Spletne vadbe

SPLETNE VADBE

Ni potrebno zapustiti dom, da ostanete povezani z nami. Nikar ne dopustite, da bolečina postane redna spremljevalka v telesu in mislih. Nesmiselno je izgubiti prigarano stabilnost in gibljivost, pridobljeno z rednimi vadbami pred nastopom karantene. Pridružite se spletnim online vadbam Peti element, katere vodi ekipa najbolj izkušenih inštruktorjev z dotičnega področja iz zdravstvene in športne stroke. Vsaka spletna vadbena izkušnja je v živo in edinstvena, prilagojena priložnostim gibanja doma, z inovativnimi pripomočki in vedno raznoliko vsebino.

1× BREZPLAČNI SPLETNI OBISK SI PREKO PETI ELEMENT APLIKACIJE NALOŽITE SAMI, NA BLAGAJNI, KO OPRAVLJATE NAKUP STORITEV.

Vadbeni programi preko spleta potekajo v živo, za vključitev v posamezno uro pa potrebujete le brezplačno programsko aplikacijo Zoom in prenosni ali stacionarni računalnik, tablico ali mobilni telefon (kjer boste spremljali posnetek). Za priključitev k posamezni skupinski vadbi online potrebujete aktivno spletno karto, k izbrani vadbi pa se priključite preko rezervacije, ki jo opravite v Peti element aplikaciji. 10 minut pred pričetkom posamezne spletne vadbe, na svoj elektronski naslov prejmete edinstveno spletno povezavo s pomočjo katere se priključite v prenos v živo. Vadbe v živo ni mogoče ustavljati ali si jo kasneje kako drugače predvajati. Ko se vadba v živo konča, se prenos zaključi. Povezavo ni mogoče deliti, saj moramo vsakogar ročno potrditi.

Za vadbeno izkušnjo preko spleta potrebujete talno blazino, brisačo in udobno športno oblačilo.

PAKETI Z namenom, da uporabniško izkušnjo z novimi vadbami preko spleta karseda poenostavimo imamo:
- enkratni individualni uvajalni paket za začetnike (zaželeno za vse nove osebe, prejmete video vsebino in pdf z vsemi osnovnimi principi za varno vadbo med skupinskimi spletnimi programi),
- štiri spletne skupinske karte: enkratni skupinski obisk, 4 obiski. 8 obiskov in 12 obiskov ter
- individualne spletne individualne karte, ki so enake kot do sedaj (v studiu).

Nobena karta ni časovno omejena, vpisnine pa pri spletnih kartah izjemoma ni. Do cenika spletnih kart lahko dostopate tukaj.

URNIK Vse vadbe potekajo v živo preko spleta, sedem dni v tednu. Urnik se nahaja v aplikaciji Peti element. Individualne vadbe potekajo v živo preko spleta izključno po vnaprejšnjem dogovoru za ustrezen termin. POMEMBNO: Nakup posameznega paketa spletnih kart ni omejen na program (osnovni, napredni, reha), ne časovno (mesečno, trimesečno...), niti terminsko (lahko se prijavite na katerokoli spletno vadbo, kolikokrat želite). Veljavnost posameznega paketa je neomejena (imamo možnost nakupa 1, 4,8 ali 12 obiskov).

NOVE STRANKE Za vse nove stranke je zaželeno, da opraviti individualno uvajanje, ki smo ga oblikovali v paket. Več o tem, zakaj je uvajanje pomembno, si lahko preberete v rubriki Kako začeti. Enkratni individualni uvajalni paket je namenjen izključno novim strankam, ki princip našega dela ne poznajo, pri čemer prejmejo posnetek osnovnih principov in PDF knjižico kot pripravo na varno vadbeno izkušnjo s Petim elementom.

DOSTOPANJE DO PROFILA

Vsaka nova stranka si sama ustvari profil preko aplikacije Peti element, kjer vnese vse potrebne informacije. Prosimo, da ste pri vnašanju podatkov previdni, saj prejmete edinstveno kodo za spletne vadbe na elektronsko pošto. V primeru vprašanj nas kontaktirajte preko našega kontakta. Vsi, ki imate obstoječi profil vas prosimo, da si ne ustvarjajte novega profila v programu, saj vam bomo pri plačilih preko TRR ročno karte prišteli na aktivni profil, vi pa paketa zato ne boste videli in bo uporaba karte zato onemogočena. Ustvarjanje novega profila je odprta opcije izključno za nove stranke, vse obstoječe stranke, profil v sistemu že imate.

REZERVACIJE IN ODJAVE Obiskovanje vseh naših spletnih vadb deluje po principu rezervacij, ki jih opravljate preko aplikacije Peti element na svojem pametnem telefonu (priporočljivo) ali preko naše spletne strani. Preko aplikacije dostopate do aktualnega urnika, kjer si s potrditvijo izbranega termina rezervirate mesto na uri. Vse spletne vadbe in termine lahko rezervirate tolikokrat, kolikor imate zakupljenih obiskov. V primeru neaktivne karte, rezervacija ne bo mogoča, zato vam za nemotene rezervacije svetujemo sprotni nakup obiskov. Od rezervacij skupinskih spletnih vadb se lahko brezplačno odjavite do 15 minut pred pričetkom, od rezervacij individualnih vadb pa se brezplačno lahko odjavite do 12 ur pred pričetkom. Veljavnost kart je neomejena.​​ V primeru, da se strinjate s prejemanjem naših elektronskih sporočil (priporočljivo), boste za vsako rezervirano vadbo dan prej prejeli obvestilo.

NAČIN PREDVAJANJA VADB Oseba preko rezervacije na svojo elektronsko pošto, 10 minut pred pričetkom vadbe, prejme edinstveno povezavo (link) do programa Zoom. S tem lahko vadbe spremlja tako preko namiznega ali prenosnega računalnika kot tudi preko mobilnega telefona, tablice ali televizijskega sprejemnika, če ima naložen android operacijski sistem vendar pozor - povezavo odprite izključno iz medija, kjer boste gledali spletno vadbo. Pri prvi povezavi bo, na izbran medij za prenos posnetka, potrebno naložiti Zoom aplikacijo, ki bo potem ostala na vašem mediju in bo vedno na voljo za vsa nadaljnja spremljanja naših vadb. Ob priključitvi preko aplikacije Zoom vnesete svoje ime in priimek ali nadimek (da vas inštruktor prepozna), potrdite povezavo in počakate, da se vam na zaslonu izpiše kdaj se vadbeni proces prične. Glas si omogočite sami s klikom skrajne leve ikone na ekranu - Call via device audio.

PROTOKOL Ko opravite rezervacijo, vas dan prej o rezervaciji opomni opomnik, 10minut pred vadbo pa na isti email prejmete unikatno spletno povabilo na vadbo preko programa Zoom, s pomočjo katerega se nam pridružite. Odprite povezavo izključno iz medija, kjer boste gledali spletno vadbo. Potem čakate v sobi do začetka izbranega programa, ki se bo vedno začel ob rezervirani uri. Glas si omogočite sami s klikom skrajne leve ikone na ekranu - Call via device audio.

PLAČILA Vse pakete je mogoče plačevati s kreditno kartico preko aplikacije ali po predračunu. V primeru želje po slednjem nam pišite in posredovali vam bomo račun, ki ga lahko poravnate preko TRR. Takoj, ko bo plačilo vidno, bo karta naložena na vaš profil in rezervacija bo mogoča. Sredstva lahko nakažete na naš TRR - Peti element studio d.o.o., Barjanska cesta 62, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.). V času karantene ponujamo 40% popusta. CENIK

KARTE OD STUDIA IN LOKACIJ konvertacija obstoječih kart iz studia in lokacij, v nove spletne karte je mogoča, vendar brez akcijske ponudbe - akcijska ponudba je namenjena le za čas karantene. Če izrecno želite koristiti karte studia ali lokacije (ne priporočamo), akcijske cene torej ni mogoče upoštevati. Spletna karta velja za nove programe oddajanja v živo, za katere potrebujete ločeno karto od vseh obstoječih. Vsem aktivnim strankam Petega elementa se bo veljavnost vpisnine podaljšala za vsaj 3 mesece, kar pomeni nemoteno rezervacijo programov preko aplikacije.

Urnik spletnih programov si oglejte tukaj.
osnovni program = osnovna vadba za vsakogar (oglejte si primer preko brezplačne spletne vadbe, ki smo jo imeli na fb kanalu tukaj in tukaj.
napredni program = naprednejša vadbena izkušnja za tiste brez akutnih bolečin
post/reha in senior program v enem = za vse s težavami v gibalnem sistemu in starejšimi nad 60.let
nosečnice/po porodu = program za nosečnice in po porodu, kjer bo 45minutni poudarek na sproščanje, raztezanje in krepitev, 15min pa na vajah za medenično dno, dihanje in boljšo čuječnost.

RAZPORED SPLETNIH ONLINE VADB

sreda 25.3.2020 ob 18:00 osnovni program
četrtek 26.3.2020 ob 09:00 osnovni program in 20:30 napredni program
petek 27.3.2020 ob ob 10:00 nosečnice/poporodu in 20:00 osnovni program
sobota 28.3.2020 ob 09:00 osnovni program
nedelja 29.3.2020 ob 18:15 osnovni program in 19:30 napredni program
ponedeljek 30.3.2020 ob 08:30 in 18:30 osnovni program, 19:45 napredni program
torek 31.3.2020 ob 09:00 osnovni program, 17:30 post-reha/senior program, 18:45 osnovni program
sreda 1.4.2020 ob 08:45 osnovni program, 19:00 osnovni program in 20:30 napredni program
četrtek 2.4.2020 ob 09:00 osnovni program, 10:15 osnovni program, 19:00 osnovni program
petek 3.4.2020 ob 10:00 nosečnice/poporodu in 20:00 osnovni program
sobota 4.4.2020 ob 09:00 osnovni program
nedelja 5.4.2020 ob 18:15 osnovni program in 19:30 napredni program
ponedeljek 6.4.2020 ob 08:30 in 18:30 osnovni program, 19:45 napredni program
torek 7.4.2020 ob 09:00 osnovni program, 17:30 post-reha/senior program, 18:45 osnovni program
sreda 8.4.2020 ob 07:30 in 08:45 osnovni program, 19:00 osnovni program in 20:30 napredni program
četrtek 9.4.2020 ob 09:00 osnovni program, 10:15 osnovni program, 19:00 osnovni program
petek 10.4.2020 ob 10:00 nosečnice/poporodu in 20:00 osnovni program
sobota 11.4.2020 ob 09:00 osnovni program
nedelja 12.4.2020 ob 18:15 osnovni program in 19:30 napredni program

Obvestiti vas želimo, da pri spletnih vadbah uporabljamo licenčen program Zoom in prenos poteka brez zapletov, kar ni isto kot javljanje v živo preko FB kanala (pri slednjem se znajo kdaj zgoditi mrežni zapleti).

DODATNO O MOBILNI APLIKACIJI IN PRIJAVAH PREKO SPLETNE STRANI

Rezervacije vadb, ki se opravljajo preko mobilne aplikacije Peti element (priporočljivo) in preko naše spletne strani, delati sami. Do aktualnega urnika je mogoče dostopati 24 ur na dan, s potrditvijo izbrane vadbe pa lahko opravite enkratno ali večkratno rezervacijo (odvisno od števila zakupljenih obiskov). V primeru, da vam rezervirani termin ne ustreza se lahko od njega brezplačno odjavite s pravočasno odjavo (15min pred pričetkom vadbe na spletu). Spodbujamo vas, da si naložite aplikacijo Peti element, saj po potrditvi rezervacije preko mobilne aplikacije, le-to enostavno vnesete v svoj koledar, kjer nastavite poljubne opomnike. V primeru strinjanja s prejemanjem naših elektronskih sporočil (priporočljivo), boste dan prej obveščeni o vsaki rezervaciji.

KAKO DO MOBILNE APLIKACIJE PETI ELEMENT? Mobilno aplikacijo z imenom Peti element brezplačno prenesete in namestite na svoj telefon*:

  • Uporabniki Android iz Google play
  • Uporabniki iOS iz App Store

Aplikacija je na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem in španskem jeziku.
*Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android (4.0.2. ali novejši) ali iOS ( 8 ali novejši)​

PRIJAVA V MOBILNO APLIKACIJO IN SPLETNO MESTO Za vklop in uporabo mobilne aplikacije/spletnega mesta sami ustvarite svoj profil, poljubno uporabniško ime in geslo. Geslo naj ima eno veliko črko in vsaj eno številko, dolgo pa naj bo osem znakov. Geslo lahko ponastavite preko gumba »Pozabljeno geslo?«.

INFORMACIJE O APLIKACIJI

  • Vadbe se nanašajo na vse skupinske spletne vadbe.
  • Termini se nanašajo na individualne termine.
  • Moje vadbe = pregled nad vsemi rezervacijami skupinskih spletnih vadb in možnost enostavne in hitre odjave (brezplačno do 15min pred pričetkom).
  • Moja čakalna vrsta = pregled vseh skupinskih vadb na katere ste prijavljeni.
  • Moji termini = pregled nad vsemi rezervacijami individualnih vadb in možnost enostavne in hitre odjave (brezplačno do 12 ur pred pričetkom).
  • Moja prisotnost = pregled nad zgodovino vseh prisotnosti (uvajanj, skupinskih vadb, individualnih terminov, masaž).
  • Moj račun = zgodovina plačanih računov in vaše tekoče stanje na računu Peti element.

Za dodatne informacije vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice na tej povezavi (spodaj), sicer pa vas vabimo k prebiranju teh člankov.

CENIK SPLETNIH VADB

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana