Aktualno

Ponovno novi ukrepi vlade RS, ponovno zapiramo

Glede na ponovne ukrepe, ki smo jih prisiljeni vpeljati obveščamo, da smo za nedoločen čas primorani prekiniti s skupinskimi programi, individualnimi programi in vsemi ostalimi programi izvajanja storitev v živo.

Vse programe V ŽIVO (skupinske in individualne vadbe, prav tako manualne obravnave in masaže) NE smemo izvajati. Kljub omejitvam vas obveščamo, da vsi spletni programi (spletne vadbe, spletna šola) potekajo normalno. Trenutno je namreč delo z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 1/21) začasno prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije.

Vsi, ki želite obstoječe skupinske karte spremeniti v spletne skupinske karte, ste vabljeni, da to storite tako, da nas obvestite o svojih željah, da uredimo vaš status z željo, da čim prej nadaljujete z gibanjem, krepite svoje zdravje naprej in preprečite negativni vpliv napetosti oziroma stresa. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo.

Hvala za razumevanje in ne pozabimo, da smo skupaj močnejši. Vsaka preizkušnja je čas, da se okrepimo in obljubimo, da bomo za vas skrbeli še naprej. Vaš Peti element

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana