Aktualno

NOVO: Hot trening

Peti element nadaljuje vročo vadbeno dogodivščino. Vsak torek ob 20:50 začenjamo s "HOT TRENINGOM" - gre za višje intenzivni program, kjer kombiniramo klasični pilates in vaje za moč z intervalnim treningom in telo s specifičnim gibanjem stimuliramo k povečevanju gibljivosti na varen način. Vadba izvaja v prostoru ogretem na 35 stopinj cenzija s 25-30% vlažnostjo.

Gre za program, ki je namenjen predvsem krepitvi, oblikovanju telesu ter splošnemu izzivu in posledično krepitvi srčno-žilnega sistema. Zaradi ogretega prostora se na začetku med ogrevanjem telo sprosti, zmanjšajo se napetosti pridobljene zaradi kompenzacij, nato pa preko opor, vaj za moč in dinamičnih funkcionalnih gibanj izzovemo stimulacijo mišičnega in vezivnega tkiva, pospešimo gibanje limfe in omogočimo telesu večji obseg gibanja, kar pospeši metabolizem, porabo kalorij in stimulira proces potenja.

Hot trening omogoča bolj celostno obravnavo in s stimulacijsko glasbo prispeva k pozitivnem počutju po vsakem treningu znova in znova.

POMEMBNO: Zaradi higienskih razlogov je pri hot treningu obvezna uporaba velike brisače, ki se namesti po blazino (minimum 70×140cm). Uporaba naše brisače stane 2€/uporabo.

Vadimo izključno v nogavicah z nedrsečimi podplati. Vadbo lahko pričnete obiskovati po uvajanju. V skupini je lahko do deset ljudi. Trening odsvetujemo nosečnicam, ljudi s težavami s srcem in pljuči ter mamicam po porodu s še prisotno diastazo ali bolečino v simfizi.

PRIJAVE: preko aplikacije Peti element studio ali preko kontaka

Več.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana