Aktualno

Poletna akcija: mesečnim kartam podaljšujemo veljavnost

Poletje je najboljši letni čas, zato tudi pri Petem elementu nagrajujemo zvestobo vsem, ki skrbijo za svoje telo in vzdržujejo zdravje hrbtenici in sklepom. Ker razumemo, da bo odsotnost med določenimi tedni pristona in želimo, da s telesno aktivnostjo, takoj po končanem oddihu nadaljujete, smo se odločili, da vse mesečne mesečne karte, kupljene junija in julija 2019, veljajo do konca meseca avgusta 2019. Torej mesečnim kartam kupljenim v studiu podaljšujemo veljavnost.

Stremimo k temu, da počitnice, oddihi in dneva prostih dni, ne bodo razlog za zapadle obiske. Ker skrbimo za vas in bomo v studiu tudi čez poletje obdržali večino ur, zato pomagamo pri lažji organizaciji med poletnimi dni. Informacije o poletnem urniku, si lahko ogledate že na aplikaciji Peti element. Poletni urnik pa si lahko z enim klikom ogledate tukaj.

Ker mislimo na vas, že od leta 2004.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana