75min brezplačnega parkiranja za stranke Peti element! Preberi več

9C291FC7-574F-4D27-9EFA-18B7D835EBAC
932DD678-CFC8-47D8-A7BC-2E6A78DAFA4E
Najbolj popularen produkt leta 2021 v spletni trgovini

Ocena produkta: 4.9 (631 ocen)

ELASTIČNA ZANKA 
+ OSNOVNI in NAPREDNI vadbeni PROGRAM

Revolucionarna elastična zanka in kar 14 različnih vodenih vadb, ki bodo poskrbele za preoblikovanje telesa, dvig energije, zmanjšanje bolečine in pridobivanje mišične mase na preprost način.

Priporočena cena

49,80

Spletna cena

9 € prihranka

-50%

24,90

Najbolj popularen produkt leta 2021 v trgovini

Ocena produkta: 4.8 (751 ocen)

ELASTIčNA ZANKA
+ OSNOVNI in NAPREDNI vadbeni PROGRAM

Revolucionarna elastična zanka in kar 14 različnih vodenih vadb, ki bodo poskrbele za preoblikovanje telesa, dvig energije, zmanjšanje bolečine in pridobivanje mišične mase na preprost način.

Priporočena cena

49,80

Spletna cena

-50%

24,90

KAJ VSE VAS ČAKA OB NAKUPU

Paket vsebuje elastično zanko dolžine 1.5m in 14 prispevkov treh različnih težavnostnih stopenj. 

hula-hoop

Elastična zanka

Visoko kvalitetna elastična zanka, s katero se aktivacija mišic poveča tudi do 400%.

training

5 prispevkov
 osnovni nivo

Optimizirajte telesno držo, preprečite kompenzacije, izboljšajte vzdržljivost, okrepite imunski sistem in razbremenite hrbtenico.

heart-rate

7 prispevkov
napredni nivo

Preoblikujte telo na varen način, brez neposrednih nevarnosti za sklepe. Okrepite mišice in izboljšajte moč.

schedule

2 bonus prispevka
 s Špelo Jakša 

Bonus vadbena prispevka za večje ravnovesje telesa. Optimizirajte dih, zmanjšajte vnetja in se znebite napetosti.

DO IZOBLIKOVANEGA TELESA IN VEČJE SAMOZAVESTI

Paket elastične zanke in video programov je nastal na podlagi izjemnega zanimanja za preoblikovanje telesa in zmanjšanje bolečine pri uporabnikih programov Peti element.

Sestavili smo plan vadb, kjer skrbimo za pridobitev mišične mase vzporedno z ohranjanjem elastičnosti vezivnega tkiva. 

Krepitev mehkega tkiva je namreč osnova za zdravo življenje, gibanje, energijo in preprečevanje poškodb.

POPOLNO NASPROTJE (PRE)DRAGEGA FITNESA

Preveč ljudi se odloči za obisk dragih fitnesov, ki tudi ob nenehnem nadzoru strokovnega vaditelja niso primerni za vse.

Problem fitnes programov je predvsem osredotočenost izključno na pridobivanje mišične mase, pri čemer velikokrat prihaja do poškodb.

V kolikor vadimo brez nadzora strokovnjaka pa velikokrat prihaja do nepravilne izvedbe.

PREOBLIKOVANJE POSTAVE ZA ODLIČNO CENO

Zaradi tega smo pripravili program, ki nadomesti obisk fitnesa.

Visoko usposobljeni strokovnjaki vas usmerjajo korak za korakom do končnega rezultata – izoblikovanega, zdravega telesa.

Vadbo lahko izvajate kjerkoli in kadarkoli – tudi kadar niste doma.

Vadbe so ustvarjene tako, da boste na eni strani izoblikovali lepo in privlačno telo, na drugi strani pa preprečili poškodbe in bolečine, saj boste s točno določenimi vadbami ustvarili popolno ravnovesje mišic v telesu.  

DOSTOP DO VSEBIN PROGRAMA JE ZELO ENOSTAVEN

Ob zaključenem in uspešnem plačilu prejmete email sporočilo v katerem so podatki za dostop do vseh vsebin, ki se nahajajo znotraj portal petielement.si.

Za ogled vsebin NI potreben Facebook, YouTube ali Google račun in ne poteka preko Zooma, saj je program takoj dostopen preko uporabniškega vmesnika na naši spletni strani. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. Povezavo na platformo prejmete na posredovani elektronski naslov po nakupu programa.

Elastična zanka, ustvarjena iz organskega bombaža z elastanom, poskrbi za aktivacijo mišic tudi do 400%.

Skozi video program, ki je sestavljen iz treh delov (osnovni, napredni in bonus), vas vodijo strokovno usposobljeni inštruktorji in terapevti na področju kinezioterapije in fizioterapije.

Sama uporaba programa je zelo enostavna, saj ob zakupu pridobite dostop do vseh vsebin – elastično zanko pa vam pošljemo na dom.

VSEBINA VIDEO PROGRAMOV,
KI JIH DOBITE OB ELASTIKI

Osnovni programi

Napredni programi

Bonus program s Špelo

Prvi izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

VSEBINA OSNOVNEGA PROGRAMA

Elastična zanka + 3 vadbeni programi 

49.80€ 24.90€


Ocena: 4.9 (631 ocen)

1. OSNOVNI (Hana)

Varne vaje za lepšo držo

Za uravnavanje optimalne drže in lahkotnega ter sproščenega gibanja skozi dan, moramo imeti dobro ozaveščeno telo. To zaznavo lahko poimenujemo kot nekakšen šesti čut, kjer telo preko uporabe čutnic v koži, fasciji in mišicah, dobi informacije o svoji postavitvi in gibanju v prostoru.

Kadar so te čutnice odzivne in ustrezno stimulirane, lahko vplivamo na boljše počutje in kljubujemo tegobam, ki nas pestijo med vsakodnevnimi opravili

2. OSNOVNI (Anja)

Vaje za boljši imunski sistem

Vodilo vadbenega programa je nežna razbremenitev telesa in postopna aktivacija vseh mišičnih skupin s pomočjo elastike, seveda med vadbo ne pozabimo niti na raztezne vaje.

Ker je za naše celostno zdravje zelo pomembna dobra aerobna pripravljenost, bomo v vadbeni enoti izvajali vaje za povečevanje srčnega utripa, s katerimi bomo povečali moč srčne mišice. S tem bomo vplivali na boljšo perfuzijo tkiv.

3. OSNOVNI (Neja)

Proti bolečinam v hrbtu

Zaradi vse pogostejšega sedenja, prisilne drže in statičnih stoječih položajev se vse pogosteje srečujemo z bolečinami v predelu hrbta.

Kot posledica neustrezne drže in pomanjkanja mišične podpore prihaja do utesnitev in napetosti, ki vodijo do slabše hidracije tkiv in posledično slabega telesnega ravnovesja ter počutja.

Osnova za ustrezno mišično podporo je iskanje optimalne namestitve oziroma drže v raznovrstnih položajih

4. OSNOVNI (Ema)

Močni kolki, ki razbremenijo hrbtenico

V vadbeni enoti bomo poskrbeli za aktivacijo in sproščanje mišic okrog in okrog kolka, ki bodo le-tega podprle iz vseh strani.

Močni in gibljivi kolki lahko v veliki meri vplivajo na razbremenitev hrbtenice in ostalih sklepov v telesu, poleg tega z njihovo močjo in prožnostjo povečujemo odločnost našega koraka.

Vsakodnevne dejavnosti bodo na ta račun veliko manj naporne, poleg tega se bo naše telo gibalo bolj ekonomično.

5. OSNOVNI (Ema)

Izboljšanje ravnotežja za varen korak

Z dobrim ravnotežjem lahko vplivamo na zmanjšanje možnosti poškodb, ki so posledica padcev. Do padcev lahko pride zaradi več razlogov, pogosto je lahko razlog utrujenost mišic po daljši aktivnosti.

Mišice so v tem primeru utrujene in ne nudijo zadostne podpore med hojo, zaradi česar se lahko s stopalom zataknemo ob podlago, klecnemo ali izgubimo nadzor nad gibanjem nog.

Želja vadbene enote je iskanje vzdržljivosti moči mišic nog, ki nas bodo podpirale tudi v tovrstnih situacijah in iskanje stabilnosti preko trupa.

MNENJA KUPCEV

Neža S.

Jobtera_reviews.png

Hvala, Hana. ❤️ Ponovno res brhunska vadba … premišljena in z občutkom 🥰

Marjana D.

Jobtera_reviews.png

Tole danes je bilo pa ufff, sem cisto zmahana, ampak super vadba. Na trenutke občutki, kot da grem hitro v hrib, pekoča stegna, hiter srčni utrip.

Polona K.

Jobtera_reviews.png

Zelo zelo lepo in kar intenzivno. Zdej pa pod tus sprosceni Hvaaaala 💖💕

Drugi izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

VSEBINA NAPREDNEGA PROGRAMA

Elastična zanka + 3 vadbeni programi 

49.80€ 24.90€


Ocena: 4.9 (631ocen)

1. NAPREDNI (Hana)

Vaje za oblikovanje telesa

Poskrbimo, da bo naše telo odražalo notranjo samozavest in moč tudi navzven.

Vaje, ki izkoriščajo upor elastične zanke, so idealne za vzpostavljanje čvrstega mišičnega tonusa, s katerim bo naša postava enostavno še bolj zažarela.

Ker vemo, da se dobro počutje začne od znotraj, bo tokratni prispevek poskrbel tako za pozitivno miselno naravnanost kot gibalni izziv za telo. 

2. NAPREDNI (Anja)

Čvrsta zadnjica, proč z bolečinami

Krepka in čvrsta zadnjica ima poleg estetske funkcije še zelo pomembno vlogo, in sicer je glavna podpora hrbtenici.

Zaradi sedečega načina življenja lahko sčasoma postane inhibirana in nefunkcionalna, posledično nam začnejo naše najbolj vsakdanje gibalne aktivnosti povzročati bolečino in nelagodje v ledveni hrbtenici.

3. NAPREDNI (Neja)

Jeklene trebušne mišice

Namen prispevka, ki je pred vami, je celostna obremenitev trebušnih mišic za čvrst in izoblikovan trebuh. Uporabili bomo elastično zanko, ki nam bo omogočala aktivacijo trebušnih mišic v raznovrstnih oblikah mišične kontrakcije.

Pri nekaterih vajah bo elastična zanka nudila podporo, v drugih pa povečevala obremenitev.

4. OSNOVNI (Neja)

Stopala kot atleti

Naša stopala predstavljajo edini stik s podlago in so zato odgovorna za prenos informacij naprej po telesu. Njihova osnovna funkcija je prilagajanje podlagi in odziv na prenose težišča – vendar se ta funkcija močno zmanjšuje zaradi neustrezne obutve.

Neustrezna obutev je nemalokrat odgovorna za težave s koleni, kolki in križem. Osnovni gibi stopala in vračanje gibljivosti stopalu bo vodilo tokratnega prispevka.

5. NAPREDNI (Hana)

Močne roke brez težav z rameni

Ramenski obroč je v primerjavi s spodnjimi okončinami in hrbtenico, sklep, ki je pod konstantno trakcijsko silo. Ravno s tem namenom ga bomo tokrat izzvali s kompresijskimi silami in elastično zanko.

Te sile bomo spoznali preko raznolikih opor in tako poiskali moč in stabilnost ramen kot rok ter poiskali razbremenitev v predelu vratne in prsne hrbtenice.

6. NAPREDNI (Anja)

Vaje za večjo samozavest

Kako se v svojem telesu počutimo igra ogromno vlogo na našo samozavest. Raziskave so potrdile, da se posameznik, ki skrbi za svoje telo in telovadi, bolje počuti ter ima boljšo samopodobo. 

Uporaba elastičnega traku nam bo pomagala pri zaznavi telesa, pripomogla k večji aktivaciji stabilizatorjev trupa in nudila dodatno obremenitev pri večjih mišičnih skupinah zgornje ter spodnje ekstremitete.

7. NAPREDNI (Ema)

Aerobni izziv za nasmeh na obrazu

Za celovito zdravje je zelo pomembna moč srčne mišice, ki jo bomo v vadbeni enoti krepili preko aerobnih vaj.

Z vajami bomo vplivali na srčno-žilni sistem in s tem povečali prekrvavljenost tkiva, zmanjšali možnost nastanka srčno-žilnih bolezni in izboljšali delovanje srčne mišice v mirovanju, ko bo le-ta potrebovala manj energije za isto opravljeno delo.

MNENJA KUPCEV

Ines M.

Jobtera_reviews.png

Super trening, bilo je precej vroče 🙂 In super vaja s pihanjem. Upam, da odpihne sladkor stran 😁

Anja G.

Jobtera_reviews.png

Hvala Špela in ekipa.😊 Z vami sem se toliko naučila, spoznala svoje telo in spoznala pravo gibanje 🥰

Vanja  R.

Jobtera_reviews.png

Joj super vadba, počutim se bistveno bolj lahkotno. Neverjetno … hvala!

Tretji izmed treh programov, ki jih dobite ob nakupu elastične zanke.

VSEBINA BONUS PROGRAMA

Elastična zanka + 3 vadbeni programi 

49.80€ 24.90€


Ocena: 4.9 (631 ocen)

1. Bonus (Špela)

Dihanje

Optimalno dihanje je izhodišče zdravja. Ustrezni dihalni vzorec in enakomerno gibljiva diafragma je pogoj zadovoljivega izkoristka dihalnega procesa.

Elastična zanka igra vitalno vlogo pri učenju in optimizaciji boljše dihalne izkušnje, kar pomaga pri razbremenitvi hrbtenice in ustreznemu prenosu sil po spodnji ekstremiteti. 

2. BONUS (Špela)

Sproščanje

Sprostitev telesa je osnova za dolgoročno zdravje. Napetosti, kontrakture, omejitve in zmanjšan obseg gibanja igrajo glavne vzroke težav, poškodb in bolečin.

Sprostitev mehkega tkiva, razbremenitev limfnih, žilnih in živčnih poti, in hkrati razbremenitev posameznega sklepa, deluje blagodejno in pomaga pri stimulaciji centralnega živčnega sistema, natančneje parasimpatikusa.

Marko E.

Jobtera_reviews.png
Dobra atmosfera, vse na enem mestu. Brez njih bi še danes hodil na fizioterapije in ponoči slabo spal. Strokovnost na prvem mestu. Hvala vsem!

Lena M.

Jobtera_reviews.png

Zelo zadovoljen. Tina in Hana sta odlični. Strokovnost in energija inštruktorjev je super. Hvala vsem. 🥰

Katarina R.

Jobtera_reviews.png
Redno vas spremljam, res so mi všeč vaše razlage in vaje in resnično verjamem v učinkovitost 🌞🍀💪
Oblikujte postavo in izboljšajte počutje

ZAGOTOVITE SI POSEBNO CENO ZDAJ

Elastična zanka + 3 vadbeni programi 

49.80€ 24.90€


Ocena: 4.9 (631 ocen)

Pogosto zastavljena vprašanja

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Izpolnite spodnje podatke

  • Osnovni in napredni vadbeni program  —  24,90 

Podatki plačnika

Vaše naročilo

Izdelek
Količina
Skupaj
×
Osnovni in napredni vadbeni program
1
20,41 
Elastična zanka Peti element
Discount:

Free

1
0,00 
Skupaj 20,41 
Dostava
DDV 22% 4,49 
Skupaj za plačilo 24,90 
  • Plačilo s kreditno kartico preko sistema Stripe

Vaše osebne podatke bomo uporabili za obdelavo oddanih naročil, za podporo pri uporabi spletne strani in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Košarica
Skupaj z DDV
20,41 
Za plačilo
24,90 
Nadaljujte na plačilo