Visokokakovostni in večnamenski elastični trakovi so priročen rekvizit, ki optimizira delo tako pri klasičnih vadbah kot tudi pri fizioterapiji. Odlični so za krepitev, izboljšanje koordinacije, telesne zaznave in večanje vzdržljivosti. Spodbudno je tudi dejstvo, da pri vadbi z njimi krepimo vse mišične skupine, kar povečuje razpon izvedljivih gibov, moč oz. stopnjo usklajenosti posameznih mišic in omogoča pestro vadbeno izkušnjo. So tudi edini tovrstni izdelek, ki ima patentiran poseben Snap-Stop sistem, ki preprečuje trganje. Priporočena maksimalna dolžina raztega posameznega traku je do 300% njegove prvotne dolžine. Čeprav so narejeni, da so karseda odporni na trganje to seveda ne pomeni, da so neuničljivi in odsvetujemo prekomerno izpostavljenost elementom (npr. puščanje na soncu). V primeru, da se trak prične gubati zaradi izgube pudra, ga lahko enostavno položite na tla, raztegnete in sami nanesete nekaj negovalnega pudra za dojenčke ter mu s tem povrnete elastičnost. Dolžina enega traku znaša 2 m, njegova sestava pa omogoča srednjo do višjo zahtevno vadbo.

Barva

različna

Sestava

Lateks

Trdota

2 m (dolžina)

Elasticni-trak

Elastični trak

12,00 

Elastični trakovi so visokokakovostni in vsestransko uporaben rekvizit, ki služi tako klasičnim vadbam kot tudi fizioterapijam. Namenjeni so krepitvi, izboljšanju koordinacije, telesne zaznave in vzdržljivosti. Izjemno je tudi dejstvo, da pri vadbi z njim krepimo več mišičnih skupih sočasno. So edini tovrstni izdelek, ki ima patentiran poseben Snap-Stop sistem, ki preprečuje trganje. Dolžina enega traku znaša 2 m, njegova sestava pa omogoča srednjo do višjo zahtevno vadbo.

Dodatno: V primeru, da se trak prične gubati zaradi izgube pudra, ga lahko enostavno položite na tla, raztegnete in sami nanesete nekaj negovalnega pudra za dojenčke ter mu s tem povrnete elastičnost.

Ni na zalogi

F1C905E5-6F98-4E8D-8C6D-FEF271EE0C00

Več možnosti plačil

1F3C37B0-CABE-42DE-A808-14963F468A25

Varen nakup

Nakupovalna košarica