Aktualno

Program za seniorje

Ste vedeli, da imamo skupinski program namenjen izključno starejšim? Senior vadba je namenjena osebam, ki so stare nad 60. let, katerega vsebina so skrbno izbrane varne vaje. Vadbeni program prilagojen starejšim osebam izjemno dobro vpliva na izgradnjo mišične moči, k izboljšanju koordinacije, dodatnemu ravnotežju, zmanjšuje verjetnost za urinsko inkontinenco in padce, stimulira povečevanja mineralne gostote zaradi mišičnih obremenitev in posledično spodbuja obnavljanje kosti ter kar je najpomembneje, spodbuja zavedanje telesa. Ravno slednje je izjemnega pomena pri vsakdanjih opravilih, saj na dolgi rok lažje starejša oseba lažje zaznava mišice, ki pomagajo pri določenem opravilu in jih tudi bistveno bolje nadzoruje. Drža, mišična kontrola in pravilno zavedanje telesa v prostoru pa je osnova vsakršnega gibanja, ne glede na to kaj senior počne v življenju.

Po uvajanju je vadba primerna za vsakogar, ne glede na spol. V skupini je lahko do deset ljudi.

Termini vadbe:

  • ponedeljek 09:15
  • petek 09:15

Vabljeni, da se pridružite celostni obravnavi v skupini, vedno raznolikih vaj in izzivov, ki omogočajo pridobivanje na komponentah, ki jih starost omejuje, a ne preprečuje.

Urnik
Cenik
Brošura

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana