Aktualno

Zaradi corona virusa začasno ustavljamo programe

Cenjene stranke Petega elementa!

V našem studiu sta na prvem mestu zdravje in dobrobit vseh naših strank, instruktorjev in terapevtov, sočasno pa smo vedno popolnoma predani nadaljevanju nudenja naših visokokakovostnih storitev, vendar dajemo zdravju prednost. Ker smo družbeno odgovorna znamka, smo v soboto, 14. marca 2020, soglasno sprejeli odločitev o prenehanju izvajanja naših storitev v studiu in na lokacijah, zaradi COVID-19. Premor bo trajal do preklica. V vmesnem času organiziramo spletne vadbe in brezplačno spletno šolo.

Vse aktivne člane Petega elementa obveščamo, da bodo vaše karte ponovno aktivirane s pričetkom novega ciklusa vadb tako, da je skrb o zapadlosti preostalih obiskov odveč.

Želimo vam, da dni premora izkoristite za nabiranja novih moči, hkrati pa vas vabimo na redno gibanje (7 dni v tednu) preko spletnih vadb, da nas spremljate na družbenih omrežjih, kjer bomo z vami delili vse prihajajoče novosti in prispevke iz spletn šole. Naj telo ostane kleno, duh željan novih podvigov in naj ustvarjalna narava nikar ne zamre. Vse to združuje Peti element, ki vas v upanju na čim hitrejše snidenje odlično pozdravlja!

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana