Aktualno

Nagovor ob karanteni studia Peti element ob epidemiji korona virusa.

Žal smo se bili zaradi trenutnih razmer primorani za kratek čas raziti. Po dobrih 16 letih neutrudljivega dela za dobrobit vseh, smo preventivno prekinili fizične stike z vami in poskrbeli, da razsajajočemu virusu nismo dali priložnosti za udar še v našem okolju. Ker pa čas ne čaka na nikogar in nam naša proaktivna in altruistična narava ne dopušča prekomernega mirovanja, smo se odločili razviti alternativne načine za ohranjanje stika in poskrbeti, da bo delovni proces tekel dalje, četudi v znatno okrnjeni obliki. V skladu s tem smo sprejeli odločitev, da se bomo v živo javljali iz studia Peti element vsak dan in organizirali javno vadbo za vse naše sledilce. Kardinalnega pomena je v teh nestanovitnih časih delovati po načelu solidarnosti in ne predstavljamo si lepšega kot ohranjati stik z vami in skupaj razvijati našo zgodbo naprej. Premišljeno izbrane vaje bodo pomagale uskladiti napetost s potrebno močjo in gibljivostjo, ki jo potrebujete za optimalno delovanje imunskega sistema in uspešno soočenje z nevarnostmi, ki jih prinaša trenutna epidemija.

V veselje nam bo, če nas boste počastili s svojo pozornostjo in se nam pridružili na spletnih vadbenih procesih, kjer bomo telesa razbremenili do te mere, da bo počutje boljše, misli jasnejše in da bo motivacije v izobilju. V slogi je moč in z močjo bomo ustvarili nove in razburljive priložnosti!

Nagovor ob naši karanteni si oglejte TUKAJ.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana