Ponudba

WEBINARJI IN PREDAVANJA

Peti element predava že od leta 2008, s spletnimi seminarji pa smo začeli leta 2019. Vedno več podjetij, kolektivov tudi univerz se zaveda kako pomembna je ozaveščenost kadra oziroma ljudi o preventivi in obvladovanju bolečine. Zato smo z večletnih izkušenj sestavili različna predavanja in spletne seminarje, kjer analiziramo, predstavimo, učimo in vodimo skozi določeno teoretično in praktično vsebino.

NAPOVEDNIK ZA WEBINAR

19. maj 2020 ob 19:00
1. WEBINAR PETI ELEMENT (135 min + izroček): Samozdravljenje z aktivacijo živca Vagus preko vaj stane 38€ <<<dodatne informacije TUKAJ>>>

PREDAVANJE IN SPLETNI SEMINAR (WEBINAR)

Z naročnikom izberemo želeno temo, opredelimo osnove vsebinskega in praktičnega dela in analiziramo publiko. Po potrebi pred predavanjem opravimo anketo in se pozanimamo o zdravstvenem stanju udeležencev. Ko definiramo vsebinski del se začne priprava na predavanje, ki vsebuje ustrezno ppt prezentacijo. Za udeležence lahko pripravimo praktična darila in zloženke kot izvleček vsebinskega dela. Po naših izkušnjah je najpomembneje dobra uskladitev z naročnikom glede pričakovanj, saj je odvisno ali delamo na preventivi ali obvladovanju bolečin. Večina naših predavanj ali spletnih seminarjev temelji na ozaveščanju in informiranju, saj z uporabnimi in kvalitetnimi informacijami lahko sprožimo proces zdravljenja, nadzorovanje boljšega počutja in kontrola telesa v izogib poškodbam, bolečinam ali težavam.

Velikokrat je tematika predavanj vezana na sklepno-kostno bolečino, ki predstavlja kar drugi najpogostejši razlog za odsotnost od dela. Pri tovrstnih predavanjih je velik poudarek na preprečevanju. Preventiva je torej edina dobra naložba v izogib bolniških odsotnosti od dela in je zelo pogosta tematika kliničnih raziskav. Poleg teorije je tako predavanje usmerjeno tudi v prakso, zato vse prisotne opremimo z obilico zanimivih informacij, učimo jih novih telesnih vzorcev in preko projektorja interaktivno sodelujemo v njihovem procesu razmišljanja.

Predavanja pa so lahko usmerjena tudi izključno teoretično, kjer ni velikega medsebojnega sodelovanja in je priporočljivo za večje kolektive, kjer je individualen pristop onemogočen (nad 12 ljudi). V primeru predavanja za manjše kolektive, svetujemo večji medsebojni stik tako, da preizkušajo telesne položaje, delijo občutke, spremljajo mišične odzive in jih nemudoma aplicirajo v lastna občutenja.

Trajanje delavnic je od dve (2) do štiri (4) ure oziroma po dogovoru. Vsi detajli se dogovorijo z naročnikom, prav tako je vsebina predavanja odvisna od želje in pričakovanja naročnika.

Reference

Podjetja za katere smo že predavali in sodelujemo so Zdravniška zbornica Slovenije, Telekom Slovenije d.d., Ljubljana nepremičnine, Tela Vital d.o.o., Fakulteto za upravo Ljubljana, Cardio medical d.o.o., Mladinska knjiga d.o.o., Filozofska fakulteta v Ljubljani, Roche d.o.o., A1, Dom počitka Mengeš in drugi.

Cenik
Webinar

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana