Ponudba

Pilates za podjetja

Predstavljamo vam ponudbo namenjeno zaprtim skupinam kot odličen način povezovanja ljudi znotraj delovnega okolja, kot možnost izboljšanja zdravja zaposlenih ali kot presenečenje za rojstni dan svojih prijateljev oziroma organizacija dogodka za družinske člane. Organiziramo skupinske vadbe za zaprte skupine in podjetja, ki želijo svojim zaposlenim omogočiti boljše počutje z manj bolečin in stresa ali brez njih. Skupinska vadba krepi tudi medsebojne vezi, tehnika pilatesa pa preprečuje akutne ali kronične bolečine v hrbtenici in vratnem predelu. Skupek vsega je učinkovito delovno okolje z manj odsotnosti z dela in izvirna ideja za praznovanje rojstnega dne pri čemer poskrbite za krepitev od znotraj navzven za vse, ki jih imate radi.

Strokovna javnost že dlje časa obvešča, da dolgotrajno sedeče in stoječe delo oziroma pripogibanje in hoja z bremenom, vplivajo na pojav deformacije hrbtenice, ramenskega obroča in medenice. Okvara medvretenčne ploščice v ledvenem predelu je najpogostejše obolenje lokomotornega aparata kot posledica neprimernih obremenitev. Stalno upognjeno zapestje zaradi dela na tipkovnici povzroča tudi utesnitev medialnega živca na roki – sindrom krpalnega kanala. Vsako podjetje bi zato moralo uvesti preventivne ukrepe, da kostno-mišična obolenja na delovnem mestu zaposlenih pri delu ne bi omejevala.

Naš pester izbor programov skupinskih vadb poteka po dogovoru na lokaciji studia ali podjetja. V Sloveniji je vadb za zaposlene vse več, ker se vedno pogosteje podjetja zavedajo prednosti zdravja svojih zaposlenih. Zaključena skupina iz podjetja je obravnavana kot samostojna enota, ki ima vnaprej določene termine z izbranim inštruktorjem. Taka vadba je zaprtega tipa, kar pomeni, da nihče, ki ni zaposlen v podjetju, ne more biti del skupine. Vadbe za zaprte skupine so organizirane tudi izven delovnega časa studia.

Za našo ponudbo se je odločilo že več podjetij, ki vsako leto zadovoljno nadaljujejo z izbranimi programi. Če bi želeli tudi vaše podjetje vključiti v enkraten sistem preventive, vas vabimo, da nas kontaktirate za brezplačno predstavitev. Podjetja s katerimi sodelujemo so: Europlakat, društvo Trepetlika, športno društvo Krim, Univerzitetni klinični center Ljubljana (ORL klinika), Mladinska knjiga d.o.o., Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana, Generali d.d., Salus, Roche in mnogi drugi.

V primeru želja po organizaciji pilates ure v sklopu zahvale ali rojstno dnevnega dogodka pa se lahko dogovorimo tudi za majhna presenečenja na koncu ure kot darilo.

Cenik
Urnik

Skrbno izbran interier studia predstavlja celovit koncept našega delovanja. Mehke linije, izbrane barve, prvovrstni materiali in detajli, ki jih lahko začutite takoj ob vstopu v naš prostor. Ker ničesar ne prepuščamo naključju zato skrbimo, da notranjost studia prezentira naš način natančnega in skrbnega dela.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana