logo-peti-element

Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema

Zavladajte nad toksičnostjo

Play Video

Spletna verzija priročnika

150,00 €

29,99 €

Zakaj priročnik

Priročnik Zavladajte nad toksičnostjo je odgovor na vsa vprašanja, ki se zastavljajo ob rehabilitaciji in izboljšanju zdravja. Za učinkovito vračanje homeostaze, zmanjševanje bolečine, hitrejše okrevanje in podporo imunskemu sistemu je treba pogledati v krožnik, življenjske navade in spanje.

Manj vnetja, manj alergij

Skozi natančno razlago o imunskemu sistemu in različnih oblikah prehranjevanja prejmete navodila za zmanjševanje zagonov avtoimunih obolenj. Spoznajte adaptogene rastline, vpliv posameznih hranil na biokemijo telesa in prejmite natančne usmeritve glede prehranskih dodatkov.

Imunski sistem

Manj stresa, manj zakrčenosti

Kronični stres vpliva na slabšega delovanja imunskega sistema, kar preprečuje ustrezno drenažo toksinov in odpadnih metabolitov. Bistvo je odstranjevanje napetosti, zato priročnik vsebuje meditacije, vaje za živec Vagus, vadbe za zmanjševanje zakrčenosti in predloge za boljši spanec.

Manj bolečine, izboljšana prebava

Bolečine v želodcu, napihnjenost, driska, zapeka, migrene, alergijske reakcije, bolečina v sklepih, ponavljajoči se prehladi, težave s kožo, kronična utrujenost, vnetje sklepov, težave s ščitnico, vaginalni herpes in glivična obolenja, vse to so znaki obolelega črevesja. Pozdravite ga.

Biokemičarka in fizioterapevtka raziskuje za vas

Izboljšajte svoje navade

Privoščite si strokovni in uporabni priročnik za življenje

150,00 €

29,99 €

Ocena priročnika

4.9

5/5

(522 ocen)

Odpravite toksičnost z izboljšanjem vsakodnevnih navad

Izboljšajte prehranjevalne, spalne in gibalne navade

Posodobite znanje in izboljšajte počutje

150,00 €

29,99 €

Ocena priročnika

4.9

5/5

(522 ocen)

Drugi o nas

O avtorici

Spela_Jaksa_PetiElement

Špela Jakša

univ. dipl. biokemije
dipl. fizioterapevt

Terapevtka in raziskovalka je na lastni koži občutila nešteto zdravstvenih težav, ki so jo spodbudile k raziskovanju naravnih receptov za podporo imunskemu sistemu. Od težav s ščitnico in preobčutljivostjo do kroničnih bolečin. Priročnik je poleg izpovedi tudi znanstveni izroček raziskav, ki na več kot 100 straneh pojasni vzroke in ponudi rešitve za krepitev imunskega sistema kot glavne obrambe pri regeneraciji, okrevanju ali vračanju izgubljenega ravnovesja.

Pomagajte si na popolnoma naraven način

Poglobite raziskovanje

Zastrupljenost ali toksičnost je beseda, ki ji posvečamo premalo pozornosti, čeprav je razlog simptomov neznanega vzroka. Toksini povzročajo vnetje, ki je glavni povzročitelj bolezni. Ljudje z veliko toksini so odprti za mnoge težave, kot so kronična utrujenost, neprijeten zadah, intoleranca na določena živila, izčrpanost, črevesne težave, razdražljivost, prezgodnje staranje, motnje koncentracije, hormonsko neravnovesje, pogosti glavoboli, alergijske reakcije, težave s kožo, ponavljajoče se okužbe, bolečine v sklepih in mišicah, avtoimune bolezni, bolezni srca, rakasta obolenja in celo depresija.

Ocena priročnika

4.9

5/5

(522 ocen)

Izpolnite spodnje podatke in odkrijte skrivnosti kako zmanjšati toksičnost in živeti brez zdravstvenih težav

  • Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema  —  34,99 

Podatki plačnika

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
Strokovni priročnik za krepitev imunskega sistema
34,99  (vklj. z DDV)
Skupaj 34,99  (vklj. z DDV)
Dostava
Skupaj za plačilo 40,11  (vključuje 0,92  DDV 22%, 1,67  DDV 5%)

Nedrseče nogavičke na prste ROZA (odprti model)

13,00 

Vsak par naših nogavic je narejen na način, da vsem nožnim prstom omogoči največjo možno mero gibalne avtonomije in oprijema.

  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.