Hypervolt masažna pištola je odlično orodje za lajšanje napetosti in togosti v mišicah, saj njena visokofrekvenčna vibracijska masaža povečuje kroženje krvi in obseg gibanja, kot tudi izboljšuje zdravje mehkega tkiva. Je lahka in enostavna za uporabo, posebej učinkovita pa je za masažo globokih tkiv. Deluje lahko tudi preventivno, saj zmanjšuje možnost za nastanek poškodb. Izbirati je mogoče med 4 različnimi nastavki, ki jih menjujemo glede na ciljno področje. Redna uporaba masažne pištole pripomore k zmanjševanju bolečine v sklepih in mišicah, kot tudi k razbijanju vozlov in znatno izboljšuje gibljivost telesa. Odlikuje jo lastnost vsestranske uporabnost, s čimer je mišljena možnost rabe med vsebi fazami vadbenega procesa. To pomeni, da se jo lahko vključi v proces ogrevanja pred samo izvedbo vaj, med treningom za boljši pretok krvi in/ali po opravljeni vadbi za boljšo oz. hitrejšo obnovo. Odlikuje jo tudi izjemna učinkovitost pri odpravljanju s športom nepovezanih bolečin, ki nastanejo zaradi artritisa, atrofije in poškodb živcev. Obenem pa lahko pomaga odpravljati brazgotine, ki so nastale zaradi preteklih poškodb in zmanjšati vsebino mlečne kisline.

Barva

črnosiva

Sestava

Zmogljiv motor (tehnologija Quiet Glide), 3 nastavitve hitrosti, polnilna litij-ionska baterija, 5 različnih nastavkov, senzor pritiska

Velikost

Univerzalna

Masazna-pistola-Hypervolt

Masažna pištola Hypervolt

400,00 

Napetost in togost v mišicah je mogoče lajšati z visokofrekvenčno vibracijsko masažo, ki jo lahko izvajate s pomočjo Hypervolt masažne pištole. Ta povečuje kroženje krvi in obseg gibanja ter izboljšuje zdravje mehkega tkiva. Je lahka, enostavna za uporabo in zelo učinkovita. Poseduje 5 različnih nastavkov, ki jih menjujemo glede na ciljno o področje masažne terapije. Odlikuje jo tudi lastnost, da se jo lahko uporablja med vsem fazami vadbe.

Dodatno: Nastavitve hitrosti omogočajo do 3200 udarcev na minuto, baterija pa zagotavlja več kot triurno delovanje po vsakem polnjenju.

Ni na zalogi

F1C905E5-6F98-4E8D-8C6D-FEF271EE0C00

Več možnosti plačil

1F3C37B0-CABE-42DE-A808-14963F468A25

Varen nakup

Nakupovalna košarica