logo-peti-element

GLAVNI ZNAKI TOKSIČNOSTI V TELESU

Zaradi načina prehranjevanja, življenjskega sloga in toksinov iz okolja v telesu kopičimo mikroskopske smeti.

Nenehna utrujenost

Konstantno se bojujete z jutranjo okorelostjo, utrujenostjo ali pomanjkanjem energije.

Občutek napihnjenosti

Večino časa imate občutek napihnjenosti ali otekanja še posebej v okolici obraza, trebuha ali okončin.

Kronična bolečina

Bolečina traja že več mesecev in iščete dodatno razumevanje, usmeritve ali pomoč.

Težave z izgubo teže
Potrebujete dodatne usmeritve, pomoč in spodbudo za aktiven življenjski slog.
Kronična vnetja v telesu
Želite zmanjšati in nadzorovati kronična vnetja v telesu ali še bolje: želite se jim izogniti.

Motnje razmišljanja

Konstantno vas spremlja možganska megla, slab spanec in večno počasno okrevanje.

AKTIVIRAJTE SAMOZDRAVLJENJE TELESA

Naše telo je narejeno tako, da se je sposobno zdraviti samo. A razstrupljanje telesa je dolgotrajen proces in to vsekakor ni nekaj, kar bi lahko dosegli čez noč – kar obljubljajo nekateri marketinški guruji.

V kolikor si želimo povrniti zdravje in ustvariti v telesu ravnovesje, moramo nehati iskati “hitre rešitve”, ki nimajo nobene znanstvene podlage. 

Zaradi vse večjega števila bolezni, ki so v veliki meri posledica zakisanosti in nenehnega stresa, sem se odločila pripraviti najbolj napreden program za razstrupljanje v Sloveniji. 

Šola je namenjena vsem, ki želijo preprečiti zakisanost telesa in vsem, ki imajo težave z zdravjem, katere se v veliki meri lahko preprosto odpravijo – s pravilnim postopkom razstrupljanja.

V 3 MESECIH DO POPOLNEGA RAVNOVESJA

Najbrž vas zanima zakaj ravno 3 mesece? Ker sem na podlagi lastnih izkušenj spoznala, da je to obdobje, v katerem se v telesu ponovno vzpostavi ravnovesje

Prav tako sem želela ustvariti program, kateri bo zajemal popolnoma vsa področja razstrupljanja in mu bo lahko sledila prav vsaka oseba – ne glede na starost ali spol. 

Vsebuje namreč izključno preverjene in znanstvene napotke ter vaje, katere so pomagale že več kot 7000 ljudem in jih uporabljam tudi sama v praksi že več kot 17 let.

Šola je namenjena praktično vsem, ki želite na naraven način izboljšati svoje zdravje, počutje in se izobraziti o delovanju svojega telesa.

PLAČILO ŠOLE MOŽNO TUDI Z BONI 2021

Ker želimo pomagati čim večjemu številu ljudi, smo se odločili za pripravo različnih paketov.

Na voljo so bronasti, srebni in zlati paket.

Paketi se razlikujejo po količini vsebine in bonusih, ki so vključeni v vsak paket. 

Še ena velika novost letošnje šole raztrupljanja  pa je možnost koriščenja državnih bonov 2021. Postopek koriščenja bonov je zelo enostaven in je mogoč za vse pakete.

Več o paketih in koriščenju bonov pa si lahko preberete v nadaljevanju strani.

Plačilo šole možno tudi z boni 2021.

Razstrupljanje je prvi korak k samozdravljenju.


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

IZBIRAJTE MED PAKETI

Na voljo so akcijske cene paketov.

Zlati paket

Srebrni paket

Bronasti paket

ZAČNITE Z RAZSTRUPLJANJEM PO NARAVNI POTI

Po končani šoli boste točno vedeli, kako preprečiti nalaganje toksinov, težkih kovin in mikroorganizmov, ki povzročajo številne kronične bolezni sodobnega časa.

Vaš imunski sistem bo močan kot še nikoli, kar bo izboljšalo izločanje odpadnih snovi iz telesa in povečalo bazičnost telesa.

Že drug teden zasebne šole lahko pričakujete velik naval energije, povečano gibljivost posameznih delov telesa in večjo prožnost telesa.

NAD ZDRAVJEM IMATE POPOLNO KONTROLO

Po koncu šole boste poglobljeno razumeli svoje telo in imeli odgovore na vsa vaša vprašanja – na ta namreč odgovarjamo vsak četrtek ob strokovnem prispevku.

Zasebna FB skupina, preko katere se bodo zagotovo spletla nova prijateljstva, vam bo nudila nenehno podporo in vzpodbudo. V šoli ne boste imeli nikoli občutka, da ste sami!

Po koncu šole boste bolj samozavestni, bolj motivirani in odločnejši na vseh področjih vašega življenja, saj boste točno vedeli, kaj vaše telo potrebuje za dolgoročno zdravje in dobro počutje.

Plačilo šole možno tudi z boni 2021.

Izboljšajte počutje in prebudite življenjsko energijo.


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

PREBERITE MNENJA NAŠIH UPORABNIKOV

Pomagali smo že več kot 7.000 ljudem.

Plačilo šole možno tudi z boni 2021

Zagotovite si znižano ceno zdaj!


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

SPOZNAJTE PREDAVATELJICE

Ekipa, ki ustvarja zasebno šolo “Skrivnosti razstrupljanja”.

IMG-073a6501c2458be24142d435ee41a497-V

Špela Jakša

Terapevtka in raziskovalka, ki pomaga ljudem od leta 2004. Znanje je nabirala pri naših in tujih strokovnjakih, saj jo je vedno gnala želja po združevanju ved in boljšemu razumevanju telesa kot celote. Ustvarila je znamko Peti element in sedaj želi pomagati tudi vam. Na preprost vendar strokoven način.

univ. dipl. biokemije
dipl. fizioterapevt

IMG-c87c5fa116f3e401991161103bf5e823-V
Hana Huč

Hana obožuje človeško telo, ki ga je najprej raziskovala na sebi kot plesalka, sedaj pa deli pomembnost gibanja ostalim. Specializirana za fascije, živec Vagus in limfatični sistem bo v tretji zasebni šoli skrbela za praktični del, kjer bo poskrbela za popolno regeneracijo telesa.

mag. kinezioterapije
IMG-1994df946a934b203378ad2639aea552-V
Vedrana Filipić

Vedrana je v svoji 12 letni karieri ugotovila pomembnost gibanja za preprečevanja vnetja in slabega počutja. Verjame v pomembnost gibljivosti in moč dihanja, ki v kombinaciji s spanjem, zdravo prehrano in dobrimi odnosi, preprečujeta zdravstvene težave. V sklopu šole bo poskrbela za vadbene izzive.

prof. športne vzgoje
IMG-bd5c223ec25ed0452806f7cad1c5f531-V
Ema Debenec
Ema je ljubezen do gibanja po študiju Fakultete za šport nadgradila s študijem fizioterapije. Strast do pomoči in ravnovesja je združila preko dveh ved in bo v zasebni šoli skrbela za praktične elemente razstrupljanja prek aerobnih vaj. Specialistka za dobro energijo, bo pomagala sproščati serotonin in dopamin teden za tednom.

Mag. Prof. športne vzgoje
Študentka fizioterapije

Plačilo šole možno tudi z boni 2021.

Zagotovite si znižano ceno zdaj!


Ocena šole: 4.9 (1281 ocen)

POTEK SPLETNE ŠOLE RAZTRUPLJANJA

Šolo razstrupljanje smo za lažjo dostopnost razdelili na tri različne pakete..

ZLATI PAKET poleg vseh prispevkov, s predavanji, vadbami, domačimi nalogami, dnevnikom in pripomočkom za razstrupljanje, zajema še šest posebnih izkustvenih, intimnih javljanj s Špelo Jakša, ki se pričnejo po končanem srebrnem delu.

SREBRNI PAKET zajema prispevke s predavanji, vadbami, domačimi nalogami, dnevnikom in pripomočkom za razstrupljanje.

BRONASTI PAKET vsebuje le vadbe in domače naloge in je namenjen tistim, ki vas zanima izključno praktični vidik. 

Telo je zasnovano z osupljivim obrambnim sistemom, ki nas ohranja zdrave. Celo v skrajnih razmerah iz telesa neprestano odstranjuje vnetne metabolite in vnesene toksine. Organi, ki so specializirani za čiščenje, so črevo, jetra, ledvice, koža, pljuča in limfni sistem.

Prvi mesec

Otvoritev zasebne šole Skrivnosti razstrupljanja

Predavanje dr. Elizabete Tratar Pirc o mikro in makroelementih ter dodatkih k prehrani

Kako preko razstrupljanja izboljšati zdravje in okrepiti imunski sistem (možgani, limfni sistem, črevesje, ožilje, živčevje, organi, endokrini sistem, mišice, fascija, sklepi in navezava na oceno delovanja limfnega sistema)

Vadba za čiščenje limfnih poti in nemoteno delovanje imunskega sistema (ocena limfnega sistema z osnovnimi vajami za limfni sistem)

Spoznajmo skrivnostno reko življenja in osnove razstrupljanja (podrobno o limfi: anatomija, fiziologija, vzroki za nastanek težav z limfnim sistemom, zastajanje limfe, avtoimuna obolenja, pomen razstrupljanja)

Vadba za boljšo pretočnost telesa, zmanjševanja vnetij in zastajanja tekočin (šest osnovnih točk obravnave proti zakisanosti)

Nekaj dni po začetku šole prejmete DNEVNIK na skoraj 140 straneh!

Med drugim, vas presenetimo s pripomočkom za razstrupljanje.

Vem, kaj jem: vpliv prehrane na zdravje črevesja, intimnih predelov, razstrupljanje, obnovo in pomlajevanje telesa (črevesje, intimno zdravje, protivnetna prehrana in živila, ki razstrupljajo, vitamini in minerali in MSG)

Vadba za izboljšanje delovanja črevesja, zmanjševanje utrujenosti in poživitev (glavnih šest točk za razstrupljanje, ki jih moramo izvajati dnevno)

Drugi mesec

Um nad telesom ali kako misli in čustva nadzirajo biologijo telesa (miselne in čustvene ovire na poti razstrupljanja, placebo in nocebo in pasti pozivnih misli)

Vadba za zmanjševanje kroničnih vnetij, napetosti in odpravljanje glavobola (celotna limfna sekvenca vključno z glavo in gležnjem)


Skrivnosti najdaljšega možganskega živca Vagusa, razstrupljanje možganov in spanje (živec Vagus, spanje in razstrupljanje možganov, smrčanje in dihalne motnje med spanjem)


Vadba za razstrupljanje možganov in večjo sproščenost v vratu in ramenih (vaje za razstrupljanje možganov)


Dihanje kot del razstrupljanja telesa in duha: pljuča (diafragma, duševno stanje in prehrana, ki čisti pljuča)


Vadba za večjo zmogljivost, krepitev imunskega sistema in čiščenje pljuč (dihalne vaje proti vnetjem v pljučih)


Ostali organi in organski sistem, ki sodeluje pri razstrupljanju telesa: jetra, ledvica in koža (skrivnosti bazičnosti in resnice zakisanosti telesa)


Vadba za čiščenje in razstrupljanje notranjih organov (terapevtska obravnava trebušne stene)

Tretji mesec

Strah zastruplja: kako obvladati stres, opustiti neutemeljene strahove in spodbuditi proces razstrupljanja (utesnitev mehkih tkiv vpliva na sposobnost samorazstrupljanja ali vpogled psihološkega vidika na fiziologijo)


Vadba za sproščanje in zmanjševanje negativnih vplivov stresa na zdravje (sposobnost gibanja prsnega koša v vse smeri za optimalen dih, držo, proti živčnim utesnitvam)


Vpogled v hormonalni sistem: kako uravnati hormone na naraven način in se izogniti škodljivim vplivom hormonskih motilcev (uravnavanje hormonov na naraven način: spanje, prehrana, zelišča, gibanje, sončna svetloba)


Vadba za izboljšanje zdravja srca, hormonskega ravnovesja in razpoloženja (aerobna vadbena enota proti zastojem namenjena razstrupljanju)


Fascinantna fascija in njen vpliv na zdravje, proces razstrupljanja in celo čustva (vezivno tkivo, hidracija, segrevanje, gibanje, vpliv travm, brazgotin)


Vadba za prožno vezivno tkivo in gibko telo brez bolečin (celostna miofascialna vadba s poudarkom na limfno drenažo)


Alergije in intolerance kot posledica tihega vnetja, dolgotrajnega stresa ali prenasičenosti telesa (intoleranca na gluten in laktozo, preobčutljivost na fruktozo, alergične reakcije)

Četrti mesec

Vadba za umiritev in sprostitev, regeneracijo in boljši spanec (vklop parasimpatičnega živčnega sistema za sprotistev limfnega tkiva)


Smeh je pol zdravja: povezava med smehom, limfnim sistemom in zdravjem (vpliv smeha in zaključevanje šole)


Vadba za dvig hormonov sreče, imunskega sistema in ustnih kotičkov (celostna obravnava limfatičnega sistema za samorazstrupljanje in joga smeha)


Začetek zlatega paketa (šest intimnih javljanj s Špelo Jakša)

Prispevki bodo na voljo za ogled tudi po javljanju

Vsi prispevki bodo za vedno vaši, tudi po javljanjih v živo, neglede na to, kolikokrat si boste posamezni prispevek želeli ogledati. Zaprte skupine ne bomo izbrisali – vsebina vam bo na voljo za vedno.

Zlati paket

Srebrni paket

Bronasti paket

Vpis v 3 mesečno šolo razstrupljanja

Izbira paketa
  • Zlati paket  —  242,00 
  • Srebrni paket  —  162,00 
  • Bronasti paket  —  115,00 

Podatki plačnika

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
Srebrni paket
162,00  (vklj. z DDV)
Skupaj 162,00  (vklj. z DDV)
Dostava
Skupaj za plačilo 167,12  (vključuje 30,13  DDV 22%)
  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

© 2022 Peti element. Vse pravice pridržane.

rozica logo petielement