Mehki ježek zaradi svoje mehke sestave omogoča uporabo na vseh predelih telesa, tako lahko targetrate mehke structure vratu, rok, hrbta, medenice in nog. V primeru, da je uporaba preagresivna vam priporočamo, da zmanjšata pritisk, ki ga izvajate na ježka. Pripomoček lahko uporabite med ogrevanjem, saj je to odličen način priprave telesa na vadbene obremenitve. Lahko ga uporabljate tudi v namen regeneracije in zmanjšanja bolečin, za preprečevanje nastanka krčev ter za ciljanje otečenih ali bolečih predelov po vadbi.

Ko se odločite za uporabo ga postavite na tla in se z delom telesa, ki ga želite stimulirati in sprostiti  statično oprite nanj ali pa se dinamično povaljate po ježku.. Za ramena in zgornje dele hrbta, je ježka mogoče postaviti ob steno in se nato s telesom opreti nanj. Za olajšanje bolečin v predelu vratu ali ramen ga lahko tudi preprosto držite v roki in valjate, kjer lažje kontrolirate intenzivnost pritiska. Žogica je večnamenska, preprosta za uporabo in enostavna za hranjene in/ali prenašanje. Je krasen dodatek k vsakemu vadbenemu procesu in odličen način za samopomoč pri odpravljanju lažjih bolečin.

Barva

rumena

Sestava

Plastična masa

Trdota

univerzalna, zelo mehka

Mehki-jezek-za-fascije

Mehki ježek za fascije

15,00 

Mehki ježek je odlična samopomoč pri sproščanju napetosti v vezivnem in mišičnem tkivu. Pritisk, ki ga ustvarite z ježkom na določen predel mehkega tkiva, omogoča boljšo lokalno prekrvljenost tkiv in tako promovira drsljivo, prožno in sproščeno tkivo. Hkrati pa je njegova edinstvena nazobčena površina odlična stimulacija senzornih receptorjev v koži in vezivnem tkivu, prek katerih povečujete lokalno percepcijo telesa v prostoru in vplivate na globalno sprostitev tako živčnega kot tudi mišično-vezivnega sistema v telesu.

Ni na zalogi

F1C905E5-6F98-4E8D-8C6D-FEF271EE0C00

Več možnosti plačil

1F3C37B0-CABE-42DE-A808-14963F468A25

Varen nakup

Nakupovalna košarica