Aktualno

Kontrola pristopa - ste vedeli?

Obveščamo vas o avtomatiziranem dostopu do studia Peti element - za vaše boljše počutje. Odpiranje vrat v studio je možno s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Hkrati pa vas z vstopom s kartico program zazna in avtomatsko odšteje obisk na uro, kjer imate opredeljeno rezervacijo. Do prostora lahko dostopate 25 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure.

Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat potrebujete:

- kartico, ki je kodirana na vaše ime;
- rezervacijo na ustrezno uro;
- poravnano letno vpisnino in
- veljavno karto.

Priporočamo, da ob zadnjem izkoriščenem obisku, kupite karto za naprej, da bo sistem deloval nemoteno in da bo odpiranje vrat delovalo ob vsakem vašem prihodu. Ob zadostitvi zgoraj naštetih pogojev, kartico enostavno prislonite na domofon in vrata se samodejno odprejo, obisk pa je takoj odštet. Zadrževanje pri recepciji zato ni potrebno. V primeru, da se vrata ne odprejo avtomatsko, je velika verjetnost, da nimate rezervacije ali je potekla karta oziroma vpisnina. Prosimo, da v tem primeru domofon aktivirate s pritiskom na gumb, vrata bo odprla recepcija, kjer odkrijte in uredite težavo. Sistem je namreč namenjen za vaš enostavnejši prihod k nam, zato je pomembno, da deluje za vsakogar. Od sedaj dalje je kontrola nad rezervacijami popolna in vaš urnik še bolj urejen.

POMEMBNO - ODJAVE

Obiskovanje vseh naših vadb deluje po principu rezervacij, ki jih opravljate preko aplikacije Peti element na svojem pametnem telefonu (priporočljivo), preko naše spletne strani ali pokličete na našo recepcijo. Preko aplikacije Peti element dostopate do aktualnega urnika, kjer s potrditvijo izbranega termina rezervirate vadbo. Vse vadbe in termine lahko rezervirate tolikokrat, kolikor obiskov imate zakupljenih. Od rezervacij se lahko brezplačno odjavljate do 6 ur pred vadbo. Odjava od vadbe in termina v manj kot 6 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost. V primeru, če nimate aktivne karte, rezervacija ne bo mogoča, zato vam za nemotene rezervacije svetujemo sprotni nakup obiskov. Veljav­nost karte začne teči ob prvem obisku in ne od dneva nakupa.​

Kadar je termin za skupinsko vadbo polno zaseden, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Prijava v čakalno vrsto je možna najkasneje 7 ur pred vadbo ali več. V primeru sprostitve mesta ste samodejno pri­javljeni na izbrani termin, potrditev prijave pa prejmete na e-mail. Od samodejne prijave se je možno brezplačno odjaviti do 6 ur pred vadbo. Prijava v čakalno vrsto, v enakem časovnem terminu, v katerem imate že narejeno rezervacijo na drugi vadbi, ni mogoča.​ Rezervacijo lahko enostavno vnesete v svoj koledar, kjer nastavite tudi poljubne opomnike. V primeru, da se strinjate z pošiljanjem naših e-mailov (priporočljivo), boste za vsako rezervirano vadbo en dan prej obveščeni o njeni rezervaciji.

Za lažje razumevanje kako narediti rezervacije in odjave si poglejte video prezentacijo. Za detajlne informacije v zvezi z našim poslovanjem si preberite rubriko Pogoji poslovanja.

Naša želja je, da uporabniška izkušnja pridobi pozitiven odnos, da preprečimo vrsto pri recepciji za vpisovanje ob prihodu in vam privarčujemo dragoceni čas. Zahvaljujemo se, da ste naš navdih, zato neprestano iščemo načine, kako izboljšati naš sistem.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana