Ponudba

Pilates v skupini

Naš pristop do pilatesa gledamo širše, zato naši vadbeni treningi ne predstavljajo klasičnega repertoarja pilates ampak so zastavljeni sodobno, bolj celostno z implementacija dolgoletnih izkušenj pri čemer iz razvojne fizioterapije črpamo varne temelje. V gibanje vpletamo kinezioterapijo in fizioterapijo, vaje za moč in gibljivost ter iz raznovrstnih tehnik združujemo kar je najboljše v naše programe. Zavedamo se, da je notranje ravnotežje bistveni element zdravega telesa, zato smo sestavili skupinske programe, pri katerih vedno zagotavljamo holističen pristop in najvišjo raven strokovnosti. Velika izbira ponudbe vadb na blazini, vadb na reformerjih in core bar programov, nedvomno zadovoljijo vsakogar, ne glede na to, ali je cilj preoblikovati, učvrstiti, ozavestiti svoje telo ali se zgolj sprostiti.

Skupinske vadbe potekajo sedem dni v tednu in na posamezni uri imamo omejitev od osem do sedet oseb na uro (na napravah gyrotonic do tri in reformer do pet oseb). Vsi pripomočki vključno s talnimi blazinami Airex so na voljo. Edini v Sloveniji imamo vse podporne elemente (arc barrel, spine supporter, nedrseče blazinice, blazinice za podporo vratne hrbtenice in drugo) ter vertikalne okvirje, ki jih lahko uporabljate za prilagajanje vaj in večjo varnost. Pripomočki, ki jih uporabljamo, so najvišjega kakovostnega razreda, ker verjamemo, da kakovost v vseh pogledih šteje. Pravilno uporabo vam pojasnimo na uvajalni uri. Zaradi higiene je na vseh vadbah obvezna uporaba nogavic.

Na skupinskih vadbah po lokacijah v Ljubljani je omejitev do dvanajst oseb na uro. Priporočljivo je, da uporabljate lastno talno blazino, brisačo in vodo. Na lokacijah se uporabljajo majhne pilates žogice in elastični trakovi, obutve ne potrebujete. Zaradi higiene je na vseh vadbah obvezna uporaba nogavic, razkuževanje rok in vseh uporabljenih pripomočkov pred in po vadbenih urah.

Stranke vseh skupinskih vadb imajo stalne termine vnaprej opredeljene in z nakupom karte rezervirane. Stranke v studiu ob prvem nakupu karte prejmejo uporabniško ime in geslo za dostop do aplikacije Peti element, kjer sami urejajo svoje rezervacije in skrbijo za pravočasne odjave.Za detajlne informacije v zvezi z našim poslovanjem si preberite rubriko Pogoji poslovanja.

Cenik
Urnik v studiu
Urnik na lokacijah
Članki

Peti element uporablja STOTT PILATES kot orodje za celostno zastavljene programe, zato naši vadbeni treningi ne predstavljajo klasičnega repertoarja pilatesa ampak so zastavljeni bolj celostno. V gibanje vpletamo kinezioterapijo in fizioterapijo, vaje za krepitev in gibljivost ter iz raznovrstnih tehnik združujemo kar je najboljše v naš koncept, ki ga razvijamo od 2004.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana