75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E

Silikonski razmejevalci na prstih lahko bistveno pripomorejo k uravnavanju prstov na nogah in lajšanju bolečin v stopalih in nogah, ki so lahko prav posledica krivih prstov. Zasnovani so za hitro doseganje rezultatov na naraven način in z redno uporabo le-teh boste svoje prste lahko hitreje vrnili v njihov naravni položaj in se tako izognili morebitnim kirurškim posegom. Seveda pa niso zgolj kurativno orodje, saj lahko delujejo preventivno in zaustavijo oblikovanje ukrivljenega palca ter njegove kosti, kar je lahko posledica obutve, hoje in obremenjenosti nog. Krivi prsti lahko vplivajo tudi na slabo oz. nepravilno držo in hojo. S pomočjo razmejevalcev lahko poskrbite za enakomernejšo porazdelitev pritiska v stopalih, kar sčasoma vodi v izboljšanje drže. Zahvaljujoč svoji sestavi (mehak in prožen silikon) so primerni tudi za nošene v čevljih. Svetujemo, da z uporabo pričnete postopoma. Prvi teden po 10 minut, nato vsak teden višate čas nošenja za pet minut in rezultati bodo opazni že po mesecu uporabe. Čistočo ohranjate tako, da jih perete pod mlačno vodo z milom za roke in jih pustite, da se posušijo naravno.

Barva

bela

Sestava

Mehak in raztegljiv silikon

Velikost

Univerzalna

Silikonski razmejevalci za poravnavo prstov na nogah

20,00 

Ne potrebujete kirurških posegov za lepa in »prizemljena« stopala. S pomočjo silikonskih razmejevalcev za izravnavaje prstov na nogah lahko poskrbite, da bodo vsi nožni prsti lepo poravnani in tako omogočili najboljši stik stopala s podlago, s čimer bodo v celoti aktivirane vse potrebne mišične skupine. Razmejevalci pomagajo poravnavati ukrivljene prste in dosegati hitre ter učinkovite rezultate na naraven način. Obenem pa preprečujejo deformacijo prsta(ov), izboljšajo nepravilno držo in poskrbijo za udobno nošenje v čevljih.

 

Dodatno: Priporočeno je vsakodnevno nošenje. Prvi teden po deset minut, drugi teden petnajst in nato postopoma višate čas nošenja vsak teden in rezultati bodo opazni že po prvem mesecu.

F1C905E5-6F98-4E8D-8C6D-FEF271EE0C00

Več možnosti plačil

1F3C37B0-CABE-42DE-A808-14963F468A25

Varen nakup

Košarica0
V vaši košarici ni izdelkov!
Nadaljujte na plačilo