Spletne vadbe

PREDAVANJA

Vedno več podjetij, kolektivov tudi univerz se zaveda kako pomembna je ozaveščenost kadra oziroma ljudi o pravilnem načinu sedenja, dvigovanja, gibanja in preprečevanja. Zato smo z večletnih izkušenj sestavili predavanje, kjer predstavimo, demonstriramo in naučimo zaposlene poslušati svoja telesa, predstavimo kako na pravilen način krepiti telo in apliciramo varnostne napotke za čim manjše obremenitve v hrbtenici in ostalih sklepih.

Koncept predavanj

Kot vemo je sklepno-kostna bolečina drugi najpogostejši razlog za odsotnost od dela zato je pri predavanju velik poudarek na preprečevanju. Preventiva je torej edina dobra naložba v izogib bolniških odsotnosti od dela in je zelo pogosta tematika kliničnih raziskav. Vsebina predavanja je odvisna od želje in pričakovanja naročnika. Poleg teorije je usmerjena tudi v prakso, zato vse prisotni opremimo z obilico zanimivih informacij, učimo jih novih telesnih vzorcev in preko projektorja interaktivno sodelujemo v njihovem procesu razmišljanja.

Predavanja so lahko usmerjena izključno teoretično, kjer ni velikega medsebojnega sodelovanja in je priporočljivo za večje kolektive, kjer je individualen pristop onemogočen (nad 12 ljudi). V primeru predavanja za manjše kolektive pa svetujemo večji medsebojni stik tako, da preizkušajo položaje, delijo občutke, spremljajo mišične odzive in jih nemudoma aplicirajo v lastna občutenja.

Trajanje delavnic je od dve (2) do štiri (4) ure oziroma po dogovoru. Vsi detajli se dogovorijo z naročnikom.

Reference

Podjetja za katere smo že predavali in sodelujemo so Telekom Slovenije d.d., Ljubljana nepremičnine, Tela Vital d.o.o., Fakulteto za upravo Ljubljana, Cardio medical d.o.o., Mladinska knjiga d.o.o., Filozofska fakulteta v Ljubljani, Roche d.o.o. in drugi.

Cenik

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana