Aktualno

Novi ukrepi glede na zahteve vlade RS

Glede na ukrepe, ki smo jih prisiljeni vpeljati obveščamo o začasni prepovedi vseh vadbenih programov (skupinskih in individualnih vadb v živo, prav tako manualnih obravnav in masaž). Kljub prihajajočim omejitvam vas obveščamo, da spletni programi in sprejem v zasebno spletno šolo potekajo nemoteno dalje.

Vsi, ki želite karte spremeniti v individualne spletne karte ali spletne skupinske karte, ste vabljeni, da to storite tako, da nas obvestite o svojih željah, da uredimo vaš status z željo, da čim prej nadaljujete z gibanjem, krepite svoje zdravje naprej in preprečite negativni vpliv napetosti oziroma stresa.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo. Hvala za razumevanje in ne pozabimo, da smo skupaj močnejši. Vsaka preizkušnja je čas, da se okrepimo in obljubimo, da bomo za vas skrbeli še naprej. Vaš Peti element

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana