Ponudba

TERAPEVTSKA VADBA

V sodelovanju z dr. Majo Kozlevčar Živec predstavljamo terapevtsko skupinsko vadbo v skupini prilagojeno vaši problematiki. ​
Za izjavo zdravnice kliknite tukaj.​

Zavedamo se, da patologija lahko privede do bolečin, omejitev gibljivosti in začasni nezmožnosti opravljanja dela, vsakdanjih aktivnosti in ovira pri gibanju. Z željo pomoči in po večjem razumevanju vaših težav gibalnega sistema, organiziramo terapevtske vadbe v skupini, kjer vas učimo, vodimo in spodbujamo preko varnih in kontroliranih vaj. Ne glede na to ali ste v čakalni vrsti za fizioterapevtsko obravnavo, imate akutne ali kronične težave z bolečinami oziroma iščete usmerjeno kinezioterapevtsko pomoč, pri nas vam lahko pomagamo. Za uporabo pridobljenih informacij, dobite po terapevtski vadbi skripto z vajami za osebno uporabo glede na vašo specifiko.

POMEMBNO: V primeru večjih problematik priporočamo individualno obravnavo in ne vadbe v skupini.

​TERMINI
- terapevtska vadba proti težavam s hrbtenico (vratno, ledveno in prsno), ki je na sporedu vsak torek ob 09:15 (primerna za diagnoze kot so degenerativne spremembe, spondiloze in spondilolasteze, hernije, protruzije, stenoze, skolioze, osteofiti in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam s koleni in kolki, ki je na spooredu vsak ponedeljek ob 10:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).
- terapevtsko vadbo proti težavam z ramenskim obročem in komolci, ki je na spooredu vsako sredo ob 09:30 (primerna za vse mišične problematike in delne ali popolne rupture, artroze, obraba hrustanca, teniški komolec, zmrznjena rama, ​umetni sklepi, rekonstrukcije vezi in podobno).

Terapevtska vadba traja 55 minut in je po priporočilu zdravnice brezplačna s kuponom, ki ga pacient prejme v ordinaciji Physis oziorma je na voljo po veljavnem ceniku za skupinske vadbe v studiu. Če se z našim sistemom dela srečujete prvič, je po opravljenih terapevtskih telovadbah pred nadaljevanjem in priključitvijo v katerikoli naš program, obvezno uvajanje.

Prosimo, da prihod obvezno najavite s telefonskim klicem, osebno na recepciji ali preko e-pošte. Ob rezervaciji je potrebno navesti svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko. S seboj potrebujete udobno športno oblačilo in nogavice.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana