Ponudba

TERAPEVTSKI PILATES

V sodelovanju z dr. Majo Kozlevčar Živec predstavljamo terapevtski pilates prilagojen vaši problematiki. Za izjavo zdravnice kliknite tukaj.

Zavedamo se, da patologija lahko privede do bolečin, omejitev gibljivosti in začasni nezmožnosti opravljanja dela, vsakdanjih aktivnosti in ovira pri gibanju. Z željo pomoči in po večjem razumevanju vaših težav gibalnega sistema, organiziramo terapevtske vadbe, kjer vas učimo, vodimo in spodbujamo preko varnih in kontroliranih vaj. Ne glede na to ali ste v čakalni vrsti za fizioterapevtsko obravnavo, imate akutne ali kronične težave z bolečinami oziroma iščete usmerjeno kinezioterapevtsko pomoč, pri nas vam lahko pomagamo. Za uporabo pridobljenih informacij, dobite po terapevtski vadbi skripto z vajami za osebno uporabo glede na vašo specifiko.

​TERMINI
- terapevtska vadba proti težavam s hrbtenico (vratno, ledveno in prsno), ki je na sporedu vsak torek ob 09:15 (primerna za diagnoze kot so degenerativne spremembe, spondiloze in spondilolasteze, hernije, protruzije, stenoze, skolioze, osteofiti in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam s koleni in kolki, ki je na spooredu vsak ponedeljek ob 10:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, teniški komolec, zmrznjena rama, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam z ramenskim obročem in komolci, ki je na spooredu vsako sredo ob 09:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, teniški komolec, zmrznjena rama, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).

Terapevtski pilates traja 55 minut in je po priporočilu zdravnice brezplačen s kuponom, ki ga pacient prejme v ordinaciji Physis oziorma je na voljo po veljavnem ceniku za skupinske vadbe v studiu. Po opravljenih terapevtskih vadbah je pred nadaljevanjem in priključitvijo v katerikoli naš program, obvezno uvajanje.

Prosimo, da prihod obvezno najavite s telefonskim klicem, osebno na recepciji ali preko e-pošte. Ob rezervaciji je potrebno navesti svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko. S seboj potrebujete udobno športno oblačilo in nogavice.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana