb malčka in svoje zadovoljstvo na dolgi rok.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana