Ponudba

Individualni program

Individualni program je natančen vadbeni sistem, ki ga oblikujemo za vaš telesni tip in telesne značilnosti, skratka posebej in izključno za vas in ga izvajamo na pilates in gyrotonic napravah v studiu Peti element. S telesno analizo vam v prvih individualnih urah predstavimo specifike vašega telesa, kar vas v obliki prilagojenih vaj spremlja pri nadaljnjih treningih. Osebni pristop prek individualne vadbe je najboljši način dopolnitve vrhunskemu športu, rekreacije, oblikovanja ali rehabilitacije, za katero se vsak dan odloča vse več ljudi. Program, ki vam ga predstavi izbrani inštruktor, je prilagojen in usmerjen vašim potrebam, izvaja pa se izključno na različnih napravah.

Ne glede na to, ali želite osvojiti osnove pilatesa, gyrotonica do popolnosti, ali vas pestijo težave z bolečinami v hrbtenici, ramenih, kolkih ali kolenih, ste negibljivi, ali si kot vrhunski športnik želite dosegati boljše rezultate, imate slabo telesno držo, ali si želite preoblikovati svoje telo, je individualni način obravnave sistem dolgoročnega uspeha. Licencirani, mednarodno usposobljeni vaditelji in inštruktorji fizioterapevtske, medicinske in športne stroke vam nudijo znanje, izkušnje in si z vami želijo doseči zastavljene cilje, ki jih obravnavate na prvih urah in jih ob nadaljnjih treningih dodatno analizirate in dopolnjujete.

Individualna vadba traja 55 minut. Za programiranje vadbe se lahko uporabljajo vse štiri pilates naprave, gyrotonic naprava, vsi razpoložljivi pripomočki v studiu in tudi različni dodatki: spine corrector (pripomoček za korekcijo hrbtenice), spine supporter (pripomoček za podporo hrbtenice), arc barrel (polkrožni podporni element) in jumping board (deska za skakanje). Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic.

TELESNA ANALIZA IN OCENA DRŽE

Telesna analiza pove kar največ o naravnem stanju telesa. S telesno analizo je mogoče ugotoviti, kateri predeli telesa so pod večjimi obremenitvami glede na druge in katere mišične skupine take napetosti povzročajo. Tako se seznanite s telesnimi šibkostmi, premaknjenim težiščem in nepravilno držo ter navodili, kako izboljšati zaznavo svojega lastnega telesa in njegovega položaja v prostoru (propriocepcijo). S pomočjo ugotovitev na podlagi telesne analize, certificiran inštruktor vaje prilagodi tako, kot jih potrebujete za odpravljanje nepravilnosti, mišičnih neravnotežij in napetosti.

VEČJE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

V primeru večjih zdravstvenih težav kot so skolioza, diskus hernija, post rehabilitacija po raku dojke, ankilozirajoči spondilitis, diabetes, stenoza, sindrom kronične utrujenosti, fibromialgija, multipla skleroza, osteoporoza, revmatoidni artritis, Parkinsonova bolezen, astma, nevrološke motnje in ostalo, vas usmerimo v individualni post-rehabilitacijski program, katerega izvjajo za to usposobljeni fizioterapevti, kineziologi, športni pedagogi in manualni terapevti. Za več informacij kliknite sem.

PRIJAVE IN ODJAVE

Individualna stranka ob nakupu prve karte prejme uporabniško ime in geslo s pomočjo katerega dostopa do aplikacije Peti element in lahko spremlja svoje rezervacije. Rezervacije ureja izbrani inštruktor, stranka pa sama skrbi za pravočasne odjave. Od vseh rezervacij se brezplačno odjavljate do 12 ur pred vadbo. Odjava od vadbe in termina v manj kot 12 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. Za detajlne informacije v zvezi z našim poslovanjem si preberite rubriko Pogoji poslovanja.

Cenik
Urnik

Skrbno izbran interier studia predstavlja celovit koncept našega delovanja. Mehke linije, izbrane barve, prvovrstni materiali in detajli, ki jih lahko začutite takoj ob vstopu v naš prostor. Ker ničesar ne prepuščamo naključju zato skrbimo, da notranjost studia prezentira naš način natančnega in skrbnega dela.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana