News

Brezplačni webinar o vplivu kave

Organiziramo prav poseben webinar. Govorili bomo o skrivnosti kave. Mnenje bo izvleček splošno znanih, javnih ugotovitev, ki smo jih izločili z željo po informiranju o postopkih predelave in kemijskih učinkih kave na telo. Skrbimo za vaše boljše počutje in skozi leta ugotavljamo, kako pomembno vlogo ima kava v marsikateremu življenju. Zato izpostavljamo pozitivna in negativna dejstva, na podlagi katerih se boste sami odločili koliko vpliva boste dovolili, da ima kava na vaše telo.

PRIJAVITE SE BREZPLAČNO <tukaj>

Ob prijavi prejmete elektronsko obvestilo s povezavo v zaprto skupino, kjer bo potekal spletni seminar. Kliknite sem >>>

Predavateljica, Špela Jakša univ. dipl. biokemik in fizioterapevt, bo poskrbela za nazorno razumevanje ozadja kave in njenih učinkov na naše telo. Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni redno pitje kave in kako vpliva na telo? Mnogim je redna spremljevalka že dolgo let, predvsem vsak dan. Tokrat nas zanima, kakšen je vpliv te črne tekočine za naš organizem. Prijavite se in razširite znanja. Posredovali bomo tudi dodatne informacije v zvezi sproščanjem in umirjanjem.

Team

Peti element presents STOTT PILATES®, GYROTONIC® and GYROKINESIS® technique according to international standards. For holistic approach we also offer post-rehabilitation, massage, trigger point therapy, fascial and connective tissue release and NMT therapies.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana