Aktualno

Spletni program post-rehabilitacija

Vse s prisotnimi bolečinami, gibalnimi omejitvami in tistimi, ki želijo narediti nekaj zase, vabimo k pridružitvi na nizko-intenzivne spletne vadbe post-reha v skupini. Naj izolacija ne bo izgovor, da ne naredite nekaj zase, za čas epidemije smo spletne cene znižali za 40%. Ponujamo možnost udeležbe vadbenega procesa preko spleta z nami - strokovnjaki za preventivo in post-rehabilitacijo. Skupinski spletni vadbeni program bo vodila Špela Jakša.

Post-reha program izhaja iz sodobnega pilatesa in tehnike gyrotonic in v vadbo prepleta osnove fizioterapije. Rdeča nit so osnovni principi, ki jih spoznate v uvajanju. Med vadbo se uporablja različne pripomočke, pri čemer bo pred pričetkom posamezne spletne vadbene dogodivščine, točno definirano kateri so to. Poudarek je predvsem na stabilizaciji in kontrolirani mobilizaciji, kjer ne obremenjujemo sklepov in skrbimo za kvalitetni gibalni vzorec, ki ga oseba prenaša v vsakdanje življenje. Namenjen je vsem, ki si želijo pravilnejše drže, večjega mišičnega ravnovesja in bistveno bolj aktivne globoke stabilizatorje telesa. Bistveni element vsake ure je visoka natančnost izvedenih gibov zato je primerna za vsakogar. Potrebujete talno blazino, vzglavje in brisačo.

TERMINA torek 17:30

Več o spletnih vadbah in kako dostopati do njih, si preberite tukaj. Ni potrebno zapustiti dom, da ostanete povezani z nami in nikar ne dopustite, da bolečina postane redna spremljevalka v telesu in mislih. Pridružite se spletnim vadbam Peti element, katere vodi ekipa najbolj izkušenih inštruktorjev z dotičnega področja iz zdravstvene in športne stroke. Vsaka spletna vadbena izkušnja je v živo in edinstvena, prilagojena priložnostim gibanja doma, z inovativnimi pripomočki in vedno raznoliko vsebino.

Za dodatne informacije vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice na tej povezavi (spodaj), sicer pa vas vabimo k prebiranju teh člankov. Hvala za podporo in zaupanje. Obvladujmo bolečine skupaj in preprečimo negativne posledice stresa, napetosti in potencialnih težav.

VEČ INFORMACIJ
CENIK SPLETNIH KART

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana