Aktualno

Zaradi corona virusa začasno ustavljamo programe

Cenjene stranke Petega elementa!

V našem studiu sta na prvem mestu zdravje in dobrobit vseh naših strank, instruktorjev in terapevtov, sočasno pa smo vedno popolnoma predani nadaljevanju nudenja naših visokokakovostnih storitev, vendar dajemo zdravju prednost. Ker smo družbeno odgovorna znamka smo zato soglasno sprejeli odločitev, da bomo v soboto, 14. marca 2020 imeli zadnje skupinske vadbe in da bomo z nedeljo zaradi COVID-19 začasno ustavili izvajanje vseh storitev tako v studiu kot na lokacijah. Premor bo predvidoma trajal od 15. marca do 13. aprila oziroma do preklica. V vmesnem času bomo ostali zavezani načelu odličnosti in nenehnega izpopolnjevanja ter dneve preživljali ob strokovni literaturi in snovanju novih projektov, ki bodo uporabniško izkušnjo še obogatili.

Vse aktivne člane Petega elementa obveščamo, da bodo vaše karte ponovno aktivirane s pričetkom novega ciklusa vadb tako, da je skrb o zapadlosti preostalih obiskov odveč.

Želimo vam, da dni premora izkoristite za nabiranja novih moči, hkrati pa vas vabimo, da nas redno spremljajte na družbenih omrežjih, kjer bomo z vami delili vse prihajajoče novosti. Naj telo ostane kleno, duh željan novih podvigov in naj ustvarjalna narava nikar ne zamre. Vse to združuje Peti element, ki vas v upanju na čim hitrejše snidenje odlično pozdravlja!

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana