Aktualno

PODALJŠUJEMO PRIJAVE: Trimesečna zasebna spletna šola

PODALJŠUJEMO PRIJAVE V ZASEBNO SPLETNO ŠOLO - Prijave so mogoče <tu>

Ne glede na to, koliko skrbimo zase, ostaja dejstvo, da potrebujemo celostno skrb na različnih ravneh in v sklopu kompleksnosti, ki jo premore naše telo. Predvsem glede na nestanovitnost trenutne situacije in povečano količino stresa v okolici. Peti element že od leta 2004 ljudem pomagamo pri premagovanju raznovrstnih tegob, bolečin in omejitev ter na podlagi fizike in anatomije znova in znova odkrivamo, kako lahko z vzpostavljanjem ravnovesja pomagamo in usmerjamo. Zato smo v teh kriznim časih ustvarili zasebno spletno šolo Ključ do ravnovesja za vse, ki želite vedeti več o sebi, se opolnomočiti in si dati priložnost za celostno zdravje.

NAPOVEDNIK ZASEBNE SPLETNE ŠOLE SI V ŽIVO LAHKO OGLEDATE <TUKAJ>>>>

Učili se bomo o sebi, kako si optimalno prisluhniti, se zaznati in bolje razumeti. Rešitve se namreč skrivajo v nas samih in v teh časih je še kako pomembno, da si znamo pomagati. Kot strokovnjaki na področju gibanja, preventive in obvladovanja bolečin smo ustvarili trimesečno zasebno šolo za vas z eno željo – da iz te izkušnje odidemo bolj krepki.

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE <TUKAJ>>>

NAMEN ZASEBNE SPLETNE ŠOLE

  • Ključ do ravnovesja je sinonim za spletno šolo, kjer z inovativnimi in novodobnimi preverjenimi pristopi pomagamo telesu vzpostavljati ravnovesje, optimiziramo delovanje imunskega sistema, opolnomočimo samokontrolo in preko znanja in gibanja vzpostavljamo nadzor nad svojim telesom.
  • Učimo se prepoznavati sporočila, ki nam jih telo posreduje preko bolečine, občutkov, nelagodja ali omejitev in rešujemo zagate sodobnega življenja, ki nam onemogočajo gibko telo in zmanjšujejo obseg gibanja tako v hrbtenici kot v preostalem delu telesa.
  • Sistematično se učimo uporabljati posamezni segment ali sklop segmentov za celostno ravnovesje, ki jih potrebujemo v izogib težavam z lokomotornim sistemom. Za napredek uporabljamo vestibularni, nevrološki, limfatični in vezivno-tkivni sistem in telo z raznolikimi silami izzivamo v vse smeri, s poudarkom na varnosti.
  • Varna skupnost, kjer se lahko pogovarjamo odkrito, širše in globje, delimo bolj osebne (pre)izkušnje in si med seboj zares pomagamo.

Ne moremo nadzorovati sveta. Lahko pa nadzorujemo svoje dihanje.”

Zasebno spletno šolo ustvarjajo fizioterapevti, zdravniki, kineziologi in športni pedagogi. Vse informacije v spletni šoli so znanstveno potrjene in neštetokrat uporabljene v praksi, torej preverjene. Izjemnega pomena je deliti verodostojno vsebino na razumljiv način vsem, ki želijo storiti nekaj zdravega in dolgotrajno pozitivnega zase. Vsebine se bodo prepletale preko predavanj, analize posameznih vaj, vadbenih izkušenj in vsak teden novih, inovativnih in drugačnih pristopov k celostnemu zdravju.

Vsebino zasebne spletne šole Ključ do ravnovesja znotraj treh mesecev delimo na dve enoti:

  • 24 prispevkov - Celostna zasebna spletna šola, kjer objavljamo prispevke, vadbe in izročke v zaprti skupini na socialnem omrežju Facebook trikrat tedensko. Po vsakem prispevku bomo objavili tudi praktični del prispevka v video obliki in odgovarjali na vaša vprašanja v živo.
  • 12 prispevkov - Delna zasebna spletna šola, kjer objavljamo dvakrat tedensko, in sicer vadbeno enoto in izroček, za vse, ki vas bolj zanimajo vaje in neposredne gibalne usmeritve.

ZASEBNA SPLETNA ŠOLA JE PRILOŽNOST RAVNOVESJU. ZAČNEMO GA ŽIVETI V SREDO, 4. 11. 2020 OB 20:00, PODROBNEJŠI OPIS SI OGLEJTE <TU>

Pridružite se ekipi strokovnjakov, ki vas bo usmerjala, vodila in učila, da boste lažje našli rešitve in lastne skrivnosti, ki vam bodo vrnile ravnovesje, zaupanje vase in boljše počutje. Ne prepuščajte svojega telesa naključju – pridružite se skupnosti Peti element in poskrbite zase na varen in preverjen način. Naj gibanje postane vaše zdravilo in najboljše cepivo.

PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE <TUKAJ>>>

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana