Ponudba

TERAPEVTSKA VADBA

V sodelovanju z dr. Majo Kozlevčar Živec predstavljamo terapevtsko vadbo prilagojeno vaši problematiki. Zavedamo se, da patologija lahko privede do bolečin, omejitev gibljivosti in začasni nezmožnosti opravljanja dela, vsakdanjih aktivnosti in ovira pri gibanju, zato smo se odločili za skupinske terapevtske vadbe brez stroškov. Z željo pomoči in po večjem razumevanju vaših težav gibalnega sistema, organiziramo terapevtske vadbe, kjer vas učimo, vodimo in spodbujamo preko varnih in kontroliranih vaj. Ne glede na to ali ste v čakalni vrsti za fizioterapevtsko obravnavo, imate akutne ali kronične težave z bolečinami oziroma iščete usmerjeno kinezioterapevtsko pomoč, pri nas vam lahko pomagamo. Za uporabo pridobljenih informacij, dobite po terapevtski vadbi skripto z vajami za osebno uporabo glede na vašo specifiko.

​TERMINI
- terapevtska vadba proti težavam s hrbtenico (vratno, ledveno in prsno), ki je na sporedu vsak torek ob 09:15 (primerna za diagnoze kot so degenerativne spremembe, spondiloze in spondilolasteze, hernije, protruzije, stenoze, skolioze, osteofiti in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam s koleni in kolki, ki je na spooredu vsak ponedeljek ob 10:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, teniški komolec, zmrznjena rama, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam z ramenskim obročem in komolci, ki je na spooredu vsako sredo ob 09:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, teniški komolec, zmrznjena rama, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).

Terapevtska vadba traja 45-55 minut in je po priporočilu zdravnice brezplačna s kuponom, ki ga pacient prejme v ordinaciji Physis. Vsakdo se je lahko za posamezno problematiko brezplačno udeleži maksimalno dvakrat. Po opravljenih terapevtskih vadbah je pred nadaljevanjem in priključitvijo v katerikoli naš program, obvezno uvajanje. Po uvajanju prva brezplačna vadba za skupinske vadbe na blazinah ni možna.

Prosimo, da prihod obvezno najavite s telefonskim klicem, osebno na recepciji ali preko e-pošte. Ob rezervaciji je potrebno navesti svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko. S seboj potrebujete udobno športno oblačilo in nogavice.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana